Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 21. února 2025 23:14

Karja já teď viděla kousek videa z Babišova vystoupení v Opavě. Hrozně hrozné to bylo, úplně se mi vrátila ta prezidentská kampaň. Ten chlap je nestvůrný demagog. A protože kandiduje za Moravskoslezský kraj, budeme ho tu teď mít furt. Aspoň na vítkovickém hokeji ho vypískali.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 21. února 2025 23:21

brrr Tak to jste chudáci, no je to strašný, nedá se na to dívat ani jako z pohledu nějaký zájmu o bizár nebo výsměchu, je to prostě hrozný. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. února 2025 23:23

No mě se teď úplně podělal Twitter. Takovýho proruskýho shitu co mi tam poslední dny skáče, díky Elone no. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 21. února 2025 23:46

Lama_z_Lana 

To se snad dalo čekat, ne?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. února 2025 23:55

barbucha no sem si myslela, že mám ten algoritmus vychovanej, no.

Je to horší, než ta nazablokovatelná reklama na Temu. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 22. února 2025 00:21

Lama_z_Lana 

Ježiš Temu, z toho lezu po zdi! Ale na twitteru mě už neuviděj, anžto nervy mam jen jedny.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 22. února 2025 04:01

brrr pry tam prohlasil, ze posle vsechny ukrajince domu?

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 22. února 2025 06:46

baltik To vůbec netuším, v kousku videa, co jsem viděla, posílá lidi na prevenci a že oni posílí počet preventivních programů.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 22. února 2025 08:04

Karja tak z něčeho ten fb musí vycházet, ne? mně tam dává videa o labradorech, z pláží a extrémních atrakcí, což tak nějak odpovídá, politika jsem tam v životě neměla ani jednoho 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 22. února 2025 09:33

Mermaid Hele třeba vychází úplně jednoduše, jakoze, Hmm seriály, nákupy --)nižší inteligence----) Babiš. Já jsem tam ty politiky taky nikdy neměla, ale teď mi to tam leze furt. Některý ty ksichty neznám, ale teď to je furt Rakušan, jak běhá, Nerudova běhá, pak x ksichtu, co neznám, to jsem vysledovala, že jsou asi senátoři nebo euro politici, co se furt fotej se svejma dětma někde v přírodě:D Prostě radši bych nějaký kočičky! 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 22. února 2025 10:12

Mermaid no..fcb mám jenom kvůli psovi a v poslední době se mi tam začli objevovat profily politiků... tak leda to svádět na sousedy.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. února 2025 10:25

Já na fb žádný politiky nepozoruju, poslední týden mi podsouvá samé batohy s kompresí, asi jak se blíží dovolená a jednou, jednou jsem klikla na Airback a od té doby mraky jiných značek. :D A na youtubu mám německý reklamy, měla jsem bez reklam, ale mobil si hodil placáka ze stolu v práci, tak se tam asi něco pošahalo.

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 22. února 2025 11:12

Já mám FB plný debilních AI videí, kde se tygři ussurijští šťastně mazlí s veterináři v africké savaně, záchranáři zachraňují lední medvíďata z ledových ker apod., vše plné áchajících komentářů, a fejkových fotek neexistujích rostlin typu fialová bohyška na pětimetrovém kmeni, u kterých se milion lidí ptá, kde se to sá koupit.

Zlatí politici fakt.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 22. února 2025 11:16

Pinot Noir ja u kazdyho AI videa poctive klikam ze tohle tema me nezajima a dost to pomaha

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 22. února 2025 11:21

Pinot Noir ha! lidi jsou fakt blbí, sorry. tuhle jsem zvedla obočí (protože rozčilovat se fakt nemá smysl) nad jedním mým takovým známým, který se angažuje v novinařině, PR a komunikaci konkrétně v oblasti vědy, výzkumu, inovací a technologií (!!!!!!!!!!), jak sdílel zjevně AI video jakýchsi ptáčků v hnízdě, nad nimiž táta ptáček rozprostřel křídlo, aby na ně nepršelo :))) korunu tomu nasadil takovým boomerským přípisem, že...já to sem rovnou zkopíruju, ať se nenamáhám:

Mě by zajímalo, jestli současní mladí gentlemani tohle chování ptáčků na videu - ne sledují, ne pochopí, ne přijmou. Jestli vůbec ví, že je to normální, protože to je od přírody přirozené. Nerozumím tomu, proč je někdo fascinován z toho, že nový americký prezident deklaruje, že jsou na světě jen dvě pohlaví. To je přece úplně banální fakt ..... (to ten růžolící chlapík vymyslel sám?) Příroda to ví, já to taky vím, ti ptáci to ví taky. Je to od matky přírody tak nějak dáno.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 22. února 2025 11:30

Tak jsem se šla na fb taky podívat... a pečenej bůček, já jsem spokojená :)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 22. února 2025 13:07

mitford sister Jo matka příroda, ta toho dá, někomu do hlavy víc někomu min, taky je to od ní tak nějak dáno:D:D. Pinot NoirTeď mám strach, že mi to tam začne skákat:D

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 22. února 2025 13:10

OliveOylŠla jsem to zkontrolovat a pátý příspěvek Babiš v nemocnici, na návštěvě bohužel, a zase s nějakým citátem.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2025 13:14

Karja já tam žádná videa nemám Ale teď před volbama Babiš vleze nakonec všude. Je to placená reklama, ty dosahy si nastavíš, čím větší, tím dražší, ale on má z čeho brát.

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 22. února 2025 13:36