Kan Na ekg se podprsenka sundava. Zas nedelejme uchyla z kazdeho.
Tak já se řídím instinktem, je mi to příjemné/ není mi to příjemné.
Kan Na ekg se podprsenka sundava. Zas nedelejme uchyla z kazdeho.
Tak já se řídím instinktem, je mi to příjemné/ není mi to příjemné.
Kan ja se ridim potrebou, mamograf mi taky neni prijemny, a co.
Evaeva
. Kokoska U me gyn je sestra vzdy v jine mistnosti a musim rict, ze mi to vyhovuje. Znam malo mist (asi zadne), kde bych se citila vic...ponizene, nebo jak to rict. A ten Cimicky, to je dno. Maloktera (nejspis zadna) jina odbornost, nema nad pacientem tak strasnou prevahu. Evidentne se "to" vedelo dlouha leta a vsichni mlceli. Jednou jsem jeste na skole zazila strasnou situaci na detske psychiatrii. Nemela nic spolecneho se sexualnim obtezovanim, ale slovutna kapacita oboru pred nami vyslychala mladeho schizofrenika. Bylo to neco sileneho. Asi to nedokazu popsat. Proste kluk se nas bal, mel persekucni bludy. A on mu rikal vety, a bojis se nas? Co ti asi muzeme udelat? Kluk se cely klepal.
Kokoskajá mám gynekologa, který si do vyšetřovny sestru bere jen, když je tam potřeba na složitější zákrok. Mě to teda vyhovuje.
Měla jsem gynekoložka, která to setře vždy komentovala a to nebylo nic moc.
Jos u mého gynekologa je sestra taky jinde, i teď v porodnici (tam teda byl většinou nějaký medik) a taky mi to přijde lepší. Chodila jsem k jednomu, co měl v pidiordinaci i sestru a bylo to teda divný. Byla to jeho žena
on skoro nemluvil, jen řekl diagnózu a ona hned spustila a budete dělat tohle, napíšeme vám tamto,...
Jo když si u gyn jedna lehne na to lehátko s nohama nahoře, tak je veškerá důstojnost v tahu i když je dr příjemnej.
Tak Betty já si myslím, že už těch pipin viděl tolik, že mu to ani nepřijde ![]()
Moj gynekológ na mna pôsobí tak, ze sa ani extra ponizene necitim, je to starý praktik, davno v dôchodkovom veku. Vzdy ma chvali, ze som prisla ![]()
Sestra je vedľa.
Kdyz je sestra vedle, je to v poradku, u me nynejsi doktorky to taky tak je. Ale kdyz nebyla vubec, nebylo mi to prijemny.
Nejak me zatim nenapadlo u jakehokoli doktora nebo vysetreni citit se ponizene, vsak to nikdo s tim zamerem snad nedela, teda nikdo normalni. Ani v ty porodnici, kdyz se musely ukazat vlozky, nad cimz se internety sviji nesouhlasem. Proste to k tomu patri, tak co, pro svuj plezir to nikdo nevyzaduje. Jako neprijemne nektere veci jsou, ale ponizujici?
Kokoska souhlasím, je to jejich práce. Teď se porodní asistentka v porodnici, co mi pomáhala umýt, divila, že mi nevadí vyjít do pokoje jen v těch siťovaných gaťkách. Byl tam akorát muž a, myslím, dětské sestra.
Evaeva tak zas ale ty porody tu hranici posunujou někam uplne jinam ![]()
Potrefenáhusa presne, odvtedy uz u lekarov necitim ziadnu hanbu/trapnost atd, dost to pomohlo :)
Kokoska jedním z těch "internetů"jsem byla já, a ano, když jsme ležely na tři na soubězných postelích, a sestra nám obří půlmetrovou pinzetou odchlipovala vložky, aby se doktor mohl kouknout, tak mi to ponižující přišlo. Asi to nešlo udělat efektivněji, ale stejně. Jinak mi žádný vyšetření nikdy nevadilo, a vzdycky podepisuju souhlas, že můžou být přítomní medici.
Isca No fuj. To jsem nezažila. Tak já si myslím, že na určitou míru studu mám nárok a dost to komentuju u toho doktora. Sestru v ordinaci má jen můj zubař. Mediky bych nedala, ale já krom porodu nikdy ve špitále, ani v narkoze nebyla.
Isca ja nevim, tak vsechny jste byly zensky, vsechny ve stejny situaci, vsak ponizovat vas nikdo nechtel? Proste nutnost. Nebo se "spolutrpitelky" koukaly, ktera to jak ma? Taky jsem nejasala, ale nenapadlo by me nejak se proti tomu ohrazovat.
Isca Hele a co z tý použitý vložky ten mudr zjistí? To jsou praktiky jak ze středověku.
Kokoska Ponižovat asi ne. Ale bylo to hrozně odosobněný, bez pozdravu, beze slova, bez pohledu do tváře.
Sweet Potato tak to u nas ne, tam vizity probihaly v pohode. Mozna proto mi to neprislo nijak divny.
Kokoska Taky jsem se neohrazovala, ale splývalo mi to s celkovým kasárenským způsobem vedení poporodního, kdy důležitější než to, jestli děti a matky měly podporu ke vzájemnému sžívání bylo to, jestli máme před vizitou uklizený ze stolků pití a pletení. Prostě něco jako vystrčený zadky vojenský jednotky, do kterých feldkurát píchá injekce, taky osoby ve společné situaci.. A nehraju na "zdravî především", když mi před porodem zanedbali kontrolu, v jaké jsou děti poloze.
Isca asi teda mas celkove spatny zazitky, pak se to kupi jedno na druhy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.