999 myslím,že ne. Vlastně neřekl nic,co by nebyla pravda....víc jich tam bylo. Ty další jeho kecy jsou proste osobní nazory a bude lepší,když se v tom nebude nikdo hrabat...protože je to marný.
Omfg
999 ja o fotbalu a o náladách proti ukrajincům vím úplně kulový a o tom fotbalistovi jsem v životě neslyšela, ale četla jsem to tak, že je naštvanej, že hrajou blbě a domácí diváci se na ně kvůli tomu vykašlali a že radši hrát v prázdným stadionu, než aby byl plnej fanoušků soupeře.
brrr jsem fotbalovy anlfabet, co to je, ze hrajou tuzku?
Kokoska že hrajou fakt špatně
999 Ale jo, ať neprodávají lístky fanouškům soupeře, aby se chudáčci necítili blbě. Můžou ty ušlé tržby hradit ze svého
Pardon, ale je to fakt ubožák. Bez špetky sebereflexe, jak píšeš.
Kokoska já to znám nejen ve spojitosti se sportem - ví o tom tužku třeba ![]()
Tak jedna věc jsou ty vyjádření, druhá věc je to fanouškovství na baterky, kdy se fandí, jen dokud se vyhrává.
Tohle mě naučil můj první muž, fandil ve formuli J. Villeneuvovi I v dobach, kdy se mu fakt už nedařilo a já jsem se ho ptala, proč si nevybere někoho jiného. A on mi řekl: co je to za fanouška, který fandí jen, kdy se týmu daří?
continuity To máš pravdu, ale mohla bys mi ty, se svým analytickým mozkem říct, jestli to vyjádření je proti Ukrajinský nebo proti fanouškovský? Je to totiž napsaný dost zvláštně.
já si především myslím, že ty hlavičky jim nedělají úplně dobře na mozek. Pak to má tento výsledek ![]()
Ale řekla bych, že by se vyjadřoval podobně i kdyby tam byli co javim Poláci. Jak bych to tak osobně nebrala a nepatlala se v tom, protože tam pravděpodobně hledáme hloubku myšlenek, která tam fakt není.
continuity Ok, budu to tak brát :-).
stes brrr Tabea Karja notna Ale přece tohle už v životě nemůžeme dopustit, aby se stalo na pražském stadionu to, co se dneska stalo. Je mi úplně, ale úplně jedno, jak se na mě bude kdo dívat. Ale tohle je strašidelné.“
Co je strašidelné?
já se spíš zasekla na tom, že je mu jedno, jak se kdo na něj bude dívat.
Já teda popravdě, když občas vidím nějaký rozhovory se sportovcema po zápase, tak jsem mile překvapena, když zformulujou rozumnou větu. Rekla bych, že pán dával rozhovor rozhozenej tím, že se na ně fanoušci vybodli, a mlel, co mu slina na jazyk přinesla.
stes brrr Tabea Karja notna Ale přece tohle už v životě nemůžeme dopustit, aby se stalo na pražském stadionu to, co se dneska stalo. Je mi úplně, ale úplně jedno, jak se na mě bude kdo dívat. Ale tohle je strašidelné.“
Co je strašidelné?
podle mě tím myslel, že si na pražským stadionu vzhledem k převaze UA připadá jak na kyjevským. Hlubší myšlenku bych v tom nehledala
Tak tohle je myslím jednoznačný, bohužel. Bude radši hrát na prázdným stadionu, než by tam pustil Ukrajince. Tak ať se mu to příště splní, ten prázdnej stadion.
Přece se dalo čekat, že vzhledem k tomu, kolik je v Praze Ukrajinců a jaká byla kolem týmu atmosféra po prohře 1:4 v Gruzii, že jich přijde na stadion hodně.
„To je přece jedno. Přece nemůžeme dopustit, aby se takhle lístky prodaly. Jak tohle můžeme dopustit? To raději budu hrát na prázdném stadionu.“
Na plném stadionu se hráč hecne, ať tribuny fandí komukoliv…
„Tohle je český nároďák a my jsme v Praze. Všichni jsme viděli, jak to vypadalo. Strašný.“
Tak jedna věc jsou ty vyjádření, druhá věc je to fanouškovství na baterky, kdy se fandí, jen dokud se vyhrává.
Tohle mě naučil můj první muž, fandil ve formuli J. Villeneuvovi I v dobach, kdy se mu fakt už nedařilo a já jsem se ho ptala, proč si nevybere někoho jiného. A on mi řekl: co je to za fanouška, který fandí jen, kdy se týmu daří?
To mě na fanoušcích taky fascinuje, jak dokáží jeden den dělat z vítězů málem prezidenty, ale jak se nedaří, tak by je poslali kopat do dolů apod.
Ale teď asi není problém jen to, že by se jim zrovna nedařilo. Muž občas na repre utkání chodí a včera, když jsem se zmínila, že i tady se diskutuje fotbal, tak v debatě zmínil, že tam jsou nějaké potíže nejen v tom, že by se jim nedařilo. Jestli jsem to pochopila správně, dělají tam nějaké změny, které nevedou k lepšímu, v podstatě ani nejsou opodstatněné, angažují hráče, kteří nejsou úplně na repre, pořád hledají chybu jinde než u sebe a ve hře, obviňují kdekoho jiného a okolnosti apod. A fanoušci jsou otrávení z toho.
notna tak ten český fotbal a jeho bafunari mají milion problémů dlouhodobě, zas to tak nesleduji, ale treba Peltovi se nevyhnes. Nevím jestli se to tak zhoršilo za poslední dva měsíce nebo kolik.
Ale zas se mi v tom nechce detailně hrabat. Podle mě se jednomu pozapadovemu rozhovoru věnuje přespříliš pozornosti, to je takový žánr k rozebírání na dvě hodiny v hospodě ne na dva týdny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje