Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Jos
příspěvků moje polička 21. prosince 2024 09:17

barbucha tak nabizelo by se to, ale je to presne naopak evidentne. Co se musi stat, aby takovy clovek udelal neco podobneho? Vzdelany, pomahal saudkam, vymezoval se...

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 12:40

Jos ten borec byl kritik islamu a sympatizant afd (predpokladam, ze narazis na tuhle skutecnost), takze motiv z oblasti dzihadu je malo pravdepodobnej. coz je ale bohuzel ve vysledku skoro jedno. je to hrozny.

jinak tyhle typy rozhodnuti nekorelujou s vyskoi vzdelani.

Online Tabea
7882 příspěvků moje polička 21. prosince 2024 12:44

Lilly_Ku zrovna jsem si to o tom vzdělání říkala. Jedu autem do ČR a celou cestu v rádiu říkají "padesátiletý muž, lékař, původem ze Saúdské Arábie".

Nedávno se tu řešilo, jak v Česku média pořád opakovala, že vrah/útočník byl lékař. 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 10:39
Reakce na Jos:

barbucha tak nabizelo by se to, ale je to presne naopak evidentne. Co se musi stat, aby takovy clovek udelal neco podobneho? Vzdelany, pomahal saudkam, vymezoval se...

​No fakt, přesně naopak, aspoň to tvrdí Ale stejně ten důvod tkví v islamismu, jak je vidět. A je otázka, jestli ten jeho postoj je skutečně takovej...

Ještě k tý Angele - vzhledem k jejímu vztahu s Putlerem (kterej možná vzniknul už za jeho působení KGB agenta v NDR) bych se nedivila, kdyby jí to přijímání imigrantů sám nakukal, anžto věděl že tím vhodně oslabí celou Evropu.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 10:42
Reakce na Garfie:

stes Taky mě to dostalo, byla mi sympatická. :-(

barbucha Spadnout můžeš úplně lehce při umývání oken, což se před svátky úplně nabízí....

​Dneska jsem někde zahlídla fotku toho domku, a ty okna jsou docela malý, člověk se tam vestoje určitě nevejde - nedokážu si představit jak z nich může někdo náhodně vypadnout.

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 11:33

barbucha No ale vyskočit záměrně je podle mě ještě míň pravděpodobné.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 11:34

Garfie 

To taky, je to divný...

Offline Blanka
příspěvků moje polička 22. prosince 2024 12:32

No a tak, čo tomu  pánu doktorovi teraz môžu ? Je úplne jedno, na koľko rokov ho odsúdia, nech je to  aj sto , ale bude vo  väzení v civilizovanej krajine, bude mať svoje práva, celý čas, čo tam bude, sa na jeho  pobyt budú skladať svojimi daňami  všetci, aj príbuzní tých  obetí .  Je to dostatočný trest za niečo také strašné ? Trest smrti by mal byť vo výnimočných prípadoch potvrdený, a aj to by bolo  v  tomto prípade málo . 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 12:36

Blanka souhlasim. Nejakou osklivou pomalou smrt by si zaslouzil.

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 13:11

Blanka

To je jak Breivik, pak to ještě fňuká. 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 15:00

Karja 

Ten mi hejbe žlučí teda zle

A když si představím, jak vypadá taková norská věznice... takovej hotýlek si věru nezaslouží. Já bych ho pustila - pod podmínkou, že se odstěhuje do Ruska, nafurt.

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 15:09

barbucha Jo Sibiř by nebyla špatná

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 15:09

Ti amíci.

Neříkám že se musí o otrokářství žertovat (i když bych si tipla že to nemohlo bejt moc krutý, však se jedná o studenty s politicko korektní výchovou už od plenek)... ale problematická pomůcka, která by mohla studenty potenciálně rozrušit? Pohledem na surovou bavlnu Z čeho asi mají ti rozrušení studenti trička?

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 18:00

barbucha Pokud jsem to dobre pochopila, tak problem nebyla ani tak bavlna jako to, ze ucitelka nereagovala na blbe kecy nekterych zaku pote, co ji ukazala. 

Ale s bavlnou se musi opatrne. At chces nebo nechces, je to proste historicko-kulturni symbol. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 18:13

barbucha A jeste musim dodat, ze pokud opravdu veris tomu, ze "politicko-korektni vychova od plenek" je tady tak vsudypritomna a efektivni, ze k zadnemu rasistickemu krutemu zertovani nebo dokonce urazkam nemuze dojit, tak mas o Americe opravdu velmi zjednodusenou a naivni predstavu. Ne poprve.

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 19:10

Fico u Putina? To je fakt sráč.

Offline Janulik03
20013 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 19:23

999 aj horšie by som pomenovala 

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 19:55

MP Marge Hele, můžou být černoši sněhový vločky?

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 19:58

Samantha Proc by nemohli!? Maji na to plne pravo po tom, co tady museli po staleti snaset

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 22. prosince 2024 20:01