Garfie Prosím a kde to psali, já jen prolítla ráno článek na seznamu a o tom, že jej nemůže vyhodit ani slovo? Ď
Omfg
Kan To je spíš otázka na viktorka_od splavu já četla o odchodu třeba tady.
stes přesně, normální hovada, fakt že jo, tohle přece nemůže nikdo myslet vážně, co k tomu řekli
Garfie viktorka_od splavu Díky.
stes myslím, že na to není žádné výrazivo dostatečně ostré. Naprosto nepochopitelné rozhodnutí.
Nejhorší na tom celém je, že to že jenom špička ledovce. Sleduji ty právničky, co se tím zabývají a je to strašný hnus.
continuity jo, to je fakt. Taky na to občas kouknu a je mi z toho špatně. Chtělo by to (jakože nic zlého nikomu nepřeju) aby se to dotklo někoho z nich. A pak by to lítalo.
Torrahjá ti nevím. Řešili jsme před časem jednu kauzu businessovou a právník s vyšetřovatelem, kteří to konzultovali, řekli doslova, že k soudu se chodí pro rozsudek, ne pro spravedlnost.
Jak má obyvatelstvo věřit, že je stát ochrání, když to pak vypadá takto?
Jak se to vlastně celé provalilo, myslím v tomto konkrétním případě? Přečetla jsem si ty články několikrát a nemůžu se zbavit dojmu, že se z toho chce matka vyvinit, jedno, jestli o tom věděla nebo nevěděla. Pokud se to dělo roky, nemohla mít fakt žádnou indicii, že je něco v nepořádku? Vyhazovala ho z domu už v době, kdy se to dělo ( v tom případě by asi něco tušila ), nebo až se to provalilo? Nevím, možná jen blbě čtu. Kdyby o tom všem věděla a neřekla, neměla by stát před soudem taky?
Řvousenkamyslím, že z těch článků vychází, že až po tom soudu ho vyhazovala. Jak se to provalilo jsem nečetla.
continuity teď jsem se dočetla, že to znovu prověřují. Tak uvidíme. V každém případě ten soudce - to je neskutečné. Jak může na takové počínání pohlížet takhle, to nechápu.
Mně z toho bylo ráno taky úplně blbě. Chudák holka.
Řvousenka já nevěřím, že v takových případech nemá matka žádné tušení.
Tak u toho prvního rozsudku dostal od soudce 3 roky nepodmíněně a měl zaplatit 300 tisíc odškodnění. Pak se odvolal a odvolací senát mu dal podmínku. Ten znalec z oboru psychiatrie, psychologie vyrobil paskvil, když napsal, ze opakovaně znásilňování nebude mít na dívku výraznější negativní dopad. Tohle mě teda triggeruje hodně. Bůhví, jestli byl posudek pozadovan i na pachatele. Zní jako zdatnej manipulátor.
Ani já ne. Ona to bude asi jednodušší osoba a ta rodina zjevně nepatří zrovna k elitě... nicméně to prase měli zavřít a zahodit klíč, vo tom žádná. Doufám, že dojde k dovolání.
Jinak se uklidňuju myšlenkou na boží mlýny, nakonec Cimickýho už řešej, Feri je jednou nohou v kriminále... tak snad tohle taky dopadne. A těm chytrákům, soudci i znalci, bych jen připomněla, že karma je zdarma.
Řvousenka to je náš právní systém, psychiatrickému vyšetření je musí podrobit oběť. A každému to jaksi přijde normální.
Matce bych moc nenakládala, opravdu se stává, že o tom matka neví, dcera se stydí, takže zkraje nic neřekne, pak ji už vydíral, umím si i představit, že vztah s matkou, která má dalšího partnera, nebyl úplně dokonalý, ale to z ní ještě nedela viníka.
To je stejné, jakože proč okolí nepoznalo, že ten magor na FF nebyl psychicky v pořádku. Laik to nepozná.
Když tchán tehdy skočil, intervent nám říkal, že tomu se prakticky nedá zabránit, že jeho babička taky skončila po sebevražedném pokusu v nemocnici a to je on odborník a vídá se s ní často.
Před Vánocemi jsem byla na preventivní přednášce k sebepoškozování a že rodiče zjistí, že dítko se řeže až se značným zpožděním je spíš pravidlo než výjimka. Bohužel.
Tyana znalec by potreboval opakovane po hube zpusobem, ktery by na nej mel hodne vyrazny negativni dopad, to jeho vyjadreni me teda nastvalo hodne.
continuityNedávno jsem k tomu sebepoškozování četla, že je to určitý trend (jako způsob chování tech dospívajících, který se ted děje) a že děti v západních zemích už to tolik nedělají, takže se i u nás očekává v příštích letech pokles tohoto sebepoškozovacího jednání. Zajímavé. Člověka by to mohlo uklidnit, jenže to znamená, že se zase tyhle věci dětí budou ventilovat jinak a my dospělí na to nebudeme připraveni. Ted je už každej jakžtakž informovanej o tom sebepoškozování, o prevenci rizikového chování na internetu, jenže ono přijde něco dalšího a to zas než se rozklíčuje jak to zjistit, jak s tím pracovat.....to pro mě jako pro rodiče není dobrá zpráva.
continuity Měla jsem to slovo "vyvinit" dát do uvozovek. Zarazilo mě to mlžení, že jako dostala oficiální předvolání k soudu a vzápětí jí je zrušili obyčejnym emailem. To jako fakt?! Ale možná, že to ten redaktor jen blbě poskládal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje