Omfg

15. prosince 2018 14:31
Online stes
9527 příspěvků moje polička 06. února 2020 22:20

Dadoo no to neni v podstatě zadny vtip, smutny toto, to (zdaneni) vymyslel fakt blazen

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 07. února 2020 06:38

Dadoo fuj proc tu kolaz udelali zrovna s antoninem novakem? Mozna sem.neco nepochopila

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. února 2020 06:39

stes hela kauzička dobrá, jako odpustit si to mohli, nicméně přejímání tý tabulky jako vtipu (nebo ty jako smutného faktu) taky neni projevem nejvyšší brisknosti, když se na to podíváš a zamyslíš se, rozhodně z toho neplyne 10 způsobů mezi kterejma bude pingl volit při markování, myslim, že mu zbydou tak dva relevantní, který dá dohromady i cvičená vopice za barem

20970 příspěvků moje polička 07. února 2020 06:47

ice no vidiš, poměrně nechutný teda

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 07. února 2020 09:53

tv barbucha continuity 

Ad závory;

Učitelkám nemohl dávat pokyn výpravčí, protože tam žádný není. Mohl to být průvodčí nebo strojvedoucí. Nevím, jakou mají osádku tyhle malé motorové jednotky.

Oba si mohli být jisti, že nic jiného než oni nepojede, protože:

a, Vlak v protisměru právě projel a tak brzy za sebou dva vlaky jet nemůžou.

b, Zřejmě jim svítilo na návěstidle volno, což znaméná, že před nimi nic není a ani za nimi, co by je mohlo předjet, protože je to jednokolejná trať.

Teď je otázka, jestli tu osobu měly či neměly učitelky poslechnout. To nechám na posouzení odpovědným orgánům.

Offline barbucha blogger
36382 příspěvků moje polička 07. února 2020 09:55

Bledule 

Tak průvodčí nebo strojvedoucí ale nemůže řídit provoz na přejezdu, to vypadá pro ty tetiny dost bledě v tom případě.

Offline Aranel
6765 příspěvků moje polička 07. února 2020 09:57

A hlavně jak píše barbucha a Jiná Realita , školkový děti se mají učit na červenou stát a ne koukat, kde jim mává jakej výpravčí.

Nakonec když nic nejelo, tak asi mohl ty šraňky z nádraží zvednout?

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:07

barbucha Průvodčí možná jo, když by to bylo nutné. Vím, že může přehazovat vyhýbky a ve výbavě byl červený praporek.

Aranel Ty zařízení je řízeno automaticky. Čidlo detekuje vlak a dokut neodjede, tak se nezvednou.

A Řeporyje není žádná stanice, je to jen zastávka s nástupištěm a budkou na čekání. Nic jiného tam není.

Offline Aranel
6765 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:11

Bledule Jo, to si umím představit.

Offline tv
4331 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:15

Pokud byste spechaly s detmi na vlak a byly v teto situaci, tedy byste vyhodnotily, ze je situace bezpecna a zaroven na vas vypravci/pruvodci maval, ze muzete prebehnout, prebehly byste? Nebo byste zustaly pred zavorama, cekaly, az vlak, ktery na vas cekal, odjede a pak cekaly dve hodiny na dalsi? Ja bych teda necekala.

Offline barbucha blogger
36382 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:20

tv 

A chodíš jen se svejma dětma nebo s celou třídou?

20970 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:22

tv Ja bych tam byla vcas, planovani logistiky s detmi predpokladam musi pedagozky mit davno zmaknuty a kdyby teda ne, urcite deti pres stazeny zavory z vychovnych duvodu nepotahnu.

Offline DruI
5631 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:28

tv My bychom z toho měli rodinný rozkol, já bych čekala na další vlak, manžel by přeběhl na červenou (ale teda, jeho despekt k červené na semaforech trochu omlouvá to, že ho jako dítě dvakrát srazilo auto, když přecházel na zelenou).

S tlupou malých cizích dětí bych čekala určitě.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:30

tv to by ale byla jiná situace, odpovědnost jen za své děti (nepočítám teď se situací, kdy s vámi jde ještě třeba kamarád dětí)... 

nemám názor na to, že jim někdo pokynul, že mohou jít, zda to je nebo není ok, na to nemám dost informací, ale celkově to osobně nepovažuju za šťastné řešení situace...

Online Lamicka
14214 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:35

tv svoje deti ucim, ze se nema chodit na cervenou a nema se dobihat, protoze se ve spechu muze neco stat. Vim o cem mluvim, na dobihani vlaku jsem byla expert :) a obcas to bylo na hrane (prelezani koleji, mavani na vlak). Pres zavory bych deti nikdy netahla. 

Offline žluťásek
8905 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:37

tv co mám dítě, mám z takových situaci docela hruzu plus velký respekt ke kolejim odjakživa. S dítětem bych neprebehla, i sama bych váhala.

Řeporyje neznám, ale je to součást Prahy, tak predpokladam, že pokud nestihnu jeden vlak, jsem v civilizaci a dostanu se nějak jinak nebo počkám na další.

U nás ve škole vždy platilo pravidlo nic nedobihame, čekáme na další. Když nám ujede nějaký zásadní spoj, naše smůla a výlet se ruší, neměli jsme se courat.

Offline Tulipe
2477 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:42

Mutziputzi ja bych tam taky byla vcas, ale ad planovani logistiky s detmi... teorie  a praxe - ty budes asi jeste koukat

Offline notna
9639 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:46

Já teda nevím, jestli bych u závor zůstala stát, kdyby na mě kynul průvodčí. Už jsem párkrát projížděla na červenou na pokyn policisty. Bych to brala u vlaku asi obdobně. Hlavně to snad vyšetří někdo s chladnou hlavou. Novotného medializace mi přijde senzachtivá. Upozornit policii a dráhu považuji za správné.

Offline žluťásek
8905 příspěvků moje polička 07. února 2020 10:50

Tulipe já tady ale musím s Mutzi souhlasit. Pokud jsem učitelka a jedu s dětmi vlakem, musím tam prostě být včas.

Může se stát cokoliv, jedno chce po cestě čůrat nebo se jiný vyválí v louži. Ale buď máme dostatečnou rezervu nebo nikam nejedeme. 

Offline Aranel
6765 příspěvků moje polička 07. února 2020 11:04