Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. července 2023 14:02

Kamarádce přišel k nim domů pojišťovák nabídnout pojištění pro dceru, která zemřela v porodnici

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. července 2023 14:20

Černá kočka po smrti sambovho otca sme mali v schranke rucne pisany list od SJ. Smejdi jedni, zneuzit tazke situacie ludi na nabor novych oveciek . Striehnu pri umrtnych oznamoch a zistuju pribuznych (nebyvali sme s dedkom, museli si zistit nasu adresu).

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 23. července 2023 22:41

Černá kočka A teď si představ, že ti SJ jsou přímo účastníci pohřbu, příbuzní zesnulé. A vlastně to myslej dobře... 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 24. července 2023 19:28

Jednou jsem jistila potomka v parku, když se ke mně přitočily dvě decentní dámy: To je ale hezké roztomilé dítě! Já na to hrdě: Že jo! A dámy, hledíce vzhůru na strom, na kterém potomek právě visel, pokračovaly ve slibně navázané konverzaci: Již jste uvažovala o tom, co by se stalo, kdyby vám to dítě spadlo a umřelo?

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 24. července 2023 20:35

barbucha A jak rychle se dámy poté potkaly definitivně s Ježíšem???

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. července 2023 13:29

Isca 

Ony se k Němu jistě těšily, z kapsy jim čouhala Strážní věž

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 25. července 2023 13:32

Kámoščině mamince, které umřel otec, přišla hodinu po pohřbu kondolence. V té kondolenční SMS se jí hned po upřímné soustrasti vzdálený bratranec ptal, jestli by mu za výhodnou cenu neprodala dům po tom otci

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 25. července 2023 14:45

JanieB předpokládám, že dotyčný se nedostavil osobně. alespoň vydržel po pohřbu, nás se lidi ptali, co bude s domem, ještě nebyl tchán ani pohřbený.

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 25. července 2023 15:21

continuity Tak u nas to bolo az na kare, a aj tak ma to zaskocilo. Ale vidim, ze mohlo byt aj horsie.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 25. července 2023 15:26

geekygirlhlavně tchýně pořád žije. Nevím, co by jako mělo být. 

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 25. července 2023 15:38
Reakce na continuity:

geekygirlhlavně tchýně pořád žije. Nevím, co by jako mělo být. 

​Tak to potom uz nechapem vobec, ako im taketo otazky napadli.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 25. července 2023 17:42
Reakce na Zuzuli:

Ze posledni kapka byla, kdyz na soukrome mamila skupine vsechny tleskaly tomu, ze klientka jedne z poradkyn se rozhodla pri rakovine prsu nenastoupit na lecbu, aby mohla sve dite dokojit az k samoodstavu. A tam z toho byly nadsene, ze dela to nejlepsi pro sve dite.

Vůbec teď diskuzi nestíhám, dočítám dost stran, ale tohle mě nadzvedlo. Myslela jsem si, že už jsem o mamile slyšela všechno, ale tahle historka překonala úplný dno. Po zkušenostech jiných bych si LP z mamily nikdy nepozvala. Vím, že se to nedá generalizovat a určitě budou i některý skvělý, ale rozhodně bych to neriskovala. To je fakt sekta.

Online Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 25. července 2023 20:08

Len Bara rikala, ze Mamila ma skvele rozpracovane treba ty polohy u kojeni, v tomhle jsou dost napred, ale ta jejich pseudoveda a to, jak kazda jejich poradkyne, jejiz jedina kvalifikace je to, ze rada koji, se vyjadruje k tematum, o kterych nic nevi, je proste hruza. Silene davkovani bylinek na rozkojeni, temer sikana matek, aby se rozkojily, vyjadrovani se k medicine, s argumentem, ze lekari stejne nic nevi a nevzdelavaji se o kojeni a jen ti nuti zbytecne lecbu, kdyz misto ni muzes kojit... Ona tenkrat i sla na koberecek, kdyz verejne rekla, ze kurz mamily fajn, co se tyce primo kojeni, ale rozhodne nebude pod jejich hlavickou nabizet poradenstvi. Co si to dovolila na ne takhle hazet spinu. Sekta, to fakt jinak nejde rict 

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 26. července 2023 14:30
Reakce na tv:

Tak trošku k tématu..setkala jsem se s názorem, že pokud se narodí postižené dítě, vesmír tím chtěl asi rodičům něco říct. Přiznávám, že v tu chvíli jsem zůstala úplně konsternována. Teď už bych věděla, co na to odpovědět.

​Tak já zrovna měla syna s mentální retardací (ve 27 letech zemřel). Když mi bylo půl roku, moje máma si pustila plyn. Co mi tím sakra vesmír chce říct? Aha, už vím - někde jsem se dočetla, že kdo spáchá sebevraždu, narodí se v příštím životě postižený. Ať jdou Dušci, Hnízdilové a pod. do prdele. Pardon.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 26. července 2023 14:38

Marbuša

Na tohle nejsou slova.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 26. července 2023 14:52
Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 26. července 2023 15:00
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 26. července 2023 15:29
Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 26. července 2023 16:12