Řvousenka Je mi z toho na blití! ![]()
Tak aspoň něco málo úlevného https://x.com/TomasVilimec/status/1892978758618849281?t=qLS6uqHRIcNI8tNtEi_fvg&s=19
Řvousenka Je mi z toho na blití! ![]()
Tak aspoň něco málo úlevného https://x.com/TomasVilimec/status/1892978758618849281?t=qLS6uqHRIcNI8tNtEi_fvg&s=19
Řvousenka já na to dneska nemám nervy, nechám si to na ráno (už tak mám blbé sny). A jsou to hovada a ještě daleko hůř, vůbec bych neváhala jim dát na místě tečku mezi oči, jak jsem vzteklá.
Řvousenka já to sleduji cele odpoledne na ct24 a to, co tam z toho Trumpa pada, to jsou perly.
Ja jsem videla jen zpravy a je mi z toho ouzko.
Jako dorazim domu, v kuchyni sauna, v pokoji, kde je termostat, chladek, juknu na termostat - zas ho NEKDO vytocil na 22 stupnu! Radiatory v termostatovy mistnosti ledovy, odvzdusnim topeni, abych vzapeti zjistila, ze je odpojenej jeden radiator v prizemi! Jako trochu kapal, ale fakt je nutny to resit 2 mesice pred koncem topny sezony v patek odpo?? V mezicase jsem utratila neplanovane vetsi castku v OC a ted tady ctu nejaky jobovky o soumraku civilizace. Tak nevim, mam zacit nakupovat zasoby trvanlivejch potravin nebo se mam na to vy.... a rozfofrovat zbytek na uctu za hadry a vylet na maledivy? :))
moora Jsem kamarádka, jedu na Maledivy s tebou :-). I když, tam je to složitější s alkoholem, pojedeme jinam :-).
moora b je spravne!![]()
Tvl Svoboda v Tv. Zelenský prý udělal chybu, nechoval se jako host...
Tak Procházková to vidí stejně, ach jo.
999 kterej? Cyril? Ten se zblaznil uz davno... Prochazkova trochu prekvapuje.
host nehost, 3 roky krvacej a ted mu parcelujou zem pod rukama, ma narok.
moora Jo, Cyril. Procházková opravdu překvapuje.
moora a jeste ho peskujou, ze neni vdecnej.
Tvl Svoboda v Tv. Zelenský prý udělal chybu, nechoval se jako host...
Tak Procházková to vidí stejně, ach jo.
Taky jsem nevěřila , že dobře slyším ![]()
Trump, Vance X Zelenský v Bílém domě před novináři
To jsou fakt hovada. Pardon.
strašný. Vůbec jsem se nemohla koukat, nekontrolovaně mi unikala ošklivá slovíčka.
moora idem s tebou. Sic trošku z ineho dôvodu, ale pdlietam okamžite.
moora idem s tebou. Sic trošku z ineho dôvodu, ale pdlietam okamžite.
ja nevim, nezdalo se vam ze Z. je nalitej?![]()
viktorka_od splavu to asi nemyslíš vážně, že ne? ![]()
Je totálně vyčerpanej. Má obrovskou nevýhodu, že nemá úplně dokonalou angličtinu. Leží na něm osud miliónů lidí. Nehledě na to, že sám čelí dvěma (edit, třema, byl tam i Rubio - jak "férová" hra) kreténům a lhářům. Ty bys na takový schůzce excelovala?
andulka01 Teda, ale nechápu proč neměl tlumočníka. Když už nic, nemohl by to Trump ze sebe tak chrlit a Zelensky by měl víc času na promyšlení odpovědi. Tohle to bylo lehce takticky nezvládnuté.
Ale dvojka Trumpa a Vance, to je něco otřesného.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.