dzizisketa Do teď mě to nikdy nenapadlo
. Kuchyň máme 25 let ve starým baráku, no teď se teda začnu bát taky.
Omfg
Renusatko to se nám stalo taky. Syn měl u babičky hračky ve skříňce, na které stála televize. Vyházel hračky, nějak se pověsil na dvířka či co a televize se sesunula do té hromady hraček - on se dostal dovnitř té skříňky, taky se mu naštěstí ni nestalo. A televize taky přežila - tehdy to by ještě docela drahý špás, nová telka...
Mně to napadne pokaždé, když se zabývám věcmi ve skříňce nad dřezem. Jenže my máme původní linku na původním umakartu od postavení paneláku. Takže ta nedůvěra je opodstatněná, resp. se dá říci, že to v podstatě čekám.
Pokaždé, když doma přiděláváme nějakou novou poličku nebo skříňku, se několikrát manžela ptám "A bude to určitě držet?" A přitom nikdy na mě nic nespadlo, ale stejně se toho bojím. Jinak jsem si uvědomila, že moje hlavní fóbie je takový ten odlamovací nožík. Že se říznu. Prosím vás, napište, že neznáte nikoho, kdo se tímhle nožíkem říznul!
Teď co máme fenku, která občas olizuje trávu, jsem si vsugerovala, že se řízne o nějakou ostrou trávu do jazyka. Prosím vás, napište, že nikdo nemáte psa, který se říznul do jazyka! ![]()
Marbuša Mně jednou spadly z police nůžky na papír a zapíchly se do lina prostě uplně kolmo. By člověk nemohl dělat nic, pak se stejně pokurví tím nejběžnějším.
Marbuša Nám v korporátu ty zalamovací sebrali, tak bych řekla, že nějakej pracovní úraz tam byl a nebo si někdo samým štěstím, že tu dře, podřezal žíly. To je taky možný. :D
Marbuša tak odlamovacím nožem se můžeš říznout jakýmkoli jiným nožem. to je jaksi jejich hlavní funkce, něco řezat :))
Marbuša ty zalamovací nožíky nejsou nic moc. Můžeš si místo toho pořídit nůž se zajížděcí čepelí. Nebo jsou už i nože s keramickou střenkou, ty řežou v pohodě papír, fólii, sádrokarton, ... ale ruku ne. Nemyslím tím keramický kuchyňský nůž. Ale ty náklady na nůž jsou už dost jinde. (Firma slice). A nebo ochranný rukavice. ![]()
Jednou na mě spadla skříň v šatně, plná starých sklenic, kupodivu jsem se pořezala jen málo, ale skříň nebyla připevněná ke zdi a asi se to dalo čekat. U kuchyňské linky by mě to teda nenapadlo, ale naštěstí horní skříňky nemám, docela se mi ulevilo! ![]()
Marbuša tak na to se ptám taky :-) Jsem ráda, že je nás víc, protože jsem si připadala jako blázen
Jak jsme koupili ten starší dům, tak to přidělávané patro není úplně rovné, směrem doprostřed to jde prostě dolů. Takže moje otázky zněly, jestli se to nepropadne apod. :-) Prý ne. OK, beru na vědomí :-D
Vzpomínám si, že když jsem se kdysi vdávala a šla jsem na poslední zkoušku svatebních šatů, tak ve chvíli kdy jsme zaply zip, paní švadleně sletěla obrovská police upevněná nahoře na stěně těsně vedle nás. Nikomu se nic nestalo, akorát hroznej binec, asi to mělo být nějaký varování pro mě ![]()
Mě málem zabila kovová vrata od podnikové haly. Urval se vrchní pant a jà tudy zrovna procházela. Nebýt duchapřítomnosti jednoho pána, byla bych už 34 let nebožka.
Marbuša ja se jim porezala ![]()
Bylo to noc pred obhajobou me bakalarky jeste jsem v noci dodelavala model domu z kartonu. Bylo asi tak pul ctvrte, kdyz jsem potrebovala nejak zariznout strechu a jak jsem uz byla silene unavena, tak mi ujela ruka a ja se rizla do lytka. Hezka cista rana, tak 5 centaku![]()
Vyhodnotila jsem, ze na siti to neni, lipla na to naplast a model dodelala a rano pak bakalarku obhajila. Tenouckou jizvu mam na noze doted.
Marbuša odlamovaci nozik zasadne neodlamuju
nikdy jsem neslysela, ze by to nekomu ublizilo.
Edit. Tak ted uz jo!
Magráta My jsme v dome z 30. let, kde jsou v nejvetsi mistnosti tramy podelne (jakoze treba 12 m), takze to i vibruje, kdyz nekdo pod nami bouchne dvermi. Navic vypln dreveneho stropu byla prochozena, to jsme pri rekonstrukci doplnovali, abychom nemeli uprostred dulek. Normalne se tam pred rekonstrukci kutalela tuzka. No nebyla jsem z toho klidna, pak jsem si zvykla.![]()
Marbuša ja se jim porezala ![]()
Bylo to noc pred obhajobou me bakalarky jeste jsem v noci dodelavala model domu z kartonu. Bylo asi tak pul ctvrte, kdyz jsem potrebovala nejak zariznout strechu a jak jsem uz byla silene unavena, tak mi ujela ruka a ja se rizla do lytka. Hezka cista rana, tak 5 centaku![]()
Vyhodnotila jsem, ze na siti to neni, lipla na to naplast a model dodelala a rano pak bakalarku obhajila. Tenouckou jizvu mam na noze doted.
Zuzuli
jauvajs
Marbuša odlamovací nože jsou stabilní výbavou mých stolů asi 30 let. Nějaký říznutí asi bylo, ale nic velkýho. Považuji ho za geniální věc.
Magda hrozný, doufám, že jsi z toho vytřískala aspoň dovolenou na firemní náklady!
Lamicka já už jsem si taky zvykla (kutálí se to pořád :-)
Marbuša dočítám a odlamovací nožík (v domácnosti plné zvídavých šikulů) je no go. Poličky/skříňky připevněné/navrtané mým mužem (zcela mimo obor) ... vždy
... a ano je stará škola <3 a školí ob generaci a vidím, že má to smysl. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí