baltik No ano, to já si nemyslím, že nepůjdu, snad mi pomůže volební kalkulačka... ale asi to ani tentokrát nebude s nadšením a přesvědčením.
Omfg
baltik to samozřejmě
Kan bacha na ty UI a jejich výstupy ruské vlivy v UI
Možná to dám ještě jednou bez označení - pokud se hodně spoléháte na pomoc chat gpt a podobných UI při volbách pozor
Kan bacha na ty UI a jejich výstupy ruské vlivy v UI
Proto píšu, že se odmlčela. Já se tím bavím. :D
Kan aha, to jsem asi nepochopila dobře. Tak pardon :D
Torrah snad by nekdo neveril generatoru nahodnych textu?
já je přestala volit po opoziční smlouvě, minule poprvé po dlouhé době a dlouhém váhání jsem jim to hodila, aby teda nezvítězil Bureš. Jestli udělají tohle, odepíšou se u spousty svých voličů. Budiž jim přáno, já je teď stejně volit nechci, protože mi vadí Blažek, Benda, Svoboda a ještě pár dalších.
Upřímně mně to přijde jako nejlepší reálné(!) východisko. Představa jak tu 4roky bacuji Babiš a Okamurou - dopadne to jak na Slovensku a tam už nevidím žádné světlo na konci tunelu. Fakt se teď buduje bezpečnostni architektura Evropy na dalších několik desetileti a pokud nechceme být pod ruským vlivem nemáme moc šancí.
Btw: Slovensko nebylo přijato do NATO spolu s ČR, ale až 5 let pozdeji, protože aktuální politická situace (a to tehdejší garnitura deklarovala, že tam chce). Nejsou to vůbec nereálné scénáře. Bohužel..
viktorka_od splavu obávám se, že se najdou tací, bohužel
continuity je to možné, že jiné východisko nebude, ale u toho já prostě z principu být nechci, radši budu volit někoho jiného. Ne Babiše či SPD, ale ODS už prostě ne.
Ja uz asi nejak rezignuju na tu domaci politiku, to musime nejak vydrzet, snad se to uplne nezvrhne do nejaky absurdity, snad. Ale aspon ta zahranicni soucasna linie kdyby se udrzela, to by bylo potreba. Tam mam velky obavy, jak to dopadne.
Ja uz asi nejak rezignuju na tu domaci politiku, to musime nejak vydrzet, snad se to uplne nezvrhne do nejaky absurdity, snad.
Tady se zvrhla ![]()
Se mnou jen tak neco nehne, ale i ja uz jsem se pristihla, ze zacinam mit (paranoidni) obavy z budoucnosti.
Se mnou jen tak neco nehne, ale i ja uz jsem se pristihla, ze zacinam mit (paranoidni) obavy z budoucnosti.
vždyť jsi Trumpovi před volbami tak fandila![]()
olte Co je to za blbost? Jak jsi na to prisla!?
no psala jsi tu (ale nechce se mi to dohledávat), že ze dvou zel je Trump ta lepši moznosz a že Harris nikdy
no psala jsi tu (ale nechce se mi to dohledávat), že ze dvou zel je Trump ta lepši moznosz a že Harris nikdy
olte A to ti pripada jako fandeni!?
olte A to ti pripada jako fandeni!?
tak pardon, špatně jsem se vyjádřila....
Nicméně, asi tak nějak nechápu Trumpovi voliče, že se teď diví, co se děje
Teda, být nařčena z toho, že fandím Trumpovi... to teda upřímnou soustrast ![]()
To jako kdyby mi tady někdo řekl, že fandím Pavlovi (jenže ze dvou zel jsem volila to menší, aspoň jsem to tenkrát tak viděla).
Samantha no asi tak
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí