Jos ja vubec nemohla lezet na zadech, dělalo se mi strašně zle, jak se uškrtila žila
Pani od Karji byla jen taková volná asociace na ty krmiče
Jos ja vubec nemohla lezet na zadech, dělalo se mi strašně zle, jak se uškrtila žila
Pani od Karji byla jen taková volná asociace na ty krmiče
Evaeva jj ale nekde to moc nejde, treba v te vane ![]()
Jos jojo, vana je zlo
Já to myslela na tu paní.
Potrefenáhusa taky se mi dělalo špatně, ale jen teď naposledy. Dokonce jsem málem omdlela paní na masáži. (Přišlo to tam nějak rychle)
Jos no hlavně spíš byla líná:DProtože když ji v tom ta sestra nechala, tak to najednou šlo:D
Jos Protože jsem taky doktor z ARO, tak tě jen chci podpořit, je to opravdu zoufalství, jak jsou lidé stále tlustší. Místní sociální bublina (není to myšlena nějak dehonestačně) opravdu netuší, jak vypadá průřez pacientskou základnou, zhruba polovině lidí je jedno, že by bylo vhodné se pravidelně mýt, čistit zuby, je jim jedno co jedí, kolik váží, kolik toho vypijou a vykouří, ty, doktore, se smekej a nějak si poraď. V našem oboru už je na nějaké prevence pozdě..
A u toho otěhotnění, průběhu těhotenství a samotného porodu monstrozne těhotných je to fakt často horor, spontánně to nejde, nejdelší spinální jehla nestačí, potom boj o dýchací cesty...
JosTos mi připomněla, že jsem byla na monitoru v nemocnici a vedle mě na lehátku za plentou ležela paní a ona řekla sestře, že se nemůže zvednout, jestli by jí nemohla pomoci. Tak dostala pořádnou drbačku, kdo jí zvedá doma a prej manžel.
Milá sestřička, jen co je pravda. Pořádnou drbačku tvl
Kdyby jí ta paní z lehátka spadla na zem nebo omdlela, ještě by do ní kopla, do kůže líný?
Mimochodem mě celkem pobavilo, že jsem na jedný fotce zahlídla toho Pařízka s vedle hrdě stojící Pavlínou Saudkovou, takto velrybou non plus ultra. Že si ji nevyfotil taky!
barbucha Hele jako ona to ta paní fakt neřekla pěkně, řekla něco jako ,,eee zvednout,, takovým jakože roztomilým hlaskem. Což neuvádím v příspěvku, že ta sestřička byla v pravu a byla to roztažnost té paní nikoliv nemohoucnost, čemuž neodpovídala ani ta prosba. Ale uznávám, že v tom mém příspěvku nebyla zcela jasne napsané, z toho že ji doma zvedá manžel, nelze nic vyvozovat, třeba to tak mají jinde zavedené zcela automaticky jak vynášení odpadků;-)
Fiction Presne tak. Vim, ze jsem dost cynicka, hlavne v tom zkratkovitem projevu psanem na mobilu. Ale nekdy ma clovek pocit uplne marnosti a kdyz jsou ty lidi v blizkem okoli, tak dvojnasobne. Ja taky nejsem twiggy, v tehotenstvi uz vubec, takze nekoho s dejme tomu BMI do 35 nebo na kortikoidech absolutne nekritizuju. Vybavuju si mladou zenu s tezkym astmatem, ktera na systemove kortikoterapii pribrala opravdu 40kg za rok. Rikala, ze ji ani blizci skoro nepoznavali. Chudak holka.
Ale tech extremu je cim dal tim vic. Mam pocit, ze nekdo s normalnimi rozmery, kdo zaroven nekouri, nefetuje a ma vlastni zuby je bajny jednorozec.
Jak pises o hygiene, tak ten stav chrupu prumerneho ceskeho pacienta je jedna velka tragedie. Pokazde to svedou na nedostupnost zubare, nikdy ne na chybeni mezizubnich kartacku treba
Mno, základ je nepodat těhotný pomocnou ruku, když o to (jakýmkoliv hláskem) požádá. A ještě dostane vylágoš
Můžou ji bolet záda, točí se jí hlava... předpokládám že tam přišla na těhotenskou kontrolu a ne na převýchovu.
barbuchaJo přišla na monitor, ale ona o to skutečně nepožádala nijak slušne. A ta sestřička ji odpověděla jasne, že kdyby měla zvedat každého, tak je za 14 dní na PN se zádama a to je pravda. Ona skutečně neřekla prosím vás můžete mi pomoci, nebo točí se mi hlava, nebo je mi nějak špatně, ona řekla ,,eee zvednout,,
Jako sorry, ale ten první příspěvek zněl trošku jinak: vedle mě na lehátku za plentou ležela paní a ona řekla sestře, že se nemůže zvednout, jestli by jí nemohla pomoci. Tak dostala pořádnou drbačku, kdo jí zvedá doma a prej manžel.
![]()
Karja
Mno, základ je nepodat těhotný pomocnou ruku, když o to (jakýmkoliv hláskem) požádá. A ještě dostane vylágoš
Můžou ji bolet záda, točí se jí hlava... předpokládám že tam přišla na těhotenskou kontrolu a ne na převýchovu.
Jsi výjimečně empatická ![]()
Ale prd. Výjimečně popudlivá
a když si vzpomenu, jak se chovaly sestry kdysi a něco mi to ještě i dneska připomene, tak vzteky nevidim.
Pořádná drbačka by nastala, ale zcela určitě opačným směrem! Si pamatuju, jak nás ještě v listopadu ´89 honila sestra do sprch: neválejte se mi tady v posteli a mazejte se sprchovat, jste snad čuňata?! (dvě sprchy na patře znamenaly hodinovou frontu ve stoje, pár hodin po porodu) Jela z toho pokoje jak fretka a napříště tam lezla jen s uctivým pozdravem. Pacient, dnes tedy vážený klient, není rukojmí.
barbucha Jo máš pravdu. Ja jsem tak slušná, že už i drzý repliky cizích lidí přepisuju slušně:D. Ne bylo to fakt mimo, bylo mi hanba i za tu ženskou. Fakt se tak jako protáhla na tom lehátku a řekla ,,eee zvednout,, a pak to dorazila tím manželem:D:D
Vrchol je, když si některé dámy v těch pneumatikách rochní ( miluj svou postavu jaká je, jsi krásná)
Karja se asi zeptám blbě, ale jako že se nedokázala zvednout z lehu do sedu? Byla těhotná, takže mladá ženská.
K tématu nadváhy, teď mi algoritmus ukázal zvětšení velikostí v Pepcu ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.