Omfg
Může mi někdo vysvětlit, jak to, že seriál produkovaný ČT běží pouze na placeném streamovacím kanálu?
Edit.. ne, že bych byla lačná to ihned sledovat, ale poplatky teda platím a bylo mi vysvětleno, že je to na podporu produkce ČT. Takže jaksi mám pocit, že už mám předplaceno ![]()
Samantha ono to pujde i na ct, jestli se bavime o tom stejnem, jen pozdeji, predpokladam tedy, ze to nezaplatilo ct ze 100%
Musim teda rict, ze obhájce cloveka, ktery pri opakovaném rizeni v opilosti, kdy překročil o hodně rychlost, předjížděl na plný čáře a zabil svoje dve malinky deti, ktery nemel ani v sedačkách, ani připoutaný, musi mit hodne silnej žaludek, kdyz prohlásí, ze byl uz potrestanej nejvic tim, co se stalo a trest je příliš vysoký, protoze zbyla rodina tim prijde o duševní oporu ![]()
Potrefenáhusa myslim, ze rodina by dotycneho s chuti umlatila zeleznou tyci, ze by ho meli schovat do vezeni na hooodne dlouho.
Kokoska pry ma doma dalsi!!deti. V asi 25. To bude pekna rodinka.
Samantha o který jde? To mi uniklo...
To už je spíš jak ta klasika - vrah rodičů, chudák sirotek!
Advokát nemá silnej žaludek, ale zjevně spíš žádný slušný argumenty a mele z posledního.
Trump chce Gronsko, Panamsky pruplav a Kanadu. To uz se fakt zblaznil?
Já na to včera koukala jak puk. Pravděpodobně zešílel... možná to nebude dlouho trvat a skončí ve svěrací kazajce, to přece nemůžou zkousnout ani amíci
Asi si myslí že se šábne s Putlerem, každej půlku světa?
Tak to je jen takovy divadlo, ze
Aranel
To už je spíš jak ta klasika - vrah rodičů, chudák sirotek!
Potrefenáhusa
Advokát nemá silnej žaludek, ale zjevně spíš žádný slušný argumenty a mele z posledního.
tak ja prave nechápu, proč v takovym případě hledat argumenty
Potrefenáhusaprotože úkol obhájce je hájit obviněného všemi dostupnými legálními prostředky.
On nemá vůbec řešit jak moc je obhajovany vinný.
continuity ja mela za to, ze ma dohlizet, aby byl proces spravedlivej a trest v mezích zákona, ne, ze musí za každou cenu vytřískat co nejmíň
K tomu Trumpovi

barbucha navrhuju, aby si spis vzal Rusko a tim ukoncil tu valku, jak sliboval :)
barbucha tak nějak to chápu taky, každej půlku světa, postavěj znovu železnou oponu... Už aby tihle geronti zmizeli, se jim stejská po "starých dobrých" časech ![]()
A ještě k moci přitáhli další psychopaty, viz Musk
to je hrozná nadílka. Fakt se bojim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje