Hrůza děs. Ale nepřekvapilo, ta pakáž nedá nikdy pokoj. Jak russáci.
Omfg
Ja som tým úplne paralyzovana. Odporúčam na IG telavivian_from_bratislava
Nemuzu sledovat podrobnosti....jsem proti arabášům silne negativni a tohle je proste hruza. Slavny Mosad tentokrat zaspal, jen doufam,že odveta bude dokonala.
stes Myslím, že Mosad je trochu z obliga, protože to je vnější rozvědka. Ale někdo zaspal určitě. Hlavně je to asi chyba současné politické reprezentace, armáda se necházela na západním břehu Jordánu, kde hlídala osadníky. A to jsou voliči "Bibiho", prostě populismus vládne světem. Ale nevidím do toho zas tak, může to být trochu jinak.
stes odveta sice bude, ale Izrael je pěkně háji i když to tam komplet rozstřílí. Byl k tomu skvělý rozhovor s Davidem Borkem na čt.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/223411058041009/
monis dik,pustim si to
Zajímavý rozhovor je také tady Speciál Kecy a politika
Hostem je David Shorf - sloužil v izraelské armádě i v Gaze.
David Borek byl výborný jako vždy, doporučuju ještě Interview s Irenou Kalhousovou.
euridike díky
Chudáci Židi na tom budou blbě, ať udělaj co udělaj. Když budou brát ohledy, tak se tolika Palestinců nezbavěj a ta havěť se množí jak králíci... a když ohledy brát nebudou, budou Palestinci ječet o nespravedlivý genocidě (ano, ti praví) a spousta jurodivců v západní civilizaci na to bude slyšet.
To neni win-win, to je lose-lose ![]()
Osobně bych ale doporučovala přitvrdit, ať se chcimírové třeba pominou. Doufám, že Židi zůstali pomstychtiví jak po tom Mnichovu! ![]()
Pro mě hodně, hodně zajímavý rozhovor na toto téma s Jakubem Szántó.
https://denikn.cz/1254264/studio-n-jak-se-zije-v-pasmu-gazy/?ref=top
barbucha ja si vzdycky vzpomenu, jak Arafat dostal Nobelovu cenu za mir. A jak uz samostatny stat Palestina byl skoro dojednany a zacali na protest řádit sebevrazedni atentatnici. A podruhy si postavili Palestinci hlavu, ze bud cely Jeruzalem, nebo nic. Tak holt nemaj nic.

![]()
Tohle mi přijde asi na stejné úrovni trapnosti, jako když v 90. Letech byla předpověď počasí se striptyzem.
tv tvl, proč?![]()
tv no, nekomu se holt tak dlouho ukazovala reklama na tamty toustovace, az z toho udelal byznys...![]()
![]()
tv to je taak trapny
Mha a nebylo to s oblíkáním?
tv ale fuj. Zajímalo by mě jestli to má zákazníky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí