Tohle jsem rikala pred volbama, ze co bude doma, to se nejak skousne, ale pro zahranicni politiku jsou 4 roky strasne dlouha doba. Neni mi z toho veselo.
Omfg
Kokoska ani to doma se neskousne. ČT už jede plnou parou k zestátnění, zásahy do institucí legalizující mafiánský praktiky, EET, zaklekávání, rozhazování plnými hrstmi voličům. A Babiš tu imunitu bude potřebovat nadále - bude chtít další premiérství nebo prezidentství a zaplatí za to čímkoliv - rozvratem státu, příklonem k russácku, nechá tu řádit fašounky, všechno jedno, hlavně aby nešel do tepláků. Tohle bude velice zlé.
andulka01 princip EET mi asi vadi nejmin, i kdyz kdovi, co z toho udelaji. A kolik ta inovace bude stat, jestli to vubec prinese tolik, aby se to zaplatilo.
andulka01 jo, to mi taky došlo, když jsem se na to podívala blíž. Ale jsem zvědavá, jak to bude dál. Jak dlouho si budou takhle notovat. Že je mi z nich zle, to teda je.
Já vám to říkala, že ještě bude veselo
Kdyby tam nebylo ČT24 tak bych řekla, že povedený divoký kačer ![]()

continuity pokud je to pravda, tak už vidím AI, jak si balí kuférky a stěhuje se do států s ohledem na menší zlo
já viděla I kus tiskový, kde to pronesl. Hotové Televarieté.
continuity To si tak říkám jestli to není první akce skynetu v operaci "ovládněme lidstvo" ![]()
continuity tak ale zase nebude třeba točit nové Silvestry ![]()
DruIchceš říct, první, kterou jsme si všimli? ![]()
Já to říkám pořád, mluvte s těmi AI modely zdvořile.
continuity Jako myslíš, že už si je jistá v kramflecích, tak se pouští do větších akcí? ;o)
A přísahám, že vždycky zdravím a rovnou i děkuju!
continuity neeee, hele dva totální bizáry denně, to docela rozjeli.
andulka01 vcera bylo jmenování a to nic moc nestihli, tak musí dohnat skluz. ![]()
Já vám to říkala, že ještě bude veselo
Slovenský ministr má (měl) hlasovat podle instrukcí Český republiky. To zní zajímavě. Nemohla by Česká republika příště v tom Bruselu instruovat i další zástupce, třeba Německa? Francie? Všechny?
Povládneme světu!
Koukám na zdůvodnění žádosti o podmínečný propustění toho dobytka Feriho, a jde mi hlava kolem. Kde vzalo bejvalý choco afro najednou ten vysoce distingovanej slovník a koho tím chce ohromit?
Mimochodem už jen ta vlastnoručně napsaná žádost, resp. její obsah i styl, vypovídá o tom jaký je to sebestředný čuně. Tam se nezměnilo nic... já bych mu za to ještě naopak pár let přidala ![]()
„Na prahu třicítky jsem příkladmo v ukázněnosti chování, schopnosti úsudku či v rozvaze na veskrz a do krajnosti jiným člověkem a nahlížím na vše z jiného stanoviska než před deseti lety,“
„Výmluvný a přesvědčivý doklad sebereflexe, příznivé osobnostní proměny a vyspění poskytuje skutečnost, že již více než sedm let žiji řádný život,“ napsal. A doplnil: „Věřím, že s ohledem na uvedené jsem v přísné životní zkoušce obstál.“
barbucha to vypadá na výtvor AI po zadání "žádost píše prvorepublikový vzdělanec" ![]()
barbucha myslíš? já myslela, že tu sexuální hygienu tam maj nějak pořešenou...
No to nevim jestli jim tam pouštěj nějaký ty odborný pracovnice ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí