Lamicka ja kdyz jem se z panelaku nadtehovala do bytu z 30. let, tak jsem si na vibrovani podlahy ve chvili, kdy mam ja nebo sousedi zapnutou prqcku, musela dost zvykat. Je to zvlastni pocit![]()
Omfg
Na mne doma vypadlo sklo z pretizeny knihovny, naštěstí se nerozbilo, spadlo mi naplocho na hlavu a pak po mne sjelo, jen mi sedrelo nohu
Argument reklamou ![]()

Lama_z_Lana Nemají náhodou náhradní rodiče povinnost informovat dítě, že bylo osvojeno? Je to dané zákonem, ne?
Kan tady asi spis myslel matku, ktera pro nekoho odnosi dite?
Lama_z_Lana tim chtel rict co? Ze kdyz neco neni v reklame, nema to byt ani v realite? Pekna kravina. Nebo naopak, ze reklamy by mely odpovidat skutecnosti? Asi jako kdyz si otec se synem vysvetluje, jak nejlip vyprat pradlo, aby se znicily bakterie? ![]()
Kokoska Jak to může vědět? Nechybí tomu ještě něco?
A co teprve když lidi lítaj vzduchem, nejlíp ještě v autě? Co na to pan Kerles? Samé otázky...
Jsem zase ve službě, blbě tady spím- i když můžu, navíc pod oknem je kuřárna, takže mě pravidelně po pátý budí tlachající partičky kuřáků. No a teď jsem si k tomu probuzení navíc otevřela zprávy a výsledky SK voleb ![]()
marieu hruza, co, taky jsem to zrovna otevrela
marieumne sa chce plakať alebo aspoň kričať. Toto nie je možné, aký sme my blbý národ.
myslela som si, že sme sa od čias Mečiara aspoň trochu posunuli k zdravému rozumu. Ale ani o milimeter.
chia To je na tom to najhorsie. Keby bolo vidiet aspon nejaky posun. ![]()
Izrael ![]()
![]()
continuity strašný ![]()
continuity Strašný, strašný! ![]()
už chybí jen Čína na Tchajwanu.
continuity Vůbec to nevyslovuj! ![]()
continuity Ty jo, já zrovna dneska říkala doma ráno že na listopad jsou hrozně levne letenky. Ty jo, ty jo.
Já uvažovala nad Tel Avivem, tak nic. Je to všechno děsivý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí