Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 19:19

Zuzuli zahrada je rozlehlá a dost zarostlá. 

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 19:23

Zuzuli

jinak tripartity jsou super věc, dítě je účastník toho procesu a ne jeho objektem (chtělo by se mi napsat, že občas obětí). Pokud učitelka neumí dát zpětnou vazbu pře rodičem i dítětem, tak tam nemá co dělat. 

Offline Torrah
3460 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:20

Zuzuli to je ale strašný, chudáci ty děti. Jeden můj vnuk měl do čtvrté třídy učitelku, která byla asi podobně hrozná. On je hodně inteligentní, je v MENSA, má IQ 138, ale taky má zkříženou lateralitu a děsný problém v češtině. Měl z pedagopsychologické poradny návod, jak má dostávat úkoly - kratší diktáty, slovní úlohy při testech vždy jednu na stránku atd. No, paní učitelka nedodržovala žádné pokyny, takže velké problémy s češtinou, angličtinou. Teď je v sedmý třídě a světe div se, co změnil učitele, známky se velmi vylepšily a on chodí do školy mnohem spokojenější. Takový ženský by už neměly učit, fakt že ne. Jenže i když si na tuhle stěžovali skoro všichni rodiče (problémy tam měly i jiné děti, zas z jiných důvodů), tak škola řekla bohužel, jiného učitele nemáme a neseženem, litujem. Musíte to vydržet. No náš kluk je naštěstí salámista a rodiče ho podrželi, vyhledali mu doučování a tak, ale dovedu si představit, jak třeba s nějakým víc citlivým dítětem ta ženská mohla zamávat. Ještě teď se mi pění krev, když si na to vzpomenu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:33

Torrah ano, úči se bohužel pořád vyskytují.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:34

continuity to je fakt na palici. Doufám, že to má holka na salámu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:37

Zuzuli jojo, ještě to tak, aby ty děti byly ve škole spokojenější

U nás jsou tripartity od prvních tříd povinné, ale prý trochu záleží na učitelce, některé to prý nedělají úplně s nadšením. Staršího učitelka je teda má hodně ráda a syn se na ně tím pádem taky těší. Uvidíme, co u mladšího, ta je přece jen trochu starší (což samozřejmě o ničem nevypovídá).

Offline notna
9577 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:44

continuity Jak tenhle druh humor moc nemusím, tak v tomto případě ti pomůžu kopat. Strašný toto. Snad není babička v tomto autorita a nedotýká se jí to. Dceři sdělil její spolužák, sám má PPP, že je tlustá a ještě to rozšířil po škole. Velkou službu nám udělalo, že dcera chodí díky sportu pravidelně na měření k fyzio a má to černé na bílém, že nemá ani gram tuku navíc, právě naopak. A "navíc" má akorát 1kg svalů.

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:49

Evaeva notna na salámu nevím, otočili to na vtip. S tchýni promluvit ani nepomůže, ona jak zjisti, že nám to vadí, bude to dělat o to víc. 

Ale muž s ní teď domluvil a dcera nějaké vzdálené sestřenice si našla, o hrůzo, černocha. Pomsta bude sladká, příští týden ji starší vytroli nějakým exotickým přítelem. 

Offline notna
9577 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:54

continuity jasně, ať si láme hlavu s něčím jiným

Offline Torrah
3460 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 21:02

continuity :) šiš, pak napiš, na to se těším. Jinak tyhle tchyně fakt nechápu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2026 21:17

continuity ty tvl, jedna vnučka tlustá, druhá s černochem. Chcete babičku přivést do hrobu?

Offline viktorka_od splavu
49486 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 21:29
Offline Malenge
4874 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 21:31

Tak moje babička měla sotva 155 cm a neustále vzpomínala, jak se vdávala a měla 47 kg. Já ji ovšem znala ve stavu, kdy měla přes 80... no a když jsem těch 47 kg měla ve 13/14 letech taky a začala se mi měnit postava, tak jednou v létě upřela na můj zadek důležitý pohled a zahlásila, že takové krátké sukně UŽ bych tedy opravdu nosit neměla.

Offline Tak Betty
6223 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 21:38
Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 21:42

Malenge no míry mají babky podobné. 

Offline SunEclipse
3515 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 21:43

continuityno kristapana,  tak  jim oznam, ze posedavani v baru jsi nikde v popisu pracovni pozice nenasla, jsi unavena, a prejes jim prijemnou zabavu. A uderem desaty je opustila smer hotel. Jako poruseni pracovni kazne z toho neudelaj, ani kdyby se staveli na hlavu a odstrkavali usima. 

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 21:47

SunEclipse

Potíž byla, že jsem to měla z baru do hotelu 50 kilometrů, taxík stal 100 euro. To je ten problém, že třeba se naplánuje večeře mnoho kilometrů od místa noclehu. (Čeká mě za 14 dní bude to kolem sta).  

Když bydlíme v místě tak se prostě po večeři omluvim, že jsem unavená a jdu, to mi problém nedělá a ani šéfovi ne, pokud tam s ním někdo zůstane kalit, je mu to fuk.  

Offline SunEclipse
3515 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 21:56

continuity eh, jeste ze jsem jen obycejnej pesak a tohohle jsem usetrena..jak se znam, oznamila bych jim, ze si na slavnou veceri 100km daleko muzou jet sami, ja ze se najim v hotelu..a jeste bych utrousila cosi o cost cuttingu...ale chapu,  mne se to keca, ja sem  hajena.

Offline continuity
43803 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 22:24

SunEclipse no jenže já mám praci prostě na tom místě s večeří. Ale počítá se s přesunem nebo návratem na hotel, to záleží. Už jsem měla služebku ha týden, kde jsem spala na jednom místě 2x. To je povaha toho businessu bohužel, že jsou naše závody ve všelijakých dírách po granátu, často stovky km od sebe.  

Online barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 12:24
Reakce na continuity:

Malenge no míry mají babky podobné. 

​V tom případě není nic jednoduššího než se na bábu významně zahledět, a: máte pravdu, maminko, taky se bojím že zdědí figuru po vás!