Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Raduza
příspěvků moje polička 06. zaří 2024 16:30

Mini občas se musím pracovně potkat s podobným exemplářem.  Ten člověk má dojem, že je předmětem touhy všech žen na planetě a přilehlém vesmíru.  Jak na to přišel netuším.  Takže jeho komplimenty a následná očekávání co já na to jsem nějakou dobu ignorovala, pak už jsem nasadila svůj top vrazedny výraz. Přestal a myslím,  že mě dost nenávidí.  Ne že by mě to trápilo.  

Online continuity
42338 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 16:38

olte já vůbec nechápu proč by mě mělo zajimat, co si o mě mysli zrovna pošťák. Vlastně kdyby řekl: vy jste taková věčně prinasrana mělo by to na mě stejný efekt.

Když mi rekne kolega, že jsem jediná, co tomu fakt rozumí, taky si o tom myslím svoje, ale alespoň mě to nenastve.

Ale obecně: nejsem stodolarová bankovka, abych se líbila každému. A až na vybrané lidi je mi dost jedno, co si o mně kdo myslí a už vůbec to nepotřebuji slyšet. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 06. zaří 2024 16:40

Raduza uplne chapu Ja jsem, myslim, celkem mila osoba :) primarne se na lidi usmivam ( i na poste :), ale kdyz je reakce nevhodna, tak si to proste pro priste pamatuju a jsem pouze korektni

Pripomnelo mi to, jak jsem nekomu nesla nejake dokumenty a on jestli mi ma k tomu neco rict nebo tam jen varim kafe ?!? Ale to mi bylo o dvacet min a na nic jsem se nezmohla Ted uz bych se ozvala

Online continuity
42338 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 16:42

Minitak já se snažím být milá, i na toho pošťáka, ale nepotřebuji, aby to protistrana komentovala, celkem mi ke štěstí stačí, když se ke mě chová slušně. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 06. zaří 2024 16:46

continuity no presne ! Byt tak normalne mila Neocekavam za to ale zadne komenty a zovialnosti

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:28

Tyjo, ja na podobne vyroky rikam "jojo, takova jsem ja" a poustim to z hlavy. Za nejake extra ksichty mi to nestoji, den mi to rozhodne nezkazi. Kdyz kdysi jeden celkem nevabny klient zjistil, ze jsem se rozvedla, tak parkrat neco zkousel, vetsinou to byly lehce lascivni a tezce blbe poznamky. Delala jsem, ze nerozumim, nereagovala, a na stesti ho to preslo. 

Offline olte
736 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:46
Reakce na Kokoska:

Tyjo, ja na podobne vyroky rikam "jojo, takova jsem ja" a poustim to z hlavy. Za nejake extra ksichty mi to nestoji, den mi to rozhodne nezkazi. 

​no tak nějak, mě to taky teda nepohoršuje a od příjemného člověka i potěší

Offline Janulik03
20008 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 18:32

Ty brďo, teraz mi došlo, ze ja celkom často niekomu niečo pochválim. Tak akosi spontánne. A až teraz si začínam uvedomovať, ze je to asi obťažovanie a urcite už niekto niekde pisal o nejakej babe, čo  komentovala šaty, alebo co ešte všetko

Idem sa zahrabat, kupit lepiacu pasku cez pusu a zamknem sa . 

Online continuity
42338 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:07

Janulik03víš co když jen tak pochválit tak to asi tolik nevadí, blbý je, že když v té pochvale je prvek hodnocení

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:12

Janulik03 No já taky pochválím kde co., se mi to líbí, tak chválím. Ale neteř mi říkala, že už mi nic nikdy nepochválí, protože ji to pak nabalím domů, většinou teda kvítka a ty cpu každému. :D

Offline Janulik03
20008 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:28

continuity to ja fakt neviem posúdiť. Doteraz ma fakf nikdy nenapadlo, že by aj kompliment bol obťažujúci. A neviem tiez vyhodnotiť či som dotyčnému natoľko sympatická, aby to prijal

Offline Janulik03
20008 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:29

Kan haha, to poznám, moja mana keď som jej pochválila nieco nové bola schopná mi obratom kúpiť také isté.

Online notna
9265 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:40

Janulik03 Žádnou pásku nekupuj. V zimě mi sousedka od naproti pochválila vůni, když jsem kolem ní prošla a potěšilo mě to. Nejsme žádný kámošky, jen se zdravime, paní je asi tak o 30 let starší.

A dnes na vycházce se psem mi pán , kterého znám jen od vidění u nás na vsi a zdravime se řekl Kočka se psem, kdo to kdy viděl a usmál se. Jako překvapilo mě to, ale řekla jsem díky a jen jsme se minuli. Nebylo v tom nic vlezleho. Nebo aspoň já to tak nevnimam. Ale nekdo ke slizkej jen řekne Dobrý den a je tam. To ty určitě nejsi, tak se neboj mluvit.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:50

Janulik03 a az nekdo pochvali tebe, nezapomen udelat ksicht!

Offline Janulik03
20008 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 20:23

Kokoska ja z toho žijem dlho

Online Tabea
7874 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 20:57

notna já někdy na jaře tlačila podchodem kolo cestou do práce a chlápek, co jsem kolem něj prosvištěla, jen zavolal, že mám tak hezkou vůni, že by za mnou hned šel (jako v tý vůni). Tak jsem se zasmála, jestli nehledá práci, že bych ho kdyžtak nalákala až ke dveřím od firmy. Zasmál se taky a šli jsme od sebe.

Offline stes
9031 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 20:58

continuity bingo...hlavne mladsi generace na to ma radar a řeší to. Generace...sát to přejde, teď i před lety.

Online Karja
44219 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 21:19

notnaBoze, mě takhle komentujou chlapi kolem 60 a sambo z toho má hroznou prdel. Vždycky se mě ptá, jestli tam byoi ,,ti moji,, nebo něco podobného. Prostě jakože tahle věková skupina:D. Jako docela špatně to nesu, protože ještě předloni si mě tato o generaci starší skupina vůbec nevšimla a teď jsem jim asi nějak dorostla! 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 07. zaří 2024 09:04

Tabea - pekné ! Ja som mávala takéto príhody rada . Teraz sa každý druhý bojí, aby nebol obvinený zo sexizmu, či nedajbože  priamo zo sexuálneho obťažovania! Nikdy som  taký pocit nemala, v naprostej väčšine taká „ príhoda “ nemala žiadne pokračovanie, len ma ten  prejav  platonického obdivu, či uznania potešil  a príjemne naladil . 

Online Tabea
7874 příspěvků moje polička 07. zaří 2024 09:28

Blanka já si dovedu představit, že by to mohlo vyznít i blbě a vlezle. Tohle ale bylo takový spontánní a v pohodě. 
Mně se to stalo bohužel už hodněkrát, že byl nejakej chlap hodně přes čáru, takže mám senzory na kreteny nastartovaný.