Ledvinka frnda za 3333,-.![]()

Ledvinka frnda za 3333,-.![]()

tv čekám na nude barvu
Karja maj i zlatou!
OliveOyl ježiš to je nechutný! stačil mi začátek...
RoSa tak ještě, že je to v "omfg", jdu se stydět do kouta
OliveOyl Ty za to nemůžeš přece! ![]()
Tohle mě teda trochu děsí, abych pravdu řekla. Teda mě už se to netýká, ale budoucí generace to nebudou mít jednoduché, obávám se.
Torrah Každá generace má něco. Tihle budou žít v iluzích. Přijde mi zvláštní, že tam mluví jen o mladých mužích a holky jako nic?
Kan hehe, kdo ví jak to je, přece ta svlíkací aplikace také umí svleknout jen ženy a muže ne;-).
Všichni od soudu,co se podíleli na podmínce pro drevorubce, jsou pičusové a doufám,že boží mlýny fakt budou makat. Fakt se mi chce brečet a řvát bezmoci a to se mě to nijak netýká.
stes přesně, hrozná bezmoc.
stes Já tedy neznám ty podrbnosti případu, ale zarazilo mě, že matka oběti je s tím obviněným pořád. Je mi z toho regulerně šoufl.
Kan podrobnosti vědět nechci, stačí holý fakta . Teď se opakovaně pokusila o sebevraždu.
Já jen doufám,že to hovado není úplně no name a když je slepá spravedlnost,tak jiní ne. A soudce je taky znám. A ano, vím že to není ok.
Garfie podle toho clanku je to opacne, snazila se ho vyhodit, ale on si z toho nic nedela. neuveritelny
viktorka_od splavu Jo, já myslím, že platí oboje, ona nemá kam odejít a vyhodit ho nedokáže. Dost ostře se ohradila proti tomu, že žijí jako rodina, jak argumentuje on. Musí to být strašné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.