Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline barbucha blogger
36382 příspěvků moje polička 06. února 2020 14:25

Chudákovi Novotnýmu spílaj na FB, že těm nebožačkám zničil život

Offline barbucha blogger
36382 příspěvků moje polička 06. února 2020 14:26

A jinak...

Offline Sweet Potato
40819 příspěvků moje polička 06. února 2020 14:27

barbucha Ale jeho twitřané mu rozumějí.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. února 2020 16:10

bram to by nepomohlo. pokud je to jak u nás, tak přejezd by blikal celou dobu, co by stál vlak ve stanici a čekal na děti, které by nemohly přejít přes blikající přejezd. takže pat.

v tuto chvíli jim prostě zbývalo jen nechat ten vlak ujet nebo přeběhnout. v každém případě ho měly nechat ujet. protože školkové dítě má být naučené, že červená na přejezdu nebo semaforu je zeď, navíc možná hořící. 

Offline viktorka_od splavu
49530 příspěvků moje polička 06. února 2020 16:20

Jiná Realita no jednak - ale druha vec, ja sama bych si troufla prebehnout, ale v zadnym pripade ne prevadet houf deti, i kdyz to v miste znam a vim ze zavory jsou dole z tohoto duvodu.. protoze i tak muze zrovna v tu chvili projizdet JESTE I DALSI VLAK, treba i blba posunka..

Online Malenge
4890 příspěvků moje polička 06. února 2020 16:31

barbucha Jo, strašný nebožačky, úplně se mi nad nimi chce brečet, co jim ten zloduch provedl

toto se opravdu krutě nepovedlo a trestní stíhání je na místě, ať o tom ksichtbukoví nadšenci vykládají cokoli. Nemají páru, co to je za průšvih, nikdo netušíme, kolik je tam obsluhovaných kolejí a kolik vlaků na ty jedny závory má projet. Případy, kdy auta stojí v koloně, závory jsou takové ty poloviční, projede osobák, závory jsou stále dole, což naštve debila třetího v řadě, protože jeho čas je přece nejvíc, tak objede auta před sebou a vpálí to rovnou pod rychlík, se dějí furt, lidi jsou nepoučitelní, neustále někdo spěchá a asi má představu, že proti vlaku vyhraje. Ovšem pedagogický pracovník pečující o malé děti, to už je extrém.

Offline stes
9526 příspěvků moje polička 06. února 2020 16:33

3 blbky a kdo na ně upozorni, je spatnej

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. února 2020 16:43

barbucha tak tam s tema deckama nemaj lezt... jde i o to, ze rodice se deti snazi ucit, ze na cervenou se nechodi a pak jim tohle provede ucitelka, ktera pro takhle maly deti jeste asi bude autoritou... musej mit v hlavach maglajz

Online Kokoska
35386 příspěvků moje polička 06. února 2020 17:29

Před pár dny byl v TV případ, jak učitelka vlezla s dětma na přechod, ke kterému přijížděla houkající a blikající sanitka. Možná ji neviděla přes náklaďák u přechodu, ale slyšet ji musela. A ne, nevykoukla opatrně, co se děje, vpálila to tam s dětma plnou rychlostí.

Offline Catherinne
10924 příspěvků moje polička 06. února 2020 17:50

Kokoska muž jezdí s majákem, mohla bych vyprávět...

Online Kokoska
35386 příspěvků moje polička 06. února 2020 17:59

Catherinne to je teda muz zeleznych nervu!

Offline Catherinne
10924 příspěvků moje polička 06. února 2020 18:02

Kokoska to někdy i já! Už do nich párkrát při výjezdu někdo vletěl...

Online Kokoska
35386 příspěvků moje polička 06. února 2020 18:04

Catherinne to teda!

Offline tv
4331 příspěvků moje polička 06. února 2020 18:22

A ja ted ctu v jedne ucitelske skupine, ze ty zavory byly spustene kvuli vlaku, ktery cekal ve stanici (jeden predtim projel) a ze na ucitelky kynul vypravci, at to prebehnou, ze nic uz nepojede. Samozrejme se pospichalo na ten stojici vlak. Myslim, ze to Novotny zbytecne hroti. Souhlasim, ze je to spatny priklad pro deti, ale neverim tomu, ze by ucitelky deti ohrozily.

Offline continuity
44055 příspěvků moje polička 06. února 2020 19:20

tv já jsem to taky už někde slyšela, že jim to povolil výpravčí. Oni jsou ty internetové lynče takové problematické, tak policie to snad vyšetří pořádně. Teď se tím už zabývat stejně musí. 

Offline barbucha blogger
36382 příspěvků moje polička 06. února 2020 19:30

No nevim - je výpravčí víc než červená a spuštěný šraňky?

(i kdyby to tak skutečně bylo, že jim kynul )

Offline continuity
44055 příspěvků moje polička 06. února 2020 19:45

barbucha par 29 ods. 2 zákona o provozu na pozemních komunikacích. Pokud ti dava pokyn pracovník dráhy, můžeš autem vjet na přejezd pod zavorama. Jak to s chodcema jsem nedohledala, ale predpokladam že to policie vyšetří.

Offline barbucha blogger
36382 příspěvků moje polička 06. února 2020 19:54

continuity 

No uvidíme. Někde jsem taky zahlídla že je to právě rozdíl, jestli to byl pracovník dráhy nebo zaměstnanec dopravce (typicky průvodčí). Ale stejně... s malejma dětma člověk stojí na červenou, i kdyby tam celej den nic nejelo - už z principu.

Offline Dadoo
11734 příspěvků moje polička 06. února 2020 21:15

Obžalovaný se dopustil daňového podvodu tím, že si v hospodě přelil pivo z půllitru do džbánu a okradl tak stát na DPH. Tímto se odsuzuje k trestu odnětí svobody na tři léta, úhradě vzniklé škody a pokuty ve výši padesát tisíc korun.

Offline viktorka_od splavu
49530 příspěvků moje polička 06. února 2020 21:23

barbucha tak rozdíl je to určitě, výpravčí samozřejmě pokyn dát může, jelikož ten zodpovídá za provoz a ví co pojede a co ne... průvodčí z vlaku v žádným případě, ten odpovídá jen za ten konkrétní vlak resp za vagony, jestli co pojede jinýho vůbec nemusí vědět