Sweet Potato Jsem na to narazila na Twitteru asi před hodinou, strašný
Ne že by mě to překvapovalo, ale stejně.
Omfg
andulka01 Já ho vždycky měla za velkého manipulátora, ale tohle...
Sweet Potato Klasika. Jarda nezklamal, tohle ale hlasa uz dlouho.![]()
Sweet Potato Klasika. Jarda nezklamal, tohle ale hlasa uz dlouho.
Ano, nepřekvapilo mě to, tohle už jsem zaznamenala.
tv A jeste kdysi nejakej jeho ezosoudruh hlasal, ze za rakovinu deti muzou jejich rodice.
Luna
. Jako picusove oba.
Sweet Potato Já někde zahlédla titulek a ani to neotevřela, praskla by mi žilka!
Sweet Potato to je debil, fakt
Mně hlavně vytáčí, že Duškovi někdo pořád poskytuje prostor na zviditelňování. Novináři prostě ví, že ty jeho toxické žvásty zajistí prokliky, tak co, že ty jeho kecy můžou spoustě lidí ublížit.
Mně hlavně vytáčí, že Duškovi někdo pořád poskytuje prostor na zviditelňování. Novináři prostě ví, že ty jeho toxické žvásty zajistí prokliky, tak co, že ty jeho kecy můžou spoustě lidí ublížit.
Tos napsala přesně.
monis No, není to tak dávno, co mi jedna dost křehká a rozbitá mladá žena s přesvědčením líčila jeho teorii, že když ti někdo ublíží, máš se omluvit ty jemu!!! Za to, že ty jsi použila jeho energii ke změně své osoby...
Sweet Potatov tu chvíli by mi asi došla slova. Já ty jeho teorie popravdě neznám, protože se odmítám jenom zamýšlet nad takovýma blbostma, takže taková originální argumentace, by můj mozek na chvíli vyřadila z provozu![]()
monis Já samozřejmě měla chuť tou holkou zatřepat jak porouchanym budíkem, ale ovládla jsem se. Argumentovat proti něčemu takovému stejně nemá moc smysl.
Priznavam, ze mi to opravdu nedela dobre. Pro me je ta moje rakovina porad hodne cerstva vec, i bez tehle kecu ted potrebuju terapii, abych se s nekterymi vecmi nejak srovnala, takze tohle je proste bullshit nejvetsiho kalibru od debila privilegovaneho tim, ze jeho to "zatim" nepotkalo. Fakt nevim, co jsem si vybrala na rakovine ve triceti s rocnim ditetem doma. Ja bych si spis vybrala venovat se diteti nez behat nekolik mesicu na chemoterapie. A ze ten, koho to potka, ma pochopit, co na svem zivote ma zmenit, aby se vylecil? Ja nechtela nic jineho, nez ho mit jako predtim
Zuzuli Tak ja jsem taky shodou okolnosti onemocnela, kdyz jsem byla nejvic spokojena a mela po materske novou praci, kde byli super lidi.
Ale vis co, proste jsme prilis hloupe, povrchni a nemoc nam sdelovala neco fakt hrozne deep, co by nam asi jinak nedoslo.![]()
Skoda, ze se nemohou vyjadrit ti, co si sami "dobrovolne" vybrali smrt.
Zuzuli Skvele napsano. V praci mam kolegyni, ktera v tom jede dost masivne, zacalo to uz pred pred covidem, covid a vakciny to jenom zesilili. Adoruje lidi typu Hnizdil, Vojacek, chodi na Duskovi prednasky, jezdi kamsi kde ji jednim pristrojem zjisti vsechno co ji je (nechapu proc kdyz je podle ni stejne vsechno jenom o hlave), pouziva zazracne pristroje na eliminaci 5G zareni, zazracne preparaty s bioinformacemi, ktere se musi x-krat protrepat jinak nefunguji apod. Potud OK, pokud by v tom jela sama je to jeji vec, ale ty reci a komentare, ktere si neodpusti kdyz nekdo onemocni, presne jak Dusek, ze to tak ten clovek chtel a ma se z toho poucit. O jejim vyjadreni k umrti mladeho cloveka na rakovinu, ze to tak pry melo byt, jsem tady uz kdysi davno psala. Presne jak pises, svoje stesti a privilegium, ze je zdrava a ma zdravou rodinu vydava za svou zasluhu a mi ostatni co si dovolime onemocnet jsme vadni a muzem si za to sami. Nedavno takhle blbe komentovala ocni vadu u ctyrleteho syna jine kolegyne, vlaste ji rekla, ze tu tupozrakost mu zpusobila svyma myslenkama. Sorry za dlouhy prispevek, obcas to ze sebe musim dostat.
A kdyby vam nestacil Dusek, tak uz se na Twitteru stacil ve stejnem duchu vyjadril i doktor Pollert.
Černá kočkaDuška můžu považovat za bláznivého ezo umělce, ale Pollert mně těmihle kecy hodně zklamal (už za kovidu)
Evaeva přesně, Dušek je jenom šáhlej herec, ale Pollert je vystudovaný lékař, to je pak úplnej průšvih...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí