Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 23. ledna 2025 22:42

Dadoo hele, když tyhle nenávistné profily blokuju, tak vždycky, ale opravdu vždycky mi pak FB napíše, že blokuju jeden z mnoha profilů a moje blokace se těch ostatních nedotkne. Takže tak. Trollí farmy, ať už UI nebo placené. Blbý je, že to nejde zablokovat najednou, všechny profily toho dotyčného trolla. To by bylo hnedle líp.

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 09:17

Torrah ja si pred par mesici dala tu praci a nahlasila jsem vetsinu prispevku, ktere sdilela ma pribuzna a my jich meli plnou zed, za poruseni pravidel. Byly to jednoznacne nenavistna videa o tom, jak lgbt chteji pomoci skolstvi ukrast lidem deti a pak je znasilnovat, jak ukrajinci muci ruske babicky, jak se soros snazi ovladnout svet a vyhladit vsechny cechy, jak na ukrajine sypou do mouky jed a posilaj to na zapad... a fb mi na kazde to nahlasene video napsal, ze jsou prece uplne v pohode a nic mazat nebude. Ze chapou moji frustraci z podobnych prispevku, ale ze nijak neodporuji jejich politice. Tak jsem tam definitivne prestala chodit.

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 09:57

Zuzuli Ano, je to tvoje volba. Já to uznávám a určitě ti nechci do toho kecat. 

Já to mám trochu jinak - když tam přestane člověk chodit, tak tam zbydou jen ti nenávistiví a nováčči. Tak občas "zabojuji" a když to přeteče moji míru snášenlivosti, tak příslušný profil zablokuji.

Online Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 10:01

Zuzuli mne odpověděli neco podobnyho na ukradenej (skoro nepouzivanej) alternativní profil

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 10:07

Samantha tak pro me a vetsinu lidi okolo je fb mrtva sit, neco jako pred mnoha lety ICQ. Vlastne uz nemam zadneho realneho kamarada, co by tam byl nejak aktivni, smysl tam byt mi davalo tak pred deseti lety, kdyz jsem byla na vysoke a ruzne jsme tam sdileli fotky a zkusenosti ze studii ruzne po evrope. Zpravodajstvi, obchody nebo profily, co me zajimaji, sleduju na IG, v kontaktu s lidmi jsem na jinych platformach. Vlastne vsichni okolo me, jak moji vrstevnici okolo petatriceti, tak bratrovi kamaradi po dvacitce, povazuji fb za raj boomeru a nikoho jineho. Coz neni spatne, jen my uz nejak nejsme cilovka a smysl te site uz pro mou bublinku zmizel. Pouzivame jen messenger. Takze pri nejlepsi vuli by z toho zbylo akorat chodit tam "zabojovat" a na to nechci ztracet cas.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2025 10:11

Zuzuli já ho používám jako kalendář. Zaklikávám si tam akce, co mně zajímají, fb mi je připomene a ještě mně upozorní i příští rok. 

Online Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 10:20

Evaeva ja uz ani to ne, mam to zaplněny reklamama  a jak tam skoro nelezu, je to uz k nepoužití 

na ty studijní skupiny byl skvelej, ale jinak uz v tom taky nevidim smysl 

Offline Janulik03
20013 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 10:26

Ja som FB už prestala používať. Ale niekedy mi vyskočí že som tam zdieľala fotku to ctedy, keď si nevšimnem , že to cez IG chce zdieľať aj na FB. 

Tiež používam už len messenger, kvôli pár ľuďom 

Offline Janulik03
20013 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 10:28

Kedysi sa dalo dobre inzerovat cez FB a bola veľká odozva, teraz hneď píšu tie podvodné profily čo chcú len ukradnúť €

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. ledna 2025 10:34

Potrefenáhusa já ty akce neumím jinde hledat, resp. bych musela po jednotlivých institucích, navíc fb mi nabízí podobné. Jinak tam aktivně přispívají asi dva kamarádi, tak bez toho se dá v pohodě žít.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 10:42

Janulik03 Jo místní skupiny jsou super a mají velký dosah o víkendu se někomu zaběhl pes a během pár minut se našel. Nebo dopravní nehody u nás, často si tam dávají lidi echo na namrzlou vozovku, nehodu a blbé parkování. V té místní je i naše informační centrum, takže akce, kino, divadlo, fesťáky, všechny akce a dle profilů tam přispívají hlavně mladší.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 12:40

A ja jsem boomer od zacatku bez FB

Offline Mha
příspěvků moje polička 24. ledna 2025 13:46

Kokoska

Já taky a teď jsem ještě pokročila, protože mi facebook nejde ani spustit, ale vůbec mi to nevadí, je to jako bych se nemohla dostat na Skype. 

Offline Sweet Potato
39951 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 14:17

Kokoska

Naopak, jsme pokrokové! Pro nás byl fb out, už když byl in.

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 14:17

Kokoska Sambo všechny své sociální sítě opustil a spoustu z nich teda nespustil, má jen whatsapp:-D. Když měli třídní sraz, tak psala nějaká spolužačka mně, občas mi někdo napíše z těch jeho dávných známých, jak se má:-D.

Ale sranda je, že ono fakt je člověk jakoby mimo, že ted jsme se třeba dívali na ten dokument Vlastně se nic nestalo, důležitý v dějový lince je tam Only fans a on uplně jakože cože, cooo, takhle se lidi chovaj?. A nebo máme s kamarádkou srandu z jednoho uživatele na fb a on vůbec netuší, proč se tomu smějeme a říká nám, že jsme blbý, proč se smějeme sdílení na sociální síti, že o tom to je ne, o tom sdílení, nechápe, že to má svoje pravidla. 

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 14:20

Kanjá mám FB jako kulturní kalendář, sledují tam oblíbené skupiny z oblasti mých hobby. Je tam aktivní skupina našeho domu, ulice i čtvrti. Spousta informaci jednom místě 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 14:25

Sweet Potato

Karja kdybych nechodila sem, tak o nějakem Only fans nemám tušení. Jo, mezi vámi mladými se ten boomer pořád vzdělává!

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 14:27

Kokoska no já možná taky ne:-D

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 14:42

Já mám na fb profil uzavřený, mám tam pouze přátele, které znám osobně a moc tam toho nedávám. Pak jsem v pár skupinách, co mě zajímají, ohledně fotek, psaní, historie a tak. Tam je většinou klid.

Offline žluťásek
8814 příspěvků moje polička 24. ledna 2025 16:31

Já propaguju přes fb akce v knihovně a vidím opravdu markantní rozdíl, když pozvánku zveřejním nebo ne. 

Na dopolední pohádku, kam dřív chodívalo kolem 15-20 lidí a byla to úspěšná akce, po propagaci na fb chodí mezi 50-60 lidmi a tuhle konkrétní už teď poslední měsíce vůbec nepropaguju, protože jsme už na hranici možností prostorových, personálních i materiálních. Hlukovou jsme už dávno překonali

Obecně teda skupiny pro matky s dětmi na fb pořád frčí hodně. Na swapy jsem zatím nenašla lepší platformu. A sleduju tam několik skupin s deskovkami, takže moje zeď je plná jen her, kaváren a barefoot bot, já jsem spoko