Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. ledna 2026 16:50

barbuchaještě běží jeden jeho proces 

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 13. ledna 2026 17:13

barbucha tvl, jiz 7 let? Vzor pro vsechny!

Offline barbucha blogger
35939 příspěvků moje polička 13. ledna 2026 23:33

Kokoska 

To by mě zajímalo, kde to hausnumero vzal. Sedí teprve rok a půl

Evaeva 

Jo, a tentokrát by mu mohli - a měli - napařit i víc. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2026 07:55

barbucha to doufám 

Offline barbucha blogger
35939 příspěvků moje polička 14. ledna 2026 10:22

Evaeva 

Naštěstí mu jeho přebujelý sebevědomí nedovoluje využít oblíbenou berličku podobnejch úchylů - tu směšnou hru na city: jsem nemocný a potřebuju pomoc!

Takže soud asi soucitem příliš plýtvat nebude

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 14. ledna 2026 19:09

Tak trochu z jiného soudku:  dnes  jsem edukovala  paní, která pod smrček u Pakulu chodí sypat nakrájené rohlíky (A pes je tam samozřejmě chodí baštit)

Kromě rohlíků tam ještě vyklopila bramborový salát.
Když jsem jí vysvětlovala, že suché pečivo rozhodně ptákům neprospěje, tak se bránila, že to sype strakám, že to jsou dravci. Tak nevím, asi je chce vyvraždit, že prý jich je hodně

Offline Samara
příspěvků moje polička 15. ledna 2026 22:29

Samantha Jsi skvela! A odvazna, ja bych si netroufla 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 07:59

Samanthataké se vždy snažím krmičům s pečivem říct, že toto ne. Většinou jsou strašně urážení a mnohdy sprostí (to většinou ti, co mají s sebou děti). V lesní oboře maminka s dítětem krmila kozy čerstvými rohlíky přímo u cedule nekrmit, to samé se mi stává u našeho rybníka - dítě chce kachny krmit a rohlíky jsou levné. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 08:02

Malvin Samara Tak včera jsem šla znova ke smrčkům zkontrolovat, jak jsem byla přesvědčivá a prostě "perly sviním"

Kromě rohlíku tam byly ještě nějaké kokosky a čokoládové cukroví

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 16. ledna 2026 08:05

Pcha, pečivo ptáčkům...

Moje výrazně starší kolegyně vzpomínala, že když ji dědeček brával do ZOO (cca 1955), tak s sebou vždycky měli sardinky pro krokodýla. Prostě otevřel u výběhu krabičku a jak krokoušovi šmakovalo!

Online Tabea
8152 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 09:32

Samantha asi si paní myslela, jak poučila tebe.
Ja měla jednou velkej konflikt v zoo, když jsem řekla lidem (rodiče s tak patnáctiletýma dětma), co házeli kapucínům zabalený bonbony u tabule nekrmit. Měla jsem v náručí syna a jednu chvíli to vypadalo, že mi jednu napálí. Ale ok, jak jsem byla v šoku, tak jsem se zeptala, jestli jsou pitomí, že je krmí. To nebylo úplně asertivní. 

Offline Samara
příspěvků moje polička 16. ledna 2026 19:09

Samantha jezisikriste. To jsou fakt menecenni lidi tijle krmici

Offline Samara
příspěvků moje polička 16. ledna 2026 19:11

Tabeaale oni byli pitomi. To je tezky reagovat asertivne.

Online Tabea
8152 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 19:23

Samara naštěstí to deeskaloval kluk, co tam byl s přítelkyní, který se postavil přede mě. Ale byl tam hlouček lidí a ti jen koukali. 
Oni to byli nějací jižní horkokrevníci. I na mě něco ječeli ve smyslu jakej dávám pěknej příklad dítěti, když říkám, že jsou pitomí.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 21:36

Archivářka No, na tohle v Lbc v ZOO pošla slonice Kity a asi i lachtan. Lidi jsou hovada.

Offline Samara
příspěvků moje polička 16. ledna 2026 22:02

Tabea no to je historka! A je videt, ze aspon klicina mel rozum. Tady v Plzni takovyhle pitomci zabili zvirat..:-( Psala jsem jednou takovemu majiteli, ze napis Nekrmit nestaci. Ze tam musi byt pohruzka soudy, placenim penez, kamery a aspon deset ceduli s explicitnimi obrazky a pojmenovanim krmicu. Lidi jsou povrchni a chteji si doprat chvilkovy pocit, ze jsou hodni i za tu cenu, ze zviratko zabiji, je jim to jedno.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 09:20

Samara skoda, ze tam nejde dat elektricky ohradnik. Tady nedaleko od nas je vybeh policejnich koni. Porad tam byly cedule nekrmit, ale asi to nestacilo. Tak tam ted bzuci elektricky drat a je klid. Lidi i s detma na koniky koukaj z uctive vzdalenosti.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 17. ledna 2026 10:25

U nás na sídlišti furt nějaká bába nebo matka s dítětem hází holubům pečivo a těm to teda prospívá, populace se zdatně rozšiřuje. Fakt by zajímalo, proč to dělají a jak je možný, že jim nevadí ta holubí hovna, jimiž jsou potřísněny všechny paneláky kolem. I s ochrannou sítí, kterou jsme si pořídili na vlastní náklady, je to docela hrůza, klasicky do dvou dnů po umytí zasklení je tam jeden velký hovní cákanec, parapet znečištěný, je to fakt extrémně nechutný a těm krmičům bych v tom nejradši vymáchala obličej

Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 10:46

Jestli u nás něco na ty pitomý krmiče zafungovalo, tak když jsem se jich zeptala, jestli jim nevadí, že sypáním ptáčkům krmí i potkany? A jestli chtějí krmit ptáčky a potkany vynechat, tak ať jim radši koupí krmivo v síťkách na pověšení na větve. A to docela zabralo, i když slabodušší jedinci se mezi nimi stále najdou...

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 23:29

prďola Tak v domě, kde jsme před pár lety bydleli, jedna paní z patra pod námi pravidelně vyhazovala zbytky z okna dolů do křoví, postupně se v celém vnitrobloku rozmnožili potkani, tak se konala dvakrát ročně deratizace celého širého okolí, ale paní to bylo buď jedno, nebo jí to prostě nedocházelo (byla to taková prostá žena), házela odpad z okna dál. Pak se odstěhovala a problém s potkany postupně vymizel. Celé to teda trvalo několik let, řešila to s ní předsedkyně našeho SVJ, která byla jinak schopná vyřešit skoro cokoli, ale na tomhle si vylámala zuby. Tak mě napadá, že ani nevím, kdo platil ty deratizace, asi město, protože to byla opravdu velká plocha týkající se velkého počtu bytových domů a jejich okolí.