barbucha přesně! Je překvapí, že si vnuk "dovolí" se vymezit... ale ta neomalenost toho komentáře ne. Dyť nevědí, čím si to velký dítě prochází. Proč by měli komentovat, že je hubenej. Nebo účes. Houby vědí, jestli není nějak šikanovanej, jestli ho to samotnýho netrápí...
A navíc ten tchán má fakt příšernej účes. A má panděro, že se skoro neunese. A mluvíme o tom někdo? No asi bychom měli začít...
Nepochopil, ale poznal by na vlastní kůži, jaký to je.
Musím se teda přiznat, že - jako senior na to mám právo
- občas taky komentuju. Ale nikdy důsledky nějaký choroby (marieu
) nebo prostě něčeho, za co ten člověk nemůže... nicméně občas směrem k mladýmu pánovi prohodím něco o jeho pupku... je sice zdravej jak řípa leč miluje mekáč, omáčky a knedliky... ale je to proto, že chci aby můj syn vypadal hezky, lépe řečeno aspoň jako lidská bytost.
Snacha to ovšem velice nelibě nese anžto její manžel je přece dokonalej po všech stránkách, a většinou na mě zcela na vážno vyjede... mladej pán je v klidu, nanejvejš odtuší něco o mým vzhledu (a kolikrát ani nemusím začít já) - jsme prostě zvyklý, ale snacha je chudák z úplně jinýho prostředí, kde se zjevně nikdo neusmál ani o vánocích, tam se musí zarytě mlčet, i kdyby měl dotyčnej/dotyčná díru na zadku jak vrata.
Tak bych řekla, že záleží dost taky na protějšku, někdo si bere úkorně úplně všechno a někdo snese víc...