Mě trochu bolela hlava dva dny, to je vše. A kdoví jestli to nebylo z červenýho ![]()
Koronavirus
Tak dík všem, ty poslední reakce zní optimisticky ![]()
Garfie no japonština, to asi za příplateček bude ![]()
Sweet Potato zajímavý..mě ta (tenkrát ještě dobrovolná) akce přišla docela draho (včetně několika hodin čekání, to chceš), ale měla sem dobrej pocit, že odjíždím negativní a nešířím okolo sebe zlo..no druhý den sem nic netuše nastoupila do s-bahnu směr centrum a ke dveřím mě přirazil dav neorouškovanejch protestantů, kvůli kterým bylo zavřený centrum a já se nedostala do Dussmanna!
Ounz My jsme se připletly k demonstracím, když jsme tam jely na Kanadskou ambasádu. Chvíli to vypadalo, že se k ní vůbec neprobojujeme.
Jennyfor babička 87 šla dnes, tak dám vědět
Sweet Potato no jako už sem to tam zažila docela ostrý!
Mně připadá , že když se člověk sžije s nějakým nebezpečím a polevuje strach, zase se objeví další zráva a zase jsem v p........ V Nitře je prý jihoafrická mutace. To tu máme za chvíli.
ionicera a něco exotičtějšího by nebylo? Když už, tak pro mě prosím nějakej Karibik, s bílým rumem prosím. Achjo, už mi trochu hrabe, omlouvám se za nepovedenej pokus o vtip.
andulka01 ona ta Brazilská varianta je podobnej sajrajt.
ionicera Nene, říkali britská mutace, četla jsem Hela. Ta jihoafrická je asi s oteplením?
ionicera asi bych byla v klidu, pokud to byl jeden zachyceny případ, který je navíc izolovaný v nemocnici, není to tak akutní.
Kan mají tam nějakého pacienta, co leží v nemocnici a vrátil se z Afriky.
ionicera continuity píše o ní Hel na FB a moc v klidu není![]()
continuity No vida, o brazilský jsem ještě neslyšela...
Karlicka já reagovala na ten Nitriansky prípad. že ta Jihoafrická mutace může se všeličím celkem zamávat je pravda, a před tím Hel varuje.
Jennyfor mam v okoli tri naockovane seniory - vsichni meli vetsi ci mensi priznaky po prvni injekci, po druhe vubec nic
continuity ja vim, ale on pise, ze uz ji tu nejspis máme :-/
ionicera asi bych byla v klidu, pokud to byl jeden zachyceny případ, který je navíc izolovaný v nemocnici, není to tak akutní.
no s ohledem na to, že zaznělo, že agresivnější mutace potřebují na přenos sekundy, a ona osoba přiletěla z afriky, pobyla si hodiny s lidmi v letadle, procházela se po letišti, jela asi taxíkem, nebo možná plným autobusem, tak šance, že cestou nikoho, kdo se aktuálně nachází na slovensku, nenakazila, mi přijde skoro nulová (pokud ji vážně má a nemá jen klasický covid nebo něco úplně jiného). panikařit nicméně nemá smysl, protože šíření žádné mutace stejně nezabráníme. jen to někdo chytně dřív a někdo později.
v té souvislosti mě dnes napadlo, když se tvrdí, že i po prodělání bezpříznakového covidu jsou prý lidé vnitřně těžce poškození...
tak to platí i pro naočkované, kteří covid bezpříznakově přenáší?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY