Evaeva zrovna to sem nesu :)))
Koronavirus
Tak uz jsem zpatky doma a jeste sem se neprobrala z toho,ze na Rozvadove se nedeje vubec nic!Zadne kontroly,zadny celnici,policajti,covid testy,......nic.Ale faktem je,ze s osob.autem jsem se tam pohybovala sama.![]()
Tak ani nevim zda byt rada ci nastvana.![]()
Evaeva Pane Bože, do čehos to duši vložil. ![]()
Evaeva Ta zásilka čerstvých sester se teď teda zázračně zjeví v těch přetížených nemocnicích, omg
čtyři systémy u každého očkování... takže fakt asi jeden doktor, dvě sestry a šest admin.prac., co to datlujou do těch systémů ![]()
já jen doufám, že tohle všechno voliči do podzimu nezapomenou, strašný...
Tak uz jsem zpatky doma a jeste sem se neprobrala z toho,ze na Rozvadove se nedeje vubec nic!Zadne kontroly,zadny celnici,policajti,covid testy,......nic.Ale faktem je,ze s osob.autem jsem se tam pohybovala sama.
Buď ráda. A taky to ber tak, že jsi měla štěstí ![]()
RoSa No přesně. Já to viděla u toho očkování táty. Všechno se muselo znovu zadávat u paní u okýnka, pak teprve přesun do fronty před ordinaci, kde uvnitř ty samé otázky. Jako chápu, že někdy něco vzniká narychlo, ale ten covid tu byl pomalu rok, očkování jako jediná možnost to trochu zbrzdit se skloňuje, ať nežeru, půl roku a oni to pak dělají čtrnáct dní, s přepisováním do 4 registrů.
Banda amatérů. Na medaili.
A666 tak urcite spis potesilo,nechtelo by se mi tam nekde trcet a uprimne sem si ani tu registraci neudelala.![]()
jen jsem sebou mela negativni test,ale delany v nemecku.
A666 tak urcite spis potesilo,nechtelo by se mi tam nekde trcet a uprimne sem si ani tu registraci neudelala.
jen jsem sebou mela negativni test,ale delany v nemecku.
Jo, rozumím, já Ti přeju, že jsi rodinu viděla ![]()
A666 dekuju.
Sweet Potato Je to pravdivné, bohužel, moc smutné a děsně mě štve, že se o tom málo mluví. Jakoby to bylo normální, že děti nechodí do školy, do kroužků, nemůžou sportovat... Jasně, musí to být, ale pořád by měl zaznívat velký vykřičník, že to je špatně, že to není normální, a že to je to první, co by se mělo v rámci rozvolnění řešit. A hledat jiná řešení. Pořád jsou velké rozdíly mezi jednotlivými školami, třeba "naše" pořád jede v systému 2 půlhodiny online výuky denně. Mně to přijde málo, ale někteří nemají ani to. Dcera dostala poprvé 2 na vysvědčení. Je v 6. třídě a dvojka je mi úplně buřt, je to pořád krásná známka, ale jde o to, že ji dostala z předmětu, který se distančně vůbec neučí, neměli jedinou hodinu. Takže učitel poslal za půl roku dva zápisky do sešitu, 3 testy a na základě toho udělil známku. Sám má půl roku placenou dovču, fakt super.
nonemy vis co ja to rikam porad, ale jediny co tak pokazde nekdo napise, ze u nich je to v pohode a jeho decka v cajku.. ze si z nasich deti delame pokusny kraliky - vsech!! nasich, tech ktere tu mame taknejak vsichni lide, spoluobcane.. a jsou to konkretni male ci vetsi zive bytosti.. ja to vnimam jako velke zlo a obrovsky pruser do budoucna
Zarinya Dobro došli! To byl ten výlet za vnouckem? Je krasnej po babičce?
viktorka_od splavu Já taky, ale nejde podle mě až tak úplně o vzdělání, ale ty sociální vztahy jsou totálně rozbité. :-( Dcera je teď pozvaná na nějaký večírek se spolužáky, s noclehem, asi 8 dětí, normálně mám cukání ji pustit!
eM jo a jo.
dekuji.
Garfie ano, jasne
Garfie Pusť ji.
viktorka_od splavu Souhlas a měli by si uvědomit, teď nemám na mysli nikoho konkrétního, že to má negativní vliv i na děti, které se teď jeví v pohodě, že se to všechno projeví až v budoucnu. Děti nemají sociální kontakty, to je ještě důležitější než to učivo. Budou z nich nepřizpůsobiví mimoni, s různými problémy. Naroste agrese, tak jak je napsáno v tom článku, protože se nedostatečně učí vztahům s ostatními lidmi. Kdyby to byla krátká doba, třeba ty 3 měsíce na jaře, tak budiž, to bych věřila, že následky nezanechá, ale po roce s drobnýma přestávkama bez výhledu na konec? Nevěřím. A netýká se to jen puberťáků, nebo školáků, i ta batolata se od druhých dětí učí. Jedinné štěstí, že můžou děti do školek.
viktorka_od splavu Sweet Potato Ono jich původně mělo být 12, to mi přijde trochu přes čáru, ale řekla jsem, že jestli to dovolí rodiče organizátorky, tak jít může. Pak to dovolili, s tím jsem vůbec nepočítala
ale už jich pár odpadlo, takže ji pustím. Jsem úplně šťastná, že někam vypadne..
viktorka_od splavu To že naše obě školy fungují ovšem neznamená, že mi to vyhovuje a souhlasím s tím
. Spíš tím naopak chci říct, že jsou obrovské rozdíly, když někde je škola 8 hodin online bez potíží a někde hodina.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY