Potrefenáhusa spravedlivý trest by měl zařídit soudce. Obhájce musí obhajovat. Že to asi někdy opravdu chce silnej žaludek je jiná.
Ale nemůže obhájce přijít a říct: můj mandant je pěknej zmetek, zavřete ho až zčerná
Potrefenáhusa spravedlivý trest by měl zařídit soudce. Obhájce musí obhajovat. Že to asi někdy opravdu chce silnej žaludek je jiná.
Ale nemůže obhájce přijít a říct: můj mandant je pěknej zmetek, zavřete ho až zčerná
baltik jenže Trump Putlera obdivuje, akorát to teď nesmí dávat najevo
OliveOyl jasný, to chápu, přesto mi tohle přijde už za hranou
Kanada je taky porad soucast Commonwealthu, to by jeste mohlo byt zajimavy.
andulka01 Jo Trump nepřekvapuje, dělá ramena a provokuje. Ale Musk a spol, brr.
Sweet Potato a taky ještě nikým nezvolený Donald Jr. Zavání mi to nástupnickou diktaturou.
Potrefenáhusa chápu. Ten obhájce musí udělat maximum. I pro takovýhle hovado. Prý už podobně boural i předtím
andulka01 co je s juniorem?
Ne nadarmo se říká "ďáblův advokát". Osudy těch, co museli obhajovat nacistické zločince, byly dost pohnuté.
OliveOyl Například vyvěsil na sítě, že za požár LA může pomoc Ukrajině.
OliveOyl a letěl do Grónska tatíkovým jetem těsně poté, co senior prohlásil, že si ho vezme klidně i silou...
prej jako turista, tak jasně
Sweet Potato andulka01 aha. Děkuju za odpověď. Bylo by to k smíchu, nebejt to k pláči
no dneska se fakt urodilo...
Fico je normální svině https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-fico-vyhrozuje-ukrajine-tvrdou-odvetou-40503874
a Danko a další kanálové letí zejtra do Moskvy ![]()
já fakt nemám slov
andulka01 - robí si čo chce, a nič ho nezastaví . Keby to nebolo tak vážne, tak by to bolo k smiechu, totiž to, ako si maličký Fico, z maličkého Slovenska hrá na svetovú politiku . Ono ho to časom smete, lenže blbé je, že s ním aj nás. A to sme si mysleli, že horšie ako svojho času Mečiar už byť nemôže .
andulka01 to jsou takové výbuchy dítěte, kterému na písku vzali lopaticku. Elektrinu zastavit technicky ani nemůže. Slovensko je na jednotném energetickém trhu, ty přebytky musí někam poslat - elektřinu nelze skladovat, takže to na Ukrajinu vyveze někdo jiný. Fico se tváří, že je na koni, ale loni se po 16 letech konečně Slovensko dostalo z čistého dovozce na vývozce a ty peníze potřebuje. Takže tohle bych hodila za hlavu.
A co taková Eliška Kůlidž? Vona byla teda vždycky podivná, milovala Zemana... ale teď už zešílela definitivně. Nebo je prostě senilní.
Neplete si toho Doníka s někým jiným? ![]()
Mimochodem na Slovensku úplně kleknul katastr nemovitostí. Kybernetický útok. K útoku došlo 5. A dnes se to konečně řeší.
Zatím všichni jak jeden muž tvrdí, že zálohy jsou v pohodě. No uvidíme.
barbucha - kedysi som ju mala za rozhľadenú inteligentnú ženu, - no asi som naletela . Tiež som sa pri tomto článku nestačila diviť, to je doslova oslavná báseň na Trumpa .
continuity nemám pocit, že by sa kybernetický útok na kataster riešil. Zatiaľ sa vyhovárajú. Spomína sa, že môže byť problém so zálohami. A postupne vychádza najavo, čo všetko nefunguje kvôli nefunkčnému katastru. Je to dosť pruser.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.