A kdyby vam nestacil Dusek, tak uz se na Twitteru stacil ve stejnem duchu vyjadril i doktor Pollert.
Dušek tomu aspoň věří, Pollert napíše cokoli, čím přitáhne pozornost a nas.re co nejvíc lidí.
A kdyby vam nestacil Dusek, tak uz se na Twitteru stacil ve stejnem duchu vyjadril i doktor Pollert.
Dušek tomu aspoň věří, Pollert napíše cokoli, čím přitáhne pozornost a nas.re co nejvíc lidí.
Zuzuli naprosto tě chápu. Člověk je rád, že tu hrůzu nějak přežil, a pak vylézají z děr takoví pošahanci, co mají to privilegium, že jsou zdraví (teda alespoň fyzicky) a beztrestně si plácají, co chtějí.
Vždycky si vzpomenu na rodiče mého spolužáka, co v 7 letech zemřel na leukemii, jak se asi cítí, když ty výblitky někde čtou.
Pollert je debil. Vazne se prizivuje na cizi kauze. Ted jsem si dohledala ten prispevek a jako...Ano, moderni medicina casto "umozni" pacientum dozit se rakoviny. Ale ciste tim, ze ve vyssim veku je riziko nadoroveho bujeni proste vyssi. Kdyz eliminuje priciny umrti z jineho duvodu, tak to tak dopadne. Ale vubec to neni o nejak nastaveni mysli nedej buh o tom, ze si za to kazdy muze sam. Nechapu, co tim Pollert chce jako rict aproc si bere do pusy vyrok Veselky, ktery je o necem uplne jinem
Luna no Dusek je jedna vec, ale co si myslet o nekom, kdo mi udelal prednasku, ze jsem dostala rakovinu kvuli tomu, ze jsem se treba po porodu citila nejiste a nesebevedome, proste jsem nebyla se sebou uplne ok. Taky proto, ze mi rodice jako diteti dali na zadek a tim do me zaseli negativni vibrace, ktere taky v tu rakovinu vyustili. Proste jsem nebyla cista a tak s nemam cemu divit. Tak jsem se divit prestala, evidentne nejsem dobry clovek, protoze temhle idiotum tu rakovinu ze srdce preju
Zuzuli Já nenacházím slov, někteří jedinci si fakt nevidí do pusy. Předpokládám, že to dodali i s návodem jak se "očistit".
Zuzuli No a vyšší stádium je, když podobnou přednášku dostala moje kamarádka s tím, že tyhle JEJÍ problémy zapříčinili leukémii jejího čtyřletého dítěte. Někteří lidé jsou fakt idioti a nejhorší na tom je, že tyhle typy si ještě ke všemu myslí, že to říkají pro dobro toho druhého :o(
Zuzuli neviem ani ako reagovať na také tupé vyjadrenia. Snáď len ze ešte nepreskocili. ![]()
Samozrejme dodavam, ze nikomu nepreju smrt na rakovinu, ale predstavuju si je, jak jsou cisti a vnitrne silni, kdyz blejou po chemoterapii a maji uplne primivni strach o zivot. Ale hlavne v tom proste vidim ty keci lidi, kterym se to proste jen diky stesri vyhnulo a tak si mysli, ze vi vsechno nejlip. Protoze tohle nejspis nikdo, kdo se nekdy ocitl na onkologickem stacionari a slychal tam vypraveni ostatnich pacientu, proste rict nemuze.
No dodam jeste jednu historku. Nekdo si mozna vzpomene, jak jsem po diagnoze tady resila, jak co nejlepe a nejrychleji odstavit dceru, protoze do dvou tydnu mi pokape prvni chemoterapie a ja tak nesmim kojit. Jak na bolestiva nalita prsa a tak. Ptala jsem se tehdy i na jedne fb skupine pro matky. Napsala mi tehdy zpravu laktacni poradkyne z mamily, ze neni vubec treba odstavovat a tim zbytecne traumatizovat dite, ze mu vezmu jeho nejdulezitejsi jistotu. Ze mam treba kojit jen par dni tyden po chemoterapii, kdy uz je to u tela venku a ty ostatni odsavat, aby se laktace nezastavila (
). Nebo je pry moznost nejake ruske lecby, ktera ma tak velke molekuly, ze neprejde do materskeho mleka a muze se s ni kojit. U nas se teda nepouziva a neni vyzkousena, ale na slovensku si to pry nektere klientky mamily vyzadaly. No smazala jsem to a neodpovidala, protoze na tohle jsem tenkrat fakt nemela naladu. Za par mesicu si kamaradka kamaradky (ja se s ni obcas potkam na hristi a o tomhle jsme se bavily osobne) delala u mamily kurz na laktacni poradkyni a nakonec se rozhodla, ze v jejich jmene v zadnem pripade pracovat nebude. Ze posledni kapka byla, kdyz na soukrome mamila skupine vsechny tleskaly tomu, ze klientka jedne z poradkyn se rozhodla pri rakovine prsu nenastoupit na lecbu, aby mohla sve dite dokojit az k samoodstavu. A tam z toho byly nadsene, ze dela to nejlepsi pro sve dite.
Zuzuli To jsou p.či. Mně to hrozně mrzí, že jsi musela potkávat takový hrozný lidi.
Ze posledni kapka byla, kdyz na soukrome mamila skupine vsechny tleskaly tomu, ze klientka jedne z poradkyn se rozhodla pri rakovine prsu nenastoupit na lecbu, aby mohla sve dite dokojit az k samoodstavu. A tam z toho byly nadsene, ze dela to nejlepsi pro sve dite.
![]()
Ježíši, hlavně aby se toho samoodstavu dožila matka.
Dušek je kretén non plus ultra, ale jak to nazvat, když tohle říká prakticky zdravotník?
Zuzuli a z dítěte bude takový hezký polosirotek
mě ta adorace kojení tak sere, pardon my french, prostě kojis, ok, nekojis, úplně stejně ok. A to jsem obě odstavovala v roce...
continuity no prave! Ja si rikala, ze nejlepsi, co muzu pro dite udelat, je jit se neprodlene lecit, aby melo mamu...
Zena se s duverou obrati na nekoho, o kom predpoklada, ze ji pomuze, a tohle je vysledek. Ale ten laktacni i kurz si ocividne muze udelat kazdy, kdo ma dostatecne zapaleni pro vec. Ja si od te doby myslim neco dost nelichotoveho o kojofasistkach (ja teda doma po porodu laktacni mela a pomohla mi, ale bylo to sestra z neonatologie pod Laktacni ligou). Ale B. vypravela, ze na te mamile toho bylo fakt hodne. Treba zena, co teprve kurzem prochazela, certifikat jeste nemela, vyrazila za rodickou s novorozencem. A radila se na te skupine, jak maji to apaticke dite primet prisat. Dite se porad neprisavalo, tak dotycna bez lekarskeho vzdelani rozhodla, ze dite ma nejaky vnitrni zanet nebo co a poslala matku s ditetem do nemocnice. Vysledek byl, ze dite melo tak silnou zloutenku, ze skoncilo na nekolik dni na kapackach. A v mamila skupine se na tu "poradkyni" snesla vlna kritiky. Ale ne za to, ze radila bez jakychkoliv znalosti, ale ze je poslala do nemocnice. Zloutenka se prece nejlip vyleci skin tu skin na matce s nonstop prisatim, takhle jim jenom zapricicnila zbytecnou separaci ![]()
Dušek je ale vážně magor. Zachytila jsem kousek toho rozhovoru a tam říkal, že všichni jeho starší příbuzní umřeli na rakovinu, prostě si to vybrali. Takže tomu nepomůže asi nic.
Zuzuli no mamila je prý hrozná. Ale neléčit rakovinu kvůli kojení, to už je vážně šílený.
Sweet Potato může být, neříkám že jsme to udělali dobře pro holky, ale pro mě teda jo. A zbytek světa ať si třeba trhne.
Ezo Dušek je magor. Hned me napadlo, že to snad nečtou 2 dospívající dcery kamaráda, co přišly o mámu kvůli rakovině. Tolika lidem ublížit slovem, měl by se sám řídit 4 dohodami, blbeček.
Luna mohla bych si dat na IG a fb tvuj obrazek z komiksu? Je mi to blby bez zeptani, ale mluvi to za vse. Klidne rekni ne.

Dusek a jemu podobni skodi dvakrat - jednak rozhovory v mediich jako byl tento, ale to se da odfiltrovat snadno kdyz uz vis co je zac a podruhe skrz ty svoje nasledovniky, kteri se vynoruji v podobe ruznych znamych, kolegu, nedejboze primo v rodine.
rasaNori Já jsem v nějakých těch skupinách matek na facebooku, kde se řeší kde co, většinou trochu jiné/nové ty postupy výchovy. A upřímně z toho mám pocit, že tu bláznivou adoraci kojení, kolikrát kojení přes odpor té matky, tandemové kojení, že to tam celé podporují matky a ženy, které s prominutím nic jiného neumí, nic nedokázaly, nebo jim to tak přijde, tak si tím tak jako honí ego.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.