Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 22. února 2025 15:24

Já mám na FB úplně všechno. Politiky proložený pečeným bůčkem, překrásný měkkoučký ručníky kombinovaný s mazlivým tygrem ussurijským, koťátka vedle videa žraloka polykajícího loď... modelky se zázračným makeupem spolu s nabídkou projímadla. Do toho všeho se prolínají prosby o přispění na bohulibé účely.

Asi to budu muset vypnout.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 22. února 2025 15:26

Ja fb téměř nepoužívám, mám tam profil účelově kvůli skupině svj, ale když tam kouknu, tak mi tam skáčou nějaké wtf izolepy na vrásky, co zaručeně fungujouja chci taky něco vtipnýho

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. února 2025 15:50

monis Tak to musíš asi sledovat, nebo lajkovat něco vtipnýho. Gutenmorgen, sarkasmus, černý humor, pokud spočineš byť na chvilku, na obsahu děti, politika, psychologie, tak tomu odpovídá následná nabídka. Haha.

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 22. února 2025 16:57

Karja vlastně mi tam lezou tejpy na vrásky a kosmetický bizáry jako lakování nehtů houbičkou na nádobí. Politici nic. Ale já tam moc nechodím

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 22. února 2025 17:32

Karja Na mně na facebooku vyskakujou videa s převyprávěnýma zápletkama různých filmů, akorát jim vždycky chybí pointa, tak pak musím googlit, abych zjistila, jak to vlastně dopadlo ;o)

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 22. února 2025 18:05

Karja Placený příspěvky, ty ani "vychovanejma" algorytmama neodfiltruješ. I mě se občas zobrazí Babiš, Konečná nebo Majerová, vždycky je nahlašuju jako závadný. A Babiš do toho bude sypat hodně. O Trumpovi a Muskovi a celý tý partě MAGA a russáckejch dementů nemluvě

Nicméně - sleduju pár politických komentátorů (Jaroš, Dvořák a pod) a oni sami také hlásí neobvyklý a prudký nárůst proruskonáckovských příspěvků. Rusko ještě přitápí pod kotlem a sype do toho obrovský prachy, trollí farmy jedou na plný obrátky.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 22. února 2025 18:31

Jeste ze nemam FB. Staci, co ctu na Seznamu - Trump: Ukrajina je agresor, muze si za to sama, kdyby chteli, mohli to za ty 3 roky kdykoli ukoncit. Zelenskij je nezvoleny diktator. No tvl, jak tohle dopadne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2025 18:38

Kokoskahele, já tam mám akorát akce pro děti. Babiš zatím žádný

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 22. února 2025 19:47

andulka01 

Hele já mám ale pocit už několik let, že se tam ty proruský hovada vždycky vzájemně svolávaj. Vždycky přiletí celá úderka v jednu chvíli a začne hromadně blít... že by na pokyn nějakýho placenýho koordinátora? Myslela jsem že jak jsou blbí tak to dělaj i zadarmo

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 23. února 2025 21:46

Já mám FB otevřený jen pro přátele, nikdo jiný mi tam komentovat nesmí. Co vidím jinde, tak když je tam fakt nějakej nácek nebo dezolát, blokuju a blokuju. A mám docela klid, mám tam příspěvky od známých (co taky blokujou), nějaké ty zvířecí videa a tak. Babiše naštěstí vůbec a když už, tak vypínám, že tu reklamu nechci.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 24. února 2025 09:14

Torrah Já jsem myslela, že ignorace je taky řešení, ale po tom, co mi tam včera naskočilo, že Šlachta má virozu a leží v posteli, tak jsem dala "nemám zájem" Ale myslim, že vypnout a zahodit bude zřejmě učinnější řešení.

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 25. února 2025 10:55

barbucha jasně, že je to koordinovaný, je to daleko hlubší než si vůbec umíme představit.

Offline Marbuša
1427 příspěvků moje polička 26. února 2025 13:46

mitford sister To by mělo bejt do přiznání, ale nad tímhle videem s ptačí maminkou, co dělá deštník, jsem se rozplývala taky Mě vůbec nenapadlo, že i ty zvířátka jsou AI! 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 26. února 2025 13:59

Marbuša Já jsem to video viděla taky, ale místo rozplývání jsem si pomyslela něco ve smyslu"tvl. lidi zajímá dneska kdejaká p..vina, však to je jasný, že nenechám děcka moknout ne:-D" Vubec mě nenapadlo, že je to AI a že vlastně ptáci se spíš zachumlávaj:D:D

No je to těžký, kdoví, jestli i tady nemáme už nějakou AI přispěvovatelku a nevíme o ní a marně ji zveme na sraz:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2025 14:02

No ale to je pár let, co nějakou čápici umlátily kroupy, když neodletěla z hnízda chráníce mláďata. Tak se ani nedivím, že jste tomu věřily. (Video jsem neviděla)

Offline stes
9296 příspěvků moje polička 26. února 2025 14:47

Začetla jsem se do kauzy Motol a teda neuvěřitelné, že to prochazelo tolik let.  Takovej Rath byl naprostém bridil. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 26. února 2025 18:06

stes pardon, ale břídil mě rozsekal

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. února 2025 20:40

barbucha Tak proč se do toho ruska neodstěhujou?  Důchod 10 000 rublů, což je našich 2 500,-  a hlavně! Brambory maj levnější jak v Německu. Tak ať táhnou a plní si internety tam!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 26. února 2025 21:20

Kan 

Hele jsou to prostě jen obyčejný kreténi. Chtěj zpátky socík, za kterýho jim bylo líp: no aby ne, uměli hovno a přesto dostávali plat, na dovolenou jeli s ROH takže nemuseli umět cizí jazyky - jinde by se báli, a ledničku i TV měli stejně mizernou jak soused, takže nemuseli závidět. Zlatej život! 

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 28. února 2025 19:00

Trump, Vance X Zelenský v Bílém domě před novináři To jsou fakt hovada. Pardon.