Dneska u Moravce padaly perly. Valka na Ukrajine byl zajem USA, ale ted uz neni (Vondracek ANO), nema smysl budovat armadu, ale hlidat u Decina, az se sem bude stehovat 40 tisic migrantu z Nemecka (nejaky smudla z SPD), ovsem jednim dechem s i formaci, ze nam chybi 6 tisic vojaku.
Omfg
Kokoska jo, dneska to byl nářez
úplně mě svrbela ruka, jak bych ji ráda Vondračkovi natáhla
andulka01 Lipavsky jen protacel oci. Tohle jestli bude vladnout, potes prirodo.
Kokoska Porad jsem neviděla, ale umím si to představit.
Bohužel si vůbec neumím představit, jak by se tomu, aby se dostali do vlády, dalo vyhnout ![]()
Allysa jedine jako posledne, nesestavi vladu a prezident poveri nekoho jineho. Slaba nadeje.
continuity
Ale nepřekvapuje mě to, jenom se.re...
continuity tvl, ach jo
Lama_z_Lana no ale tentokrát mu to robilo laboratórium Soni Pekovej, takže profíci ![]()
slniecko tak to doufám, že tam mají aspoň kuličkový počítadlo.
continuity Tak jestli do toho chtěj jít s Babišem, jsou pro mě nevolitelní. Už navždy. Kdokoliv se s ním dal do holportu, skončil, to jsou jako nepoučitelní? Do prdele, pardon.
continuity Tak jestli do toho chtěj jít s Babišem, jsou pro mě nevolitelní. Už navždy. Kdokoliv se s ním dal do holportu, skončil, to jsou jako nepoučitelní? Do prdele, pardon.
já je přestala volit po opoziční smlouvě, minule poprvé po dlouhé době a dlouhém váhání jsem jim to hodila, aby teda nezvítězil Bureš. Jestli udělají tohle, odepíšou se u spousty svých voličů. Budiž jim přáno, já je teď stejně volit nechci, protože mi vadí Blažek, Benda, Svoboda a ještě pár dalších.
Tak já jsem zvědavá koho budu v říjnu volit.
Kan Já taky ![]()
Aranel Nejhorší je, že ani ta umělá inteligence mi kloudně neodpověděla. Houby inteligentní asi.
Kan kde nic není, ani AI nevybere.
continuity a jak by to i oni i Babis ospravedlnili, kdyz cela jejich kampan je antifiala/antibabis? ze nas zachranuji jeste pred horsi variantou spd/stacilo/motoristi?
baltik Jsem domluvená s umělou Alex, že vydržím a potom něco vybereme. Asi jsem ji šokla při odpovědi na její otázku: jaké máš hodnoty, priority a názory? Jelikož se po odpovědi odmlčela, ale jako fest dlouho. Haha.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí