Neuvěřitelné...![]()
Omfg
Tyjo, to je sebedůvěra! Vyvolává to řadu otázek: klienti byli spokojení? Jak na ně přišli? A j vůbec zapotřebí studovat stomatologii na VŠ? ![]()
Ackoliv mi nektery rozsudky taky pripadaj nekdy nizky, tak tenhle se mi zda - i vzhledem k veku - celkem v cajku. Dobre mu tak, estebakovi mizernymu! ![]()
lucioleTo asi nebylo na pojišťovnu... ufff
MP Marge když mi napíšeš do zprávy jaká je to přesně profese tak se ti mrknu. Zrovna Minulej týden pouštěli ven kolegové z ministerstva zdravotnictví, že X americkejch zrdavotnich profesionálů se sem stěhuje. Plha to jistí!
0zero7 Plha ![]()
Tak jo, napisu, diky!
luciole Ten falešný zubař má prý jen základní vzdělání, nedostudoval ani střední školu. Je to uvedené v nějakém článku, plus do diskuze pod jiným psal nějaký jeho spolužák. Jako to je fakt tragikomedie, ještě horší je snad, že se ho v té diskuzi zastávalo spoustu lidí, že prý hlavně jestli to uměl, tak je to jedno...
Karja ty jo, přesně! Sice nedodělal ani SŠ, ale podle YouTube se zubařinu naučil tak, že si to lidi pochvalují ![]()
Evaeva Jj, oni teda psali, že jeho matka ta instrumentářka pracuje u jiného zubaře a otec je asi protetik, plus jedni prarodiče byli zubaři. Tak dohromady asi lecos znali víc než čerstvý medik, ale je to bizár a ty názory, že to chce ještě volný trh v těchto službách jsou bizár ještě větší
Karja tak dřív se chodilo s bolavýma zubama ke kováři, tak zubařskej vnuk je vlastně pokrok ![]()
Ještě že neměl v příbuzenstvu i mozkovýho chirurga.
barbucha a jestli meli v pribuzenstvu nejakou svadlenu nebo nekoho k siti sikovnyho, nejakou tu plastiku by si taky strihnout mohl ![]()
Bože ten hořící Kyjev ![]()
Vůbec dnes nemůžu na X a asi ani otevírat noviny. ![]()
Ach ne
continuity Sweet Potato je to strašný. To zase včera Putinovi telefonoval Trump, mám dojem, že to je po každém telefonátu horší.
Začal karlovarský festival a už se v diskuzích rojí komentáře typu "chlastají za naše peníze". ![]()
![]()
To je klasika. A nejvíc na to nadávaj socky, ze kterejch stát nikdy nevyrazil ani korunu, naopak jim sype dávky ![]()
brrr barbuchaJestli dotyční jsou odběrateli některého z partnerů festivalu, tak v podstatě mají pravdu. Na večírcích se chlastá za jejich prachy ![]()
Pokud se něco nezměnilo od dob, kdy jsme tam jezdili s mužem, což už teda bude cca 15 let.
A večírek ČT je financován z koncesionářských poplatků. Ale tam nevim, jestli je alkohol zdarma. Tam jsem nebyla
Na ten naše akreditace nestačila ![]()
Na seznamu vyšel článek, kolik dává Ministerstvo, kraj a Vary. Hodilo to myslím 70 mil. Kč.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí