33lejaby
Upřímnou soustrast
Koronavirus
33lejaby upřímnou soustrast ![]()
33lejaby uprimnou soustrast ![]()
33lejaby Upřímnou soustrast.
33lejaby uprimnou soustrast
drz se
crazydaisy to jsou dnes bohuzel velmi nepopularni nazory, ale je to tak![]()
33lejaby upřímnou soustrast
33lejaby Ale ne... ![]()
33lejaby maminka je v nebi a dává na vás pozor a jednou se zase setkáte. ![]()
33lejaby upřímnou soustrast
nonemy anebo je to jeste uplne jinak... a lidi maji vic rozumu nez vrchnost ktera vi prd https://archiv.ihned.cz/c7-66881290-mprg0-e313f5227c9ebb7
Kulveit se tomu vyjadřuje tady.
Nevím, kde se vynořili tito pánové, ale pokud je na tebe článek dlouhý, stačí si možná precist ten konec.
Aneb celý svět se mýlí, jenom my jsme přišli na to, jak to opravdu je.
Holky umřela mi maminka. Rakovina a hodně se natrápila. Aspoň pár dní jsme ji měli doma, a postarali se o ni. Mám pocit že radosti života pro mne skončily
To je mi moc lito - drz se ![]()
33lejaby to je mi ľúto. Úprimnú sústrasť ![]()
Nevím, kde se vynořili tito pánové, ale pokud je na tebe článek dlouhý, stačí si možná precist ten konec.
![]()
BTW Ja si dovedu predstavit, ze v CR konkretne ta data fakt nejsou - bud nejsous sebirana, nedaji se sesbirat 8kvuli neexistujicimu trasovani napriklad pro skoly) anebo nejsou pristupna - (a dovedu si predstavit, ze panove z rozhovoru budou presne timto argumentovat). Ale porad by tu melo fungovat to, co funguje jinde
U nas vsechno prodlouzeno do 7.3.akorat kadernici muzou otevrit 1.3.............
nonemy anebo je to jeste uplne jinak... a lidi maji vic rozumu nez vrchnost ktera vi prd https://archiv.ihned.cz/c7-66881290-mprg0-e313f5227c9ebb7
Zajímavé je např. toto:
14 dalších kategorií NPI najdeme konsensuálně ve třech našich metodách. Mezi ně patří zrušení hromadného shromažďování (53%, Δ R t mezi −0,13 a –0,33), aktivity v oblasti komunikace o riziku za účelem informování a vzdělávání veřejnosti (48%, Δ R t mezi –0,18 a –0,28) a vládní pomoc zranitelným populacím. (41%, Δ R t mezi -0,17 a -0,18).
Jedno z NPI, které naše vláda hluboce podceňuje. To může být taky jeden z důvodů, proč jsme na tom hůře, i když máme srovnatelná, nebo i přísnější opatření.
A překvapuje mě toto:
Mezi nejméně účinné zásahy patří: vládní opatření k poskytování nebo přijímání mezinárodní pomoci, opatření ke zvýšení kapacity testování nebo zlepšení strategie detekce případů (u nichž lze očekávat krátkodobý nárůst případů), opatření ke sledování a sledování jako jsou pozemní hranice a zdravotní kontroly letišť a čištění životního prostředí.
Čekala bych zvýšení kapacit testování a lepší detekci případů jako účinější.
continuity ten původní odkaz v předchozím postu být neměl, nejde smazat, reaguji na Tvé informce od Kulveita, jsou zajímavé
nonemy no to je právě důvod, proč se ty studie dělají. Takový ten zdravý rozum nefunguje vždy spolehlivě.
Těžko to přesně rozklíčovat, testování má asi smysl navyšovat tak, aby stíhalo trasování. Plošné preventivní testování nepřesnými testy může být i kontraproduktivní, jak jsme se přesvědčili před Vánocemi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY