Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline stes
9033 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:41

continuity asi tak,jak  jsem psala včera...neřešila bych to, každý má právo na názor a aniž bych se ho zastavala, byl v nějakým rozpoložení....co já bych kolikrát řekla, kdybych se nekontrolovala.

Offline mitford sister
1691 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:43

já nevím, ať už to myslel jakkoliv, je to zbytečnej clickbait a neměla by se tomu vůbec věnovat pozornost. každopádně je to už asi třetí václav černý, kterýho znám, co je total mešuge. kdybych se jmenovala černá, tak bych svý dítě nepojmenovala václav, ani kdyby to byla rodinná tradice už od třináctýho století :)

zato ta kauza lucie hrdá... mně teda byla fakt nesympa vždycky, ale tohle jsem nečekala teda

Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:51

mitford sister přesně, já jsem na kauzu Hrdá neměla názor (právě proto že mi moc sympatická nikdy nebyla a říkala, že jsem si, že jsem zaujatá a o advokacii vím navíc tužku, tak to prostě nemám jak posoudit). ani teď ho moc nemám a jen čumím jak pero z gauče, kam se to dostalo. Asi tam je dost věcí pod povrchem. 

Offline notna
9268 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:54

continuity Fotbal taky nesleduju, jen že tyhle blbý kecy, co bylo špatně, ale rozhodně ne na jejich straně, mají asi už delší dobu a fanoušci jsou z toho otrávení. Tentokrát se jim špatně hrálo, protože fanoušci nepřišli. Příště asi bude problém zase někde jinde.

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:54

continuity co je to za kauzu s Hrdou? Jsem úplně v lese...

Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:57

monis

Obhajovala nějakého soudce obviněného z domácího násilí. Tím to začlo a pak se to nabalilo jak sněhová koule, každý se vyjadřuje proti každému. je toho plný Twitter,to se nedá ani jednoduše sepsat. 

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:59

continuity aha, já na twitter nechodím, myslela jsem že je to nějaká kauza, co proletěla médii a já to nezaznamenala...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 12:05

Já mám doma zapálenýho celoživotního fotbalistu, hrál, trénoval, pískal, byl ve výboru a řekla bych, že největší problém fotbalu jsou prachy co se tam točí, ty dělají ze všech strašný svině. A nejhorší je, že se to děje i v té nejnižší soutěži, kde se teda občas najde ještě srdcař, ale málo. 

Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:05

monis byl článek na Nku a taky na hospodářských novinách. Jinak nevím. 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 15:01

monis 

až takhle

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 15:31

Ounz díky za odemčení, je to síla. Já jsem dosud znala jen tu její pečlivě budovanou image "ochránkyně žen" ...

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 18:37

monis no, tak ono asi neni snadny, se to nejak dozvědět, ale asi to nebude úplně jen šproch, když se rozešla i s tou 'bez trestu'? Nevim..kadopádně blbý! Blbá situace..

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 18:42

Ounz no mně to u té Hrdé přijde o to horší, že si vybudovala nějake postavení znalkyně sexuálního a domácího násilí a když tě pak někdo s takovým renomé u soudu cíleně znevěrohodní, jen aby vyhrála její strana, tak to je pro ty oběti už úplná  hrůza...

Offline Tabea
7876 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 18:55

Ounz já to teda taky tak napůl sleduju na x a jsou zhruba dva tábory: 1) advokát hájí každýho, jako doktor léčí každýho. Jestli vám tohle vadí, tak nechápete advokáti. 2) když si někdo vybuduje kariéru na tom, že zastupuje oběti sexuálního násilí a propaguje se jako aktivista, tak nemá co hájit někoho z druhý strany. 
To, že využívala u toho soudu přesně ty věci, co zná díky práci s poškozenou stranou, je třešničkou na dortu. 
Myslim předevčírem jsem zahlidla její vyjádření k tomu a vyznělo mi to, že práci s bez trestu ukončila ona. 

Offline Tabea
7876 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 18:59

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 19:02

Tabea jj ona ukončila, asi sem to blbě napsala, každopádně v tom printscreenu to je..

já vlasntně nevim, práci advokáta velice dobře chápu (a se svou povahou bych ji dělat nemohla a teda podle mě to srovnání s doktorem, kterej kéčí všechny, trochu kulhá, ale tak to by byla akademická debata, no), ale úplně nevím, co si o tom myslet..každopádně v době sociálních sítí, rychlejch soudů a jednoduchejch závěrů - no úplně tomu tématu nepomohla, bych řekla

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 19:06

Tabea díky za postování, vždycky je fajn mít názor druhý strany, no koukám, že jsem si to shrnula asi i ne úplně blbě

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 19:43

Ounz no ale advokat nemusi hajit kazdeho, ne? 

Offline Vari
2188 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 19:58

baltik Pokud je pridelenej jako ex offo, tak musi, duvodu, proc to muze odmítnout, je jen par.