Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Miru
17161 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 12:56

Anaj 

...ahaa, děkuju

Offline Potrefenáhusa
39101 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 13:25

Anaj tos napsala úplně přesně 

Offline Potrefenáhusa
39101 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 16:09
Reakce na Anaj:

A u dospělého, který se bohužel ocitá v ledačems na úrovni dítěte, pokud jde o kognitivní stránku, to také nechceš dělat. A mimo jiné i proto, že to dopadne nejen na "jeho kůži", ale i na tu tvou, pečovatelskou. A víš, že menším zásahem se může předejít velkému pozdějšímu problému, bolesti a trápení.

Tohle je bohužel fakt uplne přesný a lecčemu by šlo předejít, nebo to aspoň vyřešit nějak víc v klidu, než třeba ve 3 v noci někde se záchrankou 

Offline clothilde
2065 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 17:33

Tak Betty a Miru  jak říká Pinot Noir krásný idealismus pro toho, kdo v té konkrétní situaci není. 

Mě šlo primárně o napsání pár řádek pro úlevu, nikoliv pro obdržení rad a poučení. Toho se mi dostává hojně od dalších členů rodiny. U táty se jedná o malý zákrok, který by ulehčil jemu a vlastně i mě. Ale nechce, nenutím ho a hledám jiné řešení

Anaj Kokoska Myrtila stes Pinot Noir Liesel Isca marieu dekuju za potlapkání

Offline Sweet Potato
40682 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 17:47

clothilde Hodně síly. A možností útěku aspoň na malou chvíli.

Offline mirajo
2768 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 18:41

clothilde Brala jsem to jako povzdych, nedelej mi to prosim slozitejsi, nez to je

Offline letfenixa
10976 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 19:14

clothilde

Moji rodičia zatiaľ nemajú problém s vyhladanim lek.pomoci, ale očakávam, že časom to príde. Upokojuje ma to, že syn je podstatne starší, ako keď to peklo vypuklo prvýkrát. 

Offline Aranel
6727 příspěvků moje polička 31. srpna 2026 19:25
Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 03. zaří 2026 22:57

Takže jsme s kolegy a šéfem v Mnichově a momentálně se hlasuje, kdo mu řekne, že chceme jít do hotelu. Je to 40km,  takže se musíme domluvit. Zítra cesta domů autem pro většinu z nás 5+ hodin. 

Jako že budu mít v 50+ letech šéfa, který mne bude povinně tahat po barech a diskotékách jsem opravdu nedoufala. ještě krade jídelní lístky z restaurací jako suvenýry.

Offline Karja
45023 příspěvků moje polička 03. zaří 2026 23:02

continuity Ty kraso, ty kraso:D My letos nemáme ani vánoční večírek, ze prý máme hodně termínu...(ne ze bych chtěla kalit, ale ta noc a snídaně na hotelu pro mě měla fakt přidanou hodnotu dost)..Tak toto je ale extrém druhý a horsi!

Napiš nám potom více detailů z této party...:D. Tobě to sice  nepomůže, ale nám třeba ano k lepší nalade;)

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 00:10

Karja

hlavně pomohlo si tady postěžovat, jako vzdy.

Nebyl schopen najít bar, který by se mu líbil, vymyslela se dokonce diskotéka A to už se vzepřela půlka, tak jsme někteří už v hotelu. Hlavně že si dělal starosti, jestli zvládnu sama ženská trochu edge humor dvanácti ajtaku. To byl můj nejmenší problém, na blbé humory jsem dost trénovaná, já v mém věku hlavně potřebuji spát!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2026 07:41

continuity no a jemu je kolik?

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 07:57

Evaevanevím ale úplně mladý není. 45 třeba.

Karja chtěla jsi ty historky: ve chvílích kdy mi Maďar vysvětloval, že dá jednou týdně dva panáky absintu a když pak pije už jen pivo, jeho alhokol v krvi klesá, tak jsem si říkala, že to s českým alkoholismem není tak zlé. 

Offline Karja
45023 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 08:31

continuity Ty vado, přesně 12 ajtáku by bylo to poslední co by mi o pulnoci v blbym baru vadilo:D:D. 

Offline DruI
5620 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 08:48

continuity Kdyby vám to chození po barech alespoň počítali jako placený přesčas! ;o)

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 13:46

DruI říkáš to ve srande, ale to už jsem říkala naší HR, že pauza mezi dvěma sichtama musí být minimálně 11 hodin a to moje služebky nesplňují ani omylem - kolikrát jsem na hotelu třeba jen osm hodin celkem, včetně sprchy hygieny a snídaně, tři noci v řadě. A že se to fakt nedá. 

No, tak přeci to nebudeme takto řešit.  Ale utahaných bylo všech 12 - jenže oni to mají jednou do roka, já jednou do měsíce. A když se to snažím řešit, tak se prý se vědělo, že budu hodně cestovat.

Offline DruI
5620 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 14:14

continuity To bych teda nedala. Jestli tě na služebce ani nenechají vyspat, tak jak můžou očekávat, že tam podáš nějaký reprezentativní výkon?

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 14:59

DruI no mám slíbeno, že tento rok už jenom dvě a pak už toho nebude tolik. (Že by se změnil ten režim na sluzebkach nečekám). Tak uvidíme. Buď to pude nebo ne. 

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 18:35

Držte mě, tchýně řekla minuly týden dítěti s BMI 16, které už teď moc nejí, že ji cituji: "vyrostla prdel"

Nebyla jsem u toho, ale mám dotaz: pomůžete mi kopat nebo už je to pro vás no go. 

Offline Zuzuli
3895 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 19:11

continuity ja s kopanim klidne pomuzu... jen muzu tam pak prihodit moji mamu?

Ona ma letos jako tridni prvnacky, stejne jako je v prvni tride moje dcera. A temer kazdy jeji dotaz na dcerinu skolu konci lamentovanim nad vymysly skolstvi a jak se nemuze dockat duchodu, kdyz porad vymyslej takovy blbosti. V nasem pripade to je neznamkovani v prvni tride a tripartity, coz teda jeste nemam potvrzene od ucitelky, ale mam to od rodicu ze tridy, co uz na te skole deti maj. Za me oboje fajn, netrvam na znamkach a konzultacich jen pro rodice, ale pro me rodinne prislusniky je to velmi kontroverzni tema. Jo a jeste si vecne stezuje, jak ty deti jsou uplne nemozny a nepouzitelny, ani backory z aktovky si nevyndaj.

Ja jsem tak rada, ze ucitelka moji dcery nevypada na vyhorelou ucu, co se uz vidi v predcasnem duchodu. Jako ja svoji mamu jako ucitelku neznam, nevim, jak se chova v praci, znam jen to vecne fnukani v soukromi, ale desi me to