0zero7 Vždyť je to tak prosté.
Omfg
Sweet Potato bohužel, já to teď dohledala na stránkách GFR. Je to asi nedomyšlene, ale
https://www.financnisprava.cz/cs/dane/novinky/2019/informace-sazba-dph-2019-02-01-lanove-drahy-9577
myslím že kocourkov byl proti tomuhle idylka
0zero7 jelikož kanaďani myslím neznají cimrmana, nepochopili by..:P
Sweet Potato já myslela, že nealko se už čepovat nesmí - kvůli možné záměně....
nám se to stalo v jedný hospodě kdysi, že prohodili sklenice, a to by mohl bejt pěknej průšvih pak za volantem, kdyby se to nezjistilo včas - u piva ze skla je to jasný hned
RoSa sklenice můžeš prohodit i tak, ne? spíš blbě narazit, mi takhle místo toniku 3x načepovali sifon, až jsem donutila pinkla ochutnat![]()
RoSa Netuším, ale to mi přijde jako dobré opatření.
viktorka_od splavu no právěže u piva ze skla (jakože z flašky!) si to nalejváš sama do tý sklenice a vidíš etiketu
u točenýho ti to pingl přinese už nalitý ve sklenici a víš prd! ty blbě naražený sudy jsou taky riziko, navíc k tomu blbýmu pinglovi
Sweet Potato no právě, já myslela, že už to nelze, a v tý tabulce je čepovaný nealko uvedený, nebo ne?
RoSa tak to třeba MF netuší, že už to nelze. Klidně bych tomu i věřila.
RoSa Ono to dost žije vlastním virtuálním životem, v nějaké jiné tabulce možná najdeš i pivo vyblité.
Sweet Potato tam bude vratka, ne?
ty vole ![]()
RoSa Vim já?![]()
Přeruším debatu o pivu a lanovkách
Hurá pod vlak tohle mě fakt dostalo ![]()
Malenge Za tohle je vyhazov malo![]()
razorblade Jako že křupne v hlavě jedné, nemělo by samozřejmě, ale budiž, ale byly tři! To by člověk očekával aspoň trošku rozumu. Strašný, fakt, ještěže se těm prckům nic nestalo, to by byl tak strašlivej průser, ani pomyslet se mi na to nechce.
Ja nechapu, kdyz teda udajne spechaly na nejaky vlak, proc teda nebezela jedna napred a nepoprosila vlakvedouciho, aby minutu pockali? Vystavila by riziku jen sebe a rozdil by byl jen v par minutach.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY