Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 28. února 2025 23:48

brrr jo, souhlasím, škoda, že neměl tlumočníka

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 28. února 2025 23:51

andulka01

brrr jo, napr.

Offline Tabea
8150 příspěvků moje polička 01. března 2025 03:03
Reakce na andulka01:

viktorka_od splavu to asi nemyslíš vážně, že ne?

Je totálně vyčerpanej. Má obrovskou nevýhodu, že nemá úplně dokonalou angličtinu. Leží na něm osud miliónů lidí. Nehledě na to, že sám čelí dvěma (edit, třema, byl tam i Rubio - jak "férová" hra) kreténům a lhářům. Ty bys na takový schůzce excelovala?

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 01. března 2025 03:31

Jako...sjíždím tady od rádna všechno co se dá a chce se mi brečet. Tvl, to je takovej zmar. S tím tlumočníkem souhlasím, dalo by mu to čas a celkově by ta debata snad dostala trochu strukturu, takhle to vypadalo jako hádka chlapů v hospodě u piva! 

viktorka_od splavu Určitě nebyl sjetej, i když bych se mu vlastně ani nedivila. Myslím, že už padá únavou. Fyzickou i psychickou. 

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 01. března 2025 06:28

Já se Teda nedívala.  Trumpa dlouhodobě nedávám  a tedy to co se včera stalo předčilo o míle to co jsem si představovala jako katastrofické scénáře.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 01. března 2025 08:18

Garfie jo, hospodska hadka to je presny. cumela jsem jak puk. jako prijde mi nepravdepodobny, ze by to bylo nahrany, ale v realu teda velky wtf, velky

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 01. března 2025 08:33

viktorka_od splavunahraný asi ne, spíš si myslím, že ta trojice z....dů si to prostě tak naplánovala, přesilovku, vytočit Zelensleho dezinfem a zdiskreditovat jej. Normální šikana jak že střední, určite s ní pánové mají bohaté zkušenosti. Toho, že zdiskreditovali sami sebe, si, ve svém velikáštví, nevšimli. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 01. března 2025 10:25

andulka01 

Já myslím že si naplánovali něco úplně jinýho - jak ho přitlačej ke zdi a donutěj ho podepsat tu dohodu o těžbě, přičemž se pak budou nafukovat před celým národem. No, neklaplo to a ani se nedivím... to je jako bys přiběhla k zmlácený a znásilněný a pomoc podmínila tím, že ti odevzdá šrajtofli a ještě ti na místě podepíše bezplatnej pronájem svýho bytu. 

Hoši se těšili, jak budou před národem za střihouny a to jim uteklo. Nic je ovšem neopravňuje k tomu sprostýmu řvaní, mně se hrůzou úplně sevřel žaludek. Naposled takhle s napadeným jednal Hitler...

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 01. března 2025 10:26

Napsala jsem to teď do jiného vlákna:

Zelenský neměl moc možností, ale jen slaboduchy jedinec si mohl myslet, že když bude řvát před kamerami na člověka, který na začátku války prohlásil: potřebuji munici, ne odvoz, tento se posere strachy.

Nevím kolikrát jste byli v situaci, kdy na vas řvou dva parirove silnější soupeři. Nakonec vám nezbyde nic jiného,než jim začít skákat do řeči, protože oni sami vás k slovu nepustí a jak víme: kdo mlčí, ten svedčí. 

No když nic jiného už mu vyjádřili podporu téměř všichni evropští státníci. (Já sama jsem poslala na Ukrajinu za měsíc víc než za poslední kvartál a tento efekt není úplně ojedinělý). 

Kromě toho se Zelenskeho americká návštěva zredukovala na tuto jednu tv show, která byla spíš pro Trumpa. Jinak se tam potkal s kdekým a možná tu budou nakonec užitečnější věci.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 01. března 2025 10:29

barbucha no přesně doufali, že se zmůže akorát na yes sir a to se šeredně prepocitali. Nene, v tomto případě angličtina nebyl problém. Jestli bych pomohl tlumocni tezko soudit, ona je ta řeč těla důležitější. poprvé jsem tu scénku viděla úplně bez zvuku a bylo mi uplne jasne, co se děje.  

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 01. března 2025 10:35

Trump je predevsim kseftar, tvrdy arogantni obchodnik. Mam dojem, ze pokud nedostane od Ukrajiny to, co chce, tj. suroviny bez vsech podminek a zaruk, prestane ho Ukrajina zajimat, proc by taky mela. Putin ma ty zdroje nakonec taky. A Trump bude prohlasovat, ze je to vina Zelenskeho, protoze nebyl dost uctivy a chce jen bojovat, kdezto on, Trump, chce mir.

Nepripomina vam to neco? Chci ridit stat jako firmu... ja chci mir, to oni porad strasi valkou...

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 01. března 2025 11:02

continuity 

Taky myslím. Co by tam tlumočník dělal, v tom řevu

A helemese. Tak oranžáda už o tu smlouvu nemá zájem! Aneb trapná snaha jak neztratit tvář.  https://www.forum24.cz/trump-muze-zastavit-veskerou-vojenskou-pomoc-ukrajine-o-podpis-smlouvy-uz-nema-zajem

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 01. března 2025 11:10

continuity Přesně to si myslím, že tlumočník by nic nevyřešil.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 01. března 2025 11:23

barbucha a tak to vis, kdyz nekdo prijde na jednani s polobohem ve svetru, neklani se a trva na svem, co s nim... to je tak ubohy!

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 01. března 2025 11:38

barbucha no jo, jeden nechce prodat, a ten druhý najednou nemá zájem.

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 01. března 2025 11:40

Pokud nechám stranou vlastní pocity zmaru a zhnusení, tak jsem teda hrozně zvědavá, jestli do toho nějak vstoupí Čína, protože z jejího pohledu to IMHO musí vypadat, že se teď krapet přeskupily síly

I když ... možná to asi radši nechci ani vědět

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 01. března 2025 12:17

Ha googlila jsem ty vzácné zeminy kvůli ty smlouvě (chcete z toho rešerši? Nechci to tady válcovat mými myšlenkami).

Ale našla jsem statistiku aktuální podpory vojenské pomocí ba Ukrajině v USA

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 01. března 2025 12:19

prďola

Cina si koupila popcorn a velmi pozorně situaci sleduje.

Je btw dominantním producentem kovů vzácných zemin na světě. Což Trump potřebuje taky vyřešit a jedna z možností byla ta Ukrajina. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 01. března 2025 12:27

continuity zrovna jsem premyslela, jak to vnimaji bezni Americane, jestli je to vubec zajima.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 01. března 2025 12:34

Kokoska tak tu je ještě bonus, Amerika je víc a víc rozdělena