Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 20:18

continuity podchod bych chapala, rozumim i tomu, ze nekdy je 30m hodne. Ale je to hazard a nejen toho seniora se svym zivotem, ale i s osudem ridice.

Offline olte
756 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 20:32
Reakce na Evaeva:

olte klišé nebo ne, mám to tady denně před očima 

​jo, a já teda vidím přebíhat lidi různých věkových kategorií a kupodivu i rodiče s dětmi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2025 20:34

olte tak to já samozřejmě taky, ale zrovna těch rodin je menšina. Nejvíc to jsou jednotlivci. Jenže mladší člověk tu silnici prostě zvládne rychleji, babča než to přebelhá... Jako ohrožuje zejména sebe, pro mě je to ale nepochopitelný hazard.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 20:42

jo, zrovna na te ctyrproudovce s podchodem jsem dnes v 17 cestou z prace (tudiz tma jak v pytli) potkala mladika celeho v cernem s (cernymi) obr sluchatky pres usi. a prechazel sikmo, zady k autum... ja si nastesti vsimla ze se tam cosi hybe, ale je tam 80 km/h..no na sebevrazdu bezva flek. uz jsem tam potkala i pani s kocarkem a batoletem za rucicku, hezky v lijaku. ja tam obcas chodim, jako podchod uplne nevoni ale jinak je v pohode i pro kocarek. 

49376 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 20:44

Evaeva no, sebe.. chces zit zbytek zivota s tim, zes zabila?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2025 20:52

viktorka_od splavu samozřejmě je to hrozný i pro řidiče.

Offline letolet
754 příspěvků moje polička 04. prosince 2025 08:38

viktorka_od splavu přijde mi, že píšeš o stejném místě, na které zrovna myslim a tam tedy až se plně obsadi ta nová bytovka, bude podle mě ještě hůř. Jezdím tam záměrně pomalu, protože tam vídám denně různé úkazy, ale nejhorší snad byla nějaká přecházejicí miniškolka.

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 04. prosince 2025 09:13

Nase auto potkalo v pondeli divočáka cestou do skolky, naštěstí to všichni skoro stihli, divočák skoro přeběhnout a muž skoro ubrzdit, takže chudák divočák odběhl a my mame prasklej nárazník a pravý světlo 

49376 příspěvků moje polička 04. prosince 2025 11:00

letolet ano. navic tam bude odbocovat i vic aut z te pripojovaci cesty, uz ted co jsem jela nedavno se to tam ucpava. plus hafo stretu aut, kvuli kterym tam dali na ten kousek 50. no nezbyva nez se modlit kazdy den

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 04. prosince 2025 11:29

viktorka_od splavu letolet Kajícně přiznávám,že jsem v těch místech občas přešla silnici taky, jdouc na výstavu, ale za bílýho dne a souhlasím, že je to tam o hubu, rozhodně se rozhlídnout hodně do daleka a být schopen jít hodně rychle.  

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 04. prosince 2025 13:33

Potrefenáhusa blbý! Starosti navíc, ale hlavně že jsou to jen plechy (tedy spíš plasty).

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 04. prosince 2025 17:08

My tu mame jednu ulici, kde jsou mezi chodnikem a silnici kere a stromy. Osvetleni taky neni nic moc, takze to je vzdycky stres tam ve tme jezdit. Sice je tam tricitka, ale taky je tam skola, dve skolky, hriste, park, samoska a kaple/spolecenske centrum. Lidi tam chodi dost a taky zpoza tech krovi skacou. A strasne mi vadi svetla novych aut, presviti i odrazky, ktere tu chodci nastesti vetsinou nosi. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 04. prosince 2025 20:54

Potrefenáhusa uf, tak to ještě naštěstí dobře dopadlo!

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 18:56

Turek, který není součástí vlády, pověřil dvojministra Macinku, aby za něj na jednání do EU jel slovenský ministr. To bych nevymyslela, ani kdybych se přetrhla. Ten si teda fakt věří, že tím ministrem bude! Fakt bych ráda viděla, jak na to reagoval Babiš. Potřebuje je, aby mu podrželi imunitu, ale tohle je docela silné kafe. Být tak muškou na zdi v jeho kanclu, když se to dozvěděl...

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 19:13

Torrah zrovna predchvili jsem to dala do Aktualni politiky. Co Turka opravnuje k necemu takovemu? 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 19:34

Kokoska nesmírná arogance? Macinka to odkýval, takže turek nebude ministr, jen to bude řídit. 

Tvl to fakt nevymyslíš. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 21:37

Kokoska jsou to gerojové, ví, že Babiš je potřebuje, tak zkouší, jak daleko můžou jít, tipla bych

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 07:24

Torrah Tohle, bych si tipla, má pod taktovkou Babiš, nebo minimálně mu to velice vyhovuje. Taraba mu cvakne sanaci pozemků chemičky a tím zvedne jejich hodnotu o miliardy aniž by Babiš hnul prstem. Hezky to přehodil na Motorky a ptž Macinka natož Turek na mezinárodní úrovni netuší, která bije (a ví to), těm vyhovuje, že nikam nemusí.

A je to strašný, strašný, strašný. Mě je z toho všeho fakt špatně.

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 11:29

andulka01 Plně sdílím tvou nevolnost z vyhlídek na příští čtyři roky. Na zamini jdou náměstci ze Zemanovy éry a začíná být asi jasný, na jakou světovou stranu se bude ubírat zahraniční politika. Přes motůrky se vrací vliv Klause a Zemana a naše země jde s prominutím do řiti. 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 16. prosince 2025 11:47

Řvousenka- tak  presne tam  kam píšete , mieri aj Slovenská republika, a  tieto  preteky s vami dokonca vyhráme - my tam vlastne už sme , a bude hůř !