barbucha Pinot Noir po prvním porodu mi doktorka řekla, že kdyby rodili chlapi, už dávno by to bylo vymyšlené na zip ![]()
Omfg
barbucha Nene uchem. Cesta bude zkumavkou a odnosí tě ovce, nebo svině. (pro outlocitné, vepřová kůže se používá na popáleniny) pak už si jen vyzvedneš miminko a zvířeně pošleš balík sena a nebo FIDmix pro bachyně, následuje fotečka na instáč a je to! A nejrychlejší, nejšikovnější spermie se zdravým základem skončí v kanále. :D
Zuzuli Já o tvých zkušenostech vím, a nejsou pěkný vůbec a že takováto doktorka vůbec vede ordinaci je neskutečný.
Mohučanka jo, kdo je dal na internet vím. Ale nevim, jestli je fotil sám. Ani teda nevim, co mely přesně zobrazit. "Takhle vypadá zezadu 130kg po porodu", "takhle vypadá zezadu 200kg před porodem". ![]()
Víc vypovídající k tématu by mi přišla třeba fotka rozřezávaných vrstev u císaře. Nebo ultrazvuk, kde přes tuk nelze dobře zkontrolovat dítě.
No právě. Co ti těhotní chlapi, přece už nějaký byli... ale ti jdou asi na císaře... jaká nespravedlnost, v dnešní době rovnoprávnosti!
Jos jj chapu, dekuju
Tabea Ano. Jak Karja psala o fotce zubů, jako podle zubů bych se na 99 % nepoznala a nepoznal by mě ani nikdo na celým širým internetu, ale tady je fakt fotka s hlavou, byť zakrytou... diskusi to vyvolalo, to jo.
A taky souhlasím s Pinot Noir , psychický problémy to často jsou. Jako když někdo váží třeba 90 kilo, možná si to vyjedl a možná ne. Ale 200 kg, tam už to podle mě nejde jen tak z čokolády po večeři
ostatně stejně jako u štíhlých/hubených lidí.
Karja oni tu ordinaci dva mesice po me navsteve zrusili ![]()
Ja jsem tak musela jit jinam a narazila jsem na fakt dobre pracoviste. Ale tim jsem jen chtela rict, ze ja se do pasma obezity dostala v dobe, kdy jsem nemela diky medikaci telo vubec pod kontrolou a nestat se mi to na vlastni kuzi, nepovazovala bych za vubec fyzicky mozne pribrat za dva mesice dvacet kilo. A nasledne se jich zbavovat dva roky
Někdy mám pocit, že ovce (a nakonec i ty svině) už odnosily spoustu lidí ![]()
barbucha Ne nutně. Jak se píše v tom článku, bylo to v USA a tam není nutnost těch kastračních operací, takže dělohu i porodní cesty může mít normální a rodit vaginálně.
Tady musejí trans kluci, pokud fakt chtějí M do občanky, podstoupit docela velkou operaci odstranění toho všeho, takže zatím se jich ani úvahy o císařském řezu netýkají. (Ale vlastně nevím, jestli se chci do týhle diskuse zase pouštět!!
)
K tomu hubnuti jsem cetla pred nekolika mesici zajimavy clanek o jednom uspesnem hubnoucim pilotnim programu od helsinskych nemocnic. Program funguje online. Uz si nepamatuju detaily, ale zaver byl, ze u hubnuti jde o to (tak jako u zavislosti) ziskat kontrolu nad svym zivotem, dost spat (nedostatek spanku ovlivnuje hormony a zvysuje pocit hladu a taky zpusobuje zkratkovita rozhodnuti) a jist kvalitne a dostatecne a hybat se.
Celkove jsem v posledni dobe zaznamenala nekolik clanku o tom, jak nedostatek kvalitniho spanku je jednou z pricin narustu vahy v populaci. A ze hubnuti neni jen o prijatych a vydanych kaloriich, ale mnohem komplikovanejsi vec, kterou ovlivnujou mimo jine hormony a mikrobiom strev.
Jos - já se ti nedivím, ono to musí být strašné s těmito lidmi nemohoucími pracovat.
A nemyslim si, že jsou úplně všichni psychicky nemocní, já okolo sebe v nejbližším okolí vidím lenost a rozežranost špatným jídlem, vím, ze tam psychické problémy nejsou . No a celoživotní obézní chlap, jakmile dostal cukrovku urychleně změnil návyky a rapidně zhubnul. Špatný příklad v rodině s cukrovkou stačil .Takže to jde i okolo 60.
Friga To si vzpomínám, že jsme říkali už na vejšce ve zkouškovým: cukr x spánek = konst., přičemž C ani S se nesmí rovnat nule.
jitřenka no ja jsem treba nastvana i na muze, ma proste metrak a kousek a hucim do nej porad. Stejne ty limonady bude pit a cpat se hroznymi vecmi. Ano, ma stres v praci ale jinak nema zadny zdravotni duvod...a jeho tata ma asi 140kg a je to presne ten typ obezniho pacienta, kteri me stvou. Neni nijak nemocny (zatim), jenom byl liny chodit a cpal se buckem. Dyt i tchyne ho vozila do a z hospody misto aby sel asi 500m do kopce! A ted v 70se to zacyklilo a jak ho boli klouby, tak uz je nejake zhubnuti nerealne. A az prijde s tim, ze je to na vymenu kloubu tak me trefi slak.
Zuzuli Já si myslím, že to možné je, a vůbec bych to, že se to může stát po nemoci, urazu nezpochybnovala. Ale zpochybnuji to, že se to tak děje plošně. Prostě myslím, že valná většina se chová prostě nezodpovědně, někdo neví jak správě se stravovat OK, ale tomu nepomůže to, když se bude přičina obezity stále do něčeho pojmenovávat do nějakých externích vlivů.
ja si teda myslim, ze obecne jime strasny kvanta jidla (jako statisticky, a to i po odecteni toho co se vyhazuje), proste daleko vic nez je potreba. a neni divu, to zradlo je vsude kolem, reklamy, stanky, automaty, bonbony a sladky piti uz ve skolkach.. celkem netusim jak potom nekomu s ne uplne rozumnym nahledem na vec jako vysvetlit, ze to je spatne?? kdyz i pani ucitelka.. kolikrat i detska doktorka propaguje sladky cajik pro kojence (ok mozna ted uz ne ale par let zpatky ano, stejne jako vsechny babicky, teticky a sousedky). tady je neco zle uplne v zakladu a ani hnusny fotky, ani Ozempic to nevyresi.
Máš pravdu, zůstalo mu všecko a minimálně jedno to dítě porodil normálně. (to, že nechápu proč se teda vůbec ženil, když nemůže fungovat jako chlap, je už jiná věc resp. věc jiný diskuse a můj problém, tak radši nic)
a to srovnani s alkoholem vidim jako dost trefne i z toho pohledu celkove spolecenske prijatelnosti. pit je naprosto zadouci a bezne, statem podporovane. pokud se z nekoho stane casem zlita troska, znenadani je to fuj
cpat uz od mimina lidi sladkym, propagovat na kazdym rohu hranolky s colou, super! vyzeres se na 200 kilo? jsi prase.. ![]()
viktorka_od splavu taky je strasne snadny dneska jist nadbytek kalorii, aniz by dotycnemu doslo, ze je treba na dvojnasobku denniho prijmu. Staci nejaky kolacek k snidani a sladky dzus, k obedu bezne jidlo z kantyny jako treba knedliky se zahustenou omackou a talir polevky, nebo kus krkovice na oleji na panvi s bramborem, a k veceri to doplnit pecivem s maslem a syrem. Ani nemusi mit pocit, ze ji hodne a na tabulkach cokolady se nevyzrali. To je treba pripad moji mamy, taky se strasne divila, ze porad pribira, kdyz ji malo a rozhodne si nedoprava.
Jos U nás práci jedné obézní šedesátce řekli, že ji na kyčel nevezmou, dokud nezhubne. A když vidím čím se v jídelně cpe, tak myslím, že kloub nebude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025