Kamarádce přišel k nim domů pojišťovák nabídnout pojištění pro dceru, která zemřela v porodnici ![]()
Omfg
Černá kočka po smrti sambovho otca sme mali v schranke rucne pisany list od SJ. Smejdi jedni, zneuzit tazke situacie ludi na nabor novych oveciek
. Striehnu pri umrtnych oznamoch a zistuju pribuznych (nebyvali sme s dedkom, museli si zistit nasu adresu).
Černá kočka A teď si představ, že ti SJ jsou přímo účastníci pohřbu, příbuzní zesnulé. A vlastně to myslej dobře...
Jednou jsem jistila potomka v parku, když se ke mně přitočily dvě decentní dámy: To je ale hezké roztomilé dítě! Já na to hrdě: Že jo! A dámy, hledíce vzhůru na strom, na kterém potomek právě visel, pokračovaly ve slibně navázané konverzaci: Již jste uvažovala o tom, co by se stalo, kdyby vám to dítě spadlo a umřelo? ![]()
barbucha A jak rychle se dámy poté potkaly definitivně s Ježíšem???
Ony se k Němu jistě těšily, z kapsy jim čouhala Strážní věž ![]()
Kámoščině mamince, které umřel otec, přišla hodinu po pohřbu kondolence. V té kondolenční SMS se jí hned po upřímné soustrasti vzdálený bratranec ptal, jestli by mu za výhodnou cenu neprodala dům po tom otci ![]()
JanieB předpokládám, že dotyčný se nedostavil osobně. alespoň vydržel po pohřbu, nás se lidi ptali, co bude s domem, ještě nebyl tchán ani pohřbený.
continuity Tak u nas to bolo az na kare, a aj tak ma to zaskocilo. Ale vidim, ze mohlo byt aj horsie. ![]()
geekygirlhlavně tchýně pořád žije. Nevím, co by jako mělo být.
geekygirlhlavně tchýně pořád žije. Nevím, co by jako mělo být.
Tak to potom uz nechapem vobec, ako im taketo otazky napadli.
Ze posledni kapka byla, kdyz na soukrome mamila skupine vsechny tleskaly tomu, ze klientka jedne z poradkyn se rozhodla pri rakovine prsu nenastoupit na lecbu, aby mohla sve dite dokojit az k samoodstavu. A tam z toho byly nadsene, ze dela to nejlepsi pro sve dite.
Vůbec teď diskuzi nestíhám, dočítám dost stran, ale tohle mě nadzvedlo. Myslela jsem si, že už jsem o mamile slyšela všechno, ale tahle historka překonala úplný dno. Po zkušenostech jiných bych si LP z mamily nikdy nepozvala. Vím, že se to nedá generalizovat a určitě budou i některý skvělý, ale rozhodně bych to neriskovala. To je fakt sekta.
Len Bara rikala, ze Mamila ma skvele rozpracovane treba ty polohy u kojeni, v tomhle jsou dost napred, ale ta jejich pseudoveda a to, jak kazda jejich poradkyne, jejiz jedina kvalifikace je to, ze rada koji, se vyjadruje k tematum, o kterych nic nevi, je proste hruza. Silene davkovani bylinek na rozkojeni, temer sikana matek, aby se rozkojily, vyjadrovani se k medicine, s argumentem, ze lekari stejne nic nevi a nevzdelavaji se o kojeni a jen ti nuti zbytecne lecbu, kdyz misto ni muzes kojit... Ona tenkrat i sla na koberecek, kdyz verejne rekla, ze kurz mamily fajn, co se tyce primo kojeni, ale rozhodne nebude pod jejich hlavickou nabizet poradenstvi. Co si to dovolila na ne takhle hazet spinu. Sekta, to fakt jinak nejde rict
Tak trošku k tématu..setkala jsem se s názorem, že pokud se narodí postižené dítě, vesmír tím chtěl asi rodičům něco říct. Přiznávám, že v tu chvíli jsem zůstala úplně konsternována. Teď už bych věděla, co na to odpovědět.
Tak já zrovna měla syna s mentální retardací (ve 27 letech zemřel). Když mi bylo půl roku, moje máma si pustila plyn. Co mi tím sakra vesmír chce říct? Aha, už vím - někde jsem se dočetla, že kdo spáchá sebevraždu, narodí se v příštím životě postižený. Ať jdou Dušci, Hnízdilové a pod. do prdele. Pardon.
Na tohle nejsou slova. ![]()
Marbušachtěla bych tě obejmout. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí