Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 18. července 2023 16:39

Sweet Potato Jsem na to narazila na Twitteru asi před hodinou, strašný Ne že by mě to překvapovalo, ale stejně.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 18. července 2023 18:07

andulka01 Já ho vždycky měla za velkého manipulátora, ale tohle...

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 18. července 2023 18:08

Sweet Potato Klasika. Jarda nezklamal, tohle ale hlasa uz dlouho.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 18. července 2023 18:16
Reakce na Luna:

Sweet Potato Klasika. Jarda nezklamal, tohle ale hlasa uz dlouho.

​Ano, nepřekvapilo mě to, tohle už jsem zaznamenala.

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 18. července 2023 18:36

tv A jeste kdysi nejakej jeho ezosoudruh hlasal, ze za rakovinu deti muzou jejich rodice.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 18. července 2023 18:57

Luna . Jako picusove oba.

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 19. července 2023 11:16
Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:18

Sweet Potato Já někde zahlédla titulek a ani to neotevřela, praskla by mi žilka! 

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:24

Sweet Potato to je debil, fakt

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:35

Mně hlavně vytáčí, že Duškovi někdo pořád poskytuje prostor na zviditelňování.  Novináři prostě ví, že ty jeho toxické žvásty zajistí prokliky, tak co, že ty jeho kecy můžou spoustě lidí ublížit.

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:36
Reakce na monis:

Mně hlavně vytáčí, že Duškovi někdo pořád poskytuje prostor na zviditelňování.  Novináři prostě ví, že ty jeho toxické žvásty zajistí prokliky, tak co, že ty jeho kecy můžou spoustě lidí ublížit.

​Tos napsala přesně. 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 19. července 2023 12:56

monis No, není to tak dávno, co mi jedna dost křehká a rozbitá mladá žena s přesvědčením líčila jeho teorii, že když ti někdo ublíží, máš se omluvit ty jemu!!! Za to, že ty jsi použila jeho energii ke změně své osoby...

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:02

Sweet Potatov tu chvíli by mi asi došla slova. Já ty jeho teorie popravdě neznám, protože se odmítám jenom zamýšlet nad takovýma blbostma, takže taková originální argumentace, by můj mozek na chvíli vyřadila z provozu

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 19. července 2023 13:21

monis Já samozřejmě měla chuť tou holkou zatřepat jak porouchanym budíkem, ale ovládla jsem se. Argumentovat proti něčemu takovému stejně nemá moc smysl.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 19. července 2023 21:18
Reakce na monis:

​Priznavam, ze mi to opravdu nedela dobre. Pro me je ta moje rakovina porad hodne cerstva vec, i bez tehle kecu ted potrebuju terapii, abych se s nekterymi vecmi nejak srovnala, takze tohle je proste bullshit nejvetsiho kalibru od debila privilegovaneho tim, ze jeho to "zatim" nepotkalo. Fakt nevim, co jsem si vybrala na rakovine ve triceti s rocnim ditetem doma. Ja bych si spis vybrala venovat se diteti nez behat nekolik mesicu na chemoterapie. A ze ten, koho to potka, ma pochopit, co na svem zivote ma zmenit, aby se vylecil? Ja nechtela nic jineho, nez ho mit jako predtim

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 19. července 2023 21:48

Zuzuli Tak ja jsem taky shodou okolnosti onemocnela, kdyz jsem byla nejvic spokojena a mela po materske novou praci, kde byli super lidi. Ale vis co, proste jsme prilis hloupe, povrchni a nemoc nam sdelovala neco fakt hrozne deep, co by nam asi jinak nedoslo.
Skoda, ze se nemohou vyjadrit ti, co si sami "dobrovolne" vybrali smrt.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 19. července 2023 22:07

Zuzuli Skvele napsano. V praci mam kolegyni, ktera v tom jede dost masivne, zacalo to uz pred pred covidem, covid a vakciny to jenom zesilili. Adoruje lidi typu Hnizdil, Vojacek, chodi na Duskovi prednasky, jezdi kamsi kde ji jednim pristrojem zjisti vsechno co ji je (nechapu proc kdyz je podle ni stejne vsechno jenom o hlave), pouziva zazracne pristroje na eliminaci 5G zareni, zazracne preparaty s bioinformacemi, ktere se musi x-krat protrepat jinak nefunguji apod. Potud OK, pokud by v tom jela sama je to jeji vec, ale ty reci a komentare, ktere si neodpusti kdyz nekdo onemocni, presne jak Dusek, ze to tak ten clovek chtel a ma se z toho poucit. O jejim vyjadreni k umrti mladeho cloveka na rakovinu, ze to tak pry melo byt, jsem tady uz kdysi davno psala.  Presne jak pises, svoje stesti a privilegium, ze je zdrava a ma zdravou rodinu vydava za svou zasluhu a mi ostatni co si dovolime onemocnet jsme vadni a muzem si za to sami. Nedavno takhle blbe komentovala ocni vadu u ctyrleteho syna jine kolegyne, vlaste ji rekla, ze tu tupozrakost mu zpusobila svyma myslenkama. Sorry za dlouhy prispevek, obcas to ze sebe musim dostat.

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 19. července 2023 22:10

A kdyby vam nestacil Dusek, tak uz se na Twitteru stacil ve stejnem duchu vyjadril i doktor Pollert.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. července 2023 22:26

Černá kočkaDuška můžu považovat za bláznivého ezo umělce, ale Pollert mně těmihle kecy hodně zklamal (už za kovidu)

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 19. července 2023 23:07

Evaeva přesně, Dušek je jenom šáhlej herec, ale Pollert je vystudovaný lékař, to je pak úplnej průšvih...