Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline berush
465 příspěvků moje polička 09. července 2025 20:47

barbucha vzhledem k tomu, že Velehrad je sousední vesnice, rozneslo se to tu začerstva (s patřičným komentářem). Ani jsem nevěděla, jestli se smát nebo brečet. Co se týká pozvání, řekla bych, že to pozvání bylo dobře zaplacené. Aneb kampaň kam se podíváš. Ta osoba je za mě jednotka trapnosti.

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 09. července 2025 20:54

Tohle našla sousedka-kamaradka dnes nalepené na dveřích. Jako já v tomto paneláku mám taky problém s paní P. přezdívku ani nepíšu, ale tohle je fakt moc. Nejaky soused na patře.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 09. července 2025 21:05

tv my máme teď přes ulici nového souseda, který má denně okno dokořán a od rána do pozdního večera pouští strašně nahlas český a slovenský popík cca 1980-2000. Dalibor Janda, Chinaski, Lucie Bílá, Žlutej pes, Karel Gott... Je to takový prázdninový, připadám si jak v kempu

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 10. července 2025 09:42

berush 

Ta osoba je nestydatá stvůra. Kdyby měla pocit, že jí víc hlasů kápne třeba na Ústecku nebo v jiné oblasti pohanů zatratí pánaboha na první dobrou.

tv 

Co je na tom špatně? Kromě toho soudružského tykání? Pokud jí ty dveře fakt víc vržou...

Já - nerudná to bába - jsem pomocí vývěsky na domovní nástěnce už taky prosila nejmenované, neboť mně neznámé, sousedy, aby laskavě odložili klavírní preludia na lidskou hodinu a o/po půlnoci si je pokud možno odpustili (o změně repertoiru nemluvě: dotyčný zřejmě miluje Sedmnáct zastavení jara a oblažoval nás tím při každém svém muzicírování, a pro jistotu vždy hned několikrát po sobě ).

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 10. července 2025 10:25

A tohle mi připadá ještě příšernější než Výměna manželek.

Proč se prokristapána člověk takhle nechutně vystaví před celým národem, a ještě k tomu - pro ještě větší obveselení - přidá fňukání o nevěrným manželovi a jiný neradostný situaci možná včetně smutného dětství??

To nemůže začít cvičit a držet dietu v soukromí?! 

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 10. července 2025 10:51

barbucha kolem půlnoci? po dvoulitrový petce Královskýho hroznu dostal kuráž, to tak časově cca vychází...

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 10. července 2025 10:54

barbucha já se na ty proměny dívám a nestydím se za to. Jsou to dospělí lidi, kteří vědí, do čeho jdou, nejsou do toho zataženy děti, nechápu, proč by to mělo být horší než Výměna manželek. Neviděla jsem všechny díly, ale vím, že v jednom byl snad nějaký nepodporující manžel, ale jinak jsou tam většinou velmi hezké vztahy, podpora hubnoucího od celé rodiny. Kromě zhubnutí je fajn vidět celkovou psychickou proměnu člověka, jeho sebevědomí, vnímání vlastní hodnoty. Já ty lidi obdivuju a fandím jim a moc se mi líbí slovenské pojetí, mají fajn trenéra, je empatický a lidský. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. července 2025 11:02

Pinot Noir mně na tom pořadu vadí, že na to jdou špatně. Začínají tím, že obéznímu člověku dají zátěžovou vestu, hlavně mluví o cvičení, což ale není gró hubnutí... Ale jinak souhlasím s tebou, jsou to dospělí lidé, navíc to nebývají žádné sociální případy jako v té výměně, musí jim být jasné, že jde hlavně o show.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 10. července 2025 11:14

Evaeva oni z toho ukazují jen málo, v jednom dílu bylo vidět, jakou mají bichli s připravenými jídelníčky. Z toho, co se odvysílá, to vypadá, že strava je víceméně na nich, ale podle mě to mají připravené na míru, i to tam občas prosákne, že to upravují, konzultují... Jestli to ten člověk dodrží, to už je samozřejmě na něm, ale řekla bych, že většina asi jo. 

Ale jak říkáš, je to show, takže maraton nebo horolezení je pro obrazovku zajímavější než patlání jogurtu v pidi kuchyni.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 10. července 2025 11:14

barbucha moje blizka osoba se tam prihlasila a tam je podle motivace prehodit zodpovednost za svoje hubnuti na nekoho jineho. Proste neni sila se kousnout, vyhledat lekare, vyzivoveho poradce sam za sebe a zacit ted hned z vlastni vule.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 10. července 2025 11:21

Pinot Noir 

No to se nestyď samozřejmě, každej ať sleduje co chce... od toho ty kanály jsou Osobně jen nedokážu pochopit že se někdo vystaví ve spodním prádle, s podobně strašlivou figurou. I s pěknou postavou by to pro většinu byl problém a tohle už skoro zavání panoptikem... ať už se tomu říká show nebo jinak...

Jak byly ty proměny (nevím jak se to přesně jmenovalo), kdy postavili dotyčnou/dotyčnýho na ulici a lidi se k němu vyjadřovali, poměrně nevybíravě... mně to přijde jak vyslovená dehonestace, obojí.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 10. července 2025 11:26

barbuchaprádlo, nebo plavky, to by pak nemohli ani k vodě, ne? Taky je tam lidi uvidí. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 10. července 2025 11:29

Pinot Noir 

Ale ne půl národa a navíc si je asi ani nikdo nevyfotí

Nakonec i v plavkách - vcelku - by bylo jasný o co jde, nemusí to bejt takhle očividně podaný, řekla bych. No nic, já prostě pro tyhle zábavný pořady nejsem cílovka.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 10. července 2025 11:31

Pinot Noir no jo, ale u místního rybníka tě uvidí tak max 50 lidí... a nebo si můžeš lehnout někam mezi rákosí... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. července 2025 11:37

Pinot Noir jestli je to tak, tak je to dobře. Je mi jasný, že dodržování jídelníčku a dneska jsem jedla cottage a půl kila rajčat, na to by nikdo nekoukal

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 10. července 2025 11:39

barbucha RoSa tak tu část vážení v prádle vynechat mohli, ale ti lidi do toho jdou s tím, že vědí, že to tam bude. A myslím, že jedna paní se tam vážila zahalená a bez publika. Přesto nemyslím, že by to morálně byl horší pořad než výměna.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 10. července 2025 11:47

barbucha ja týmto ľuďom fandím, myslím, že tam idú tí ktorí si sami nevedia pomôcť. O o to je hodne ťažké, psychicky aj fyzicky a teda daň je to verejné prezentovanie. A teda klobúk dolu všetkým, ide to veľakrát cez slzy

V Slovenskej verzii im postavili jedálniček, aj kontrolovali či dodržujú, a to že niekto nie je schopný s váhou niečo urobiť, nie je na odsúdenie, ono už to cvičenie a tak je potrebné robiť pod dozorom a priznajme si, práca, rodina , deti a zrazu je odhodlanie v háji. Takže toto je veľké vybicovanie a motivácia. A tiež myslím že odborníci dobre vedia, ako komu nastaviť mieru cvicenia

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 10. července 2025 13:38

barbucha Ja to nikdy neviděla celez ale nějaké ponětí mám z článku a ukazek. Tak oni tam jdou, protože nad nimi někdo ,,drží hůl,, plus je tam asi nějaká finanční podpora/odměna nebo odměna v podobě nějaké operace, ne?Pinot Noir .

Plus asi když se takhle svliknes tak si řekneš kurva, to by byla ostuda, kdybych se na to vylaslala musím s tím něco udělat, když mě už tolik set tisíc lidí vidělo. 

A většinou ty titulky ,,nevěrný manžel, nespí se mnou,,, ono je to tak vytržené z kontextu, někdo před 14 dny bylo ve smyslu, ,,jsem tak tlustá, manželovi jsem intimně dohodila nějakou jinou,,...no a paní se jen svěřila, že se nemá ráda a nemá tím pádem ani ráda náklonnost od manžela a že mu řekla, že by pochopila pokud by si našel nějakou jinou....Vždycky se to do těch titulků tak přežene. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. července 2025 13:51

Karja v té české verzi měli za "odměnu" plastiku převislé kůže.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 10. července 2025 14:29

Evaeva odmenou je nové telo, za rok aj nový návyk a tu operáciu si zaslúžia. Ono každý kto dokáže takto schudnúť si to zaslúži, ale je to drahé, tak prečo nie?