Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. ledna 2025 21:42

Blanka To prostředí, rodina, výchova, by mě taky zajímala. Smutné je to velmi a děsí mě, co toho násilí je.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 18. ledna 2025 00:20
Reakce na Blanka:

Teraz ho už môžu odsúdiť  regulérne nepodmienečne, ale  bude už stále iba príťažou pre spoločnosť . 

​Já bych si tipla, že dlouho přítěží nebude. Takhle příjemný mladík asi nebude v kolektivu příliš oblíbený. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 18. ledna 2025 10:01

Ale aj on mal svojich priateľov, v jednom článku hovoria o takmer polovici spolužiakov . Bol výborný študent,s úspechom reprezentoval školu  v rôznych olympiádach, bol nadaný športovec  ....  ale niečo tam muselo byť, čo tak negatívne  ovplyvňovalo jeho správanie. Pribúdajú články , rozhovory, vyjadrenia odborníkov , teraz už môže byť každý múdry  , ale  vzíde z tohto prípadu nejaké zásadné riešenie ? Pochybujem, ale to nechcem kritizovať, mám iba  veľké obavy z toho, kam celá spoločnosť speje . 

Offline Sweet Potato
39950 příspěvků moje polička 18. ledna 2025 10:04

Blanka Spíš nevzejde. Ono asi nemá jak. Post fakto vždycky jede "jak to, že to nikdo nepoznal, neřešil předem?"

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 18. ledna 2025 13:24

Josef Trojan odchází z ostravských Bezručů. Po tomhle oznámení se na fb stránce strhla absolutně nenávistná kampaň, ne kvůli tomu, že odchází, ale že je Trojan. Komentáře typu,že jsou Trojanovi verbež, z..di, atd. Pochopila jsem, že je to kvůli tomu, že Ivan vystoupil na té demonstraci v Bratislavě, to nemůžou dezoláti rozdýchat.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 18. ledna 2025 15:46

brrr 

Lůza neodpouští.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:08

Jsem v jedné fb skupině pro lidi přes 60.  Zpočátku to bylo mé guilty plesure, ale poslední dobou to spíš bude příčina mých depresi..

Tolik zla, nenávisti, sprostoty.. to je něco tak šíleného, že mě to úplně děsí.

Ty babičky, které, na jedné straně, sdílí svá vnoučatka, a na straně druhé doslova dští síru, sprostoty a nenávist.. a dědečkové, samozřejmě.

Vsechno je špatně, jsou největší chudáci,  vláda je jenom odira.  Ty výrazy, které používají..  to jsem snad ani neznala.

Ta neuvěřitelná sprostota

Přiznávám, že jim tam, čas od času, hodím nějakou "bombicku" , protože ty nesmysly a manipulace, které sdílejí jsou fakt neskutečně.

Je nás tam pár "statečných"  kteří jsme schopni oponovat, uvádět na pravou míru, ale oni absolutně odmítají vše, každou pravdu, každý fakt, který by, teoreticky, mohl nabourat jejich skalopevne přesvědčení. Nereálné, neobjektivní, o to pevnější.

Pro svůj duševní klid bych měla odejít, ale beru to jako výhled že své bubliny.

Tolik zášti, nenavisti, sprostoty, nesmyslu..a nevim ceho jeste..

uplne me to desi. 

manipulace AI vzbuzuji nadseni, protoze to povazuji za pravdu.

kromě zoho sdílejí priblble obrázky zvířátek a přeji si pořád dobrá rána, večery a doprovázejí to umělými obrázky smejicich se kočiček.. že byste řekli milí starouškove..  než na vás vychrstnou kýbl špíny  a nenavisti. Samozrejme plný hrubek..

to je neco tak strasneho, ze je mi z tech lidi uplne na zvraceni..

tohle tady žije a tohle má volební právo..

Bojím se budoucnosti.

Offline Sweet Potato
39950 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:17

Dadoo Odejdi z té skupiny. Hned. Nic na tom nezměníš a tobě to nic dalšího nepřinese, jen smutek, hněv a strach.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:17

Dadoo - nie som síce členom podobnej skupiny, ale viem si predstaviť. Máme niekoľko známych, s ktorými sme síce neprerušili styky celkom, ale najmä ja sa radšej vyhýbam byť s nimi príliš často, a keď už to musí byť, tak aspoň obchádzam tie témy, u ktorých viem bezpečne, čo bude následovať. Nemám potrebu si kaziť deň , nepolemizujem a snažím sa prejsť na inú ,„ nezávadnú “ tému . Muž sa pustí do debaty a niekedy to končí až hádkou . 

Offline Mha
příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:21

Dadoo

Smaž je, zablokuj je, vždyť ti ubližují

Výhled z bubliny zkus třeba Living History fanoušky nebo něco podobně přítulně šíleného. 

Offline Tak Betty
6043 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:37

Dadoo Vidíš Dadoo, to je důvod ,abys byla tady s námi .  V přívětivé společnosti.❤️

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:40

Dadoo nezapomen, ze to jsou jen desitky, maximalne nizsi stovky hlasitych lidi, a nema smysl, aby sis s nimi nicila nervy.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:42
Reakce na Sweet Potato:

Dadoo Odejdi z té skupiny. Hned. Nic na tom nezměníš a tobě to nic dalšího nepřinese, jen smutek, hněv a strach.

Sweet Potato Blanka Mha jo, budu muset. Já už chtěla několikrát, ale vždycky jsem zůstala, abych podpořila lajkem nebo komentářem někoho normálního. Ale fakt ztrácím sílu.

Tak Betty to máš pravdu

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:42

Dadoo podobné skupiny opouštím ihned, jak to zjistím, že to tam takhle funguje. Není to jen u skupin 60+, ale i leckde jinde. Ti lidi jsou svým způsobem chudáci, co nemají nic jiného, než naříkání a stěžování, ale drží se toho jak vši košile a jediné co chtějí je stáhnout tě do té bažiny taky. Na to nemám ani čas, ani chuť. Ať se v tom bahně plácají sami. Pořád doufám, že lidi, co jsou v pohodě a spokojený nemají proč to takhle vypisovat na net, ti si prostě žijou svůj život a hotovo, že takových je mnohem víc než těhle.

To jen frustráti pořád potřebují, aby jim někdo foukal bebíčka, a pokud možno byl na tom hůř než oni. Do toho fakt nejdu. Být tebou, jdu odtud, nic tam nezměníš a jen si ničíš nervy.

Editace nedokončené věty :), pardon

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:51

Hotovo.

Odešla jsem..

Členů skupiny je přes 94 tisíc, nicméně aktivních pár desítek.

Dekuju za postrčeni, ulevilo se mi..ale tu hrůzu asi ještě flouho nedostanu z hlavy.

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:54

Dadoo super. Buď tu víc s námi.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:55

Makara děkuju 

Offline Sweet Potato
39950 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:55
Reakce na Dadoo:

Členů skupiny je přes 94 tisíc, nicméně aktivních pár desítek.

​Tak to bývá.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:56

Dadoo 

Máš pravdu - to je samý vnoučátko a koťátko, ale závist a nenávist v každým druhým příspěvku. Ale vono se tomu nedá moc vyhnout, to není jen v nějaký skupině, tyhle rudý domovnice a domovní důvěrníci jsou rozlezlí všude! I si myslím že se navzájem svolávají pod některý příspěvky autorů, za kterýma většinou nechoděj - vždycky se to při nějaký příležitosti vyrojí, jen aby si plivli... není úniku, leda vzdát ty socsítě úplně.

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 21. ledna 2025 10:58

Dadoo ja jsem taky v mnoha fb skupinach, ac samotny facebook jsem uz mesice neotevrela

Netusim, co to je za skupinu, ale klidne mohla pred lety zacit nejak uplne nevinne a mit hodne clenu diskutujicich o peceni a kotatkach a postupem se z toho stalo utociste jen tech par desitek stezovatelu. Takovy dojem mam teda z celeho facebooku