![]()
Omfg
viktorka_od splavu to je fakt na ![]()
Garfie No tak to je dno. Taky uz tam nic nekoupim. A to uz jsem to hodne omezila, je to nejhorsi retezec. Vydavaji braky, jejich preklady jsou vyhlasene svoji nekvalitou. Uzivaji preklady, kterym vyprsela autorska prava a jen je lehce zmodernizuji. Treba jejich edice klasiky neni dobra ani na podpal (treba srovnani s Knihovnou klasiku od Odeonu je nebe a dudy).Ale obcas jsem tam zasla, tak ted uz fakt ne. Ten chlap je moralni dno.
A manželka i otec mu v tom ještě pomáhají! A podle divení nové manželky, že se podívali na účet i jí, asi šetří i na právníkovi. Jinak by musela vědět, že jí si taky určitě proklepnou
Jos Jenom bych uvedla na pravou míru, že ty zprzněný klasiky vydává/lo nakladatelství BETA Dobrovský - to patří otci tadytoho vejlupka. Vejlupek se trhnul a založil Knihy Dobrovský, pro které překládám já i různí moji známí (to se chci trochu ohradit vůči překladům vyhlášenejm nekvalitou). Samozřejmě ve světle těchto skutečností... no, jenže nevím, jestli jde odstoupit od smlouvy s poukazem na morální nízkost majitele společnosti. ![]()
Garfie Už tam nekoupím ani záložku do knížky.
Aranel Omega patri pod Beta Dobrovsky? Tak to se omlouvam. U anticeny Skripec casto "vitezi" proste Dobrovsky a nevim, nejak jsem nerozlisovala otce a syna. Kdyz navic i podle tohoto clanku vyse je vlastnikem vseho oficialne otec. A syn prece nema nic, chudak
. Ze se nekvalita tyka jen nekterych prekladu je mi jasne, ale kdyz si i clovek uplne mimo obor jako ja vsimne opakujicich se vytek vuci prekladum, tak to o necem svedci. To neni vubec nic proti tobe a dalsim, vase prace je strasne tezka, nevdecna a spatne honorovana...A ja se teda priznam, ze jak jsou ty knizky uz ted priserne drahe, tak za plnou cenu koupim proste radsi jine nakladatelstvi.
Jos Jo jo, patří. Moc se ten rebranding nepovedl. ![]()
Socka mizerná. Odhlásila jsem newsletter a už mě tam neuviděj.
Zajímalo by mě, jak se toto projeví na prodeji, i v diskusi pod článkem většina psala, že už si tam nic nekoupí.
Zajímalo by mě, jak se toto projeví na prodeji, i v diskusi pod článkem většina psala, že už si tam nic nekoupí.
Garfie přesně jak píše 711990 , je to zmrd
Pinot Noir tam už jic nekupuju od doby, co uspořádal Kájínkovi autogramiádu...
bublifuk Moc si iluze nedělám.
Od té doby tam taky nenakupuju.
bublifuk Obávám se že nijak. :-(
Zrovna jsem chtěla napsat totéž - od Kájínkovy autogramiády už tam nechodím.
Sweet Potato Strašný, já jsem tady na ty ezokecy alergická. Vědomé přijetí se, napojení se na někoho, vesmírné vibrace, respektování sebe, musíš se nacítit na tvoji karmu, ženské energie, ženské kruhy....uáááá.
Sweet Potato tak Dušek měl k tomuhle nakročeno už dýl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí