barbucha tak nabizelo by se to, ale je to presne naopak evidentne. Co se musi stat, aby takovy clovek udelal neco podobneho? Vzdelany, pomahal saudkam, vymezoval se...
Omfg
Jos ten borec byl kritik islamu a sympatizant afd (predpokladam, ze narazis na tuhle skutecnost), takze motiv z oblasti dzihadu je malo pravdepodobnej. coz je ale bohuzel ve vysledku skoro jedno. je to hrozny.
jinak tyhle typy rozhodnuti nekorelujou s vyskoi vzdelani.
Lilly_Ku zrovna jsem si to o tom vzdělání říkala. Jedu autem do ČR a celou cestu v rádiu říkají "padesátiletý muž, lékař, původem ze Saúdské Arábie".
Nedávno se tu řešilo, jak v Česku média pořád opakovala, že vrah/útočník byl lékař.
barbucha tak nabizelo by se to, ale je to presne naopak evidentne. Co se musi stat, aby takovy clovek udelal neco podobneho? Vzdelany, pomahal saudkam, vymezoval se...
No fakt, přesně naopak, aspoň to tvrdí
Ale stejně ten důvod tkví v islamismu, jak je vidět. A je otázka, jestli ten jeho postoj je skutečně takovej...
Ještě k tý Angele - vzhledem k jejímu vztahu s Putlerem (kterej možná vzniknul už za jeho působení KGB agenta v NDR) bych se nedivila, kdyby jí to přijímání imigrantů sám nakukal, anžto věděl že tím vhodně oslabí celou Evropu.
stes Taky mě to dostalo, byla mi sympatická. :-(
barbucha Spadnout můžeš úplně lehce při umývání oken, což se před svátky úplně nabízí....
Dneska jsem někde zahlídla fotku toho domku, a ty okna jsou docela malý, člověk se tam vestoje určitě nevejde - nedokážu si představit jak z nich může někdo náhodně vypadnout.
barbucha No ale vyskočit záměrně je podle mě ještě míň pravděpodobné.
To taky, je to divný...
No a tak, čo tomu pánu doktorovi teraz môžu ? Je úplne jedno, na koľko rokov ho odsúdia, nech je to aj sto , ale bude vo väzení v civilizovanej krajine, bude mať svoje práva, celý čas, čo tam bude, sa na jeho pobyt budú skladať svojimi daňami všetci, aj príbuzní tých obetí . Je to dostatočný trest za niečo také strašné ? Trest smrti by mal byť vo výnimočných prípadoch potvrdený, a aj to by bolo v tomto prípade málo .
Blanka souhlasim. Nejakou osklivou pomalou smrt by si zaslouzil.
To je jak Breivik, pak to ještě fňuká.
Ten mi hejbe žlučí teda zle ![]()
A když si představím, jak vypadá taková norská věznice... takovej hotýlek si věru nezaslouží. Já bych ho pustila - pod podmínkou, že se odstěhuje do Ruska, nafurt.
barbucha Jo Sibiř by nebyla špatná
Neříkám že se musí o otrokářství žertovat (i když bych si tipla že to nemohlo bejt moc krutý, však se jedná o studenty s politicko korektní výchovou už od plenek)... ale problematická pomůcka, která by mohla studenty potenciálně rozrušit? Pohledem na surovou bavlnu
Z čeho asi mají ti rozrušení studenti trička?
barbucha Pokud jsem to dobre pochopila, tak problem nebyla ani tak bavlna jako to, ze ucitelka nereagovala na blbe kecy nekterych zaku pote, co ji ukazala.
Ale s bavlnou se musi opatrne. At chces nebo nechces, je to proste historicko-kulturni symbol.
barbucha A jeste musim dodat, ze pokud opravdu veris tomu, ze "politicko-korektni vychova od plenek" je tady tak vsudypritomna a efektivni, ze k zadnemu rasistickemu krutemu zertovani nebo dokonce urazkam nemuze dojit, tak mas o Americe opravdu velmi zjednodusenou a naivni predstavu. Ne poprve.
Fico u Putina? To je fakt sráč.
999 aj horšie by som pomenovala
MP Marge Hele, můžou být černoši sněhový vločky? ![]()
Samantha Proc by nemohli!? Maji na to plne pravo po tom, co tady museli po staleti snaset ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje