Jiná Realita jo, to že zvýšení kapacity testování situaci situaci nepomáhá je jeden z výstupu toho výskumu, který citoval Kulveit, dávala jsem odkaz pár stránek zpět.
Koronavirus
Jiná Realita ČR má vyšší počet úmrtí ako Slovensko, k dnešnému dňu na Slovensku 5629 a v ČR 17 920, a to má ČR približne dvojnásobný počet obyvateľov ako SR, úmrtí však približne trojnásobok. Ale nato, že plošne testujú, majú slováci vysoké čísla.
elinka Někde jsem viděla graf, že je na tom Slovensko hůř, ale asi byla započítána jen poslední doba. Ne celkově.
Garfie no, opatrenia velmi nefunguju, za posledny mesiac zomiera plus-minus 100 ludi denne, je to velmi vela.
Garfie výsledok vianočného uvoľnenia. Ako sa vyjadril jeden patológ, tak kto vianocoval vo veľkom, toho majú dnes na stole.
barbucha Známí napsali, že si to nepřejí, protože na základě jeho chování a minulosti si nemyslí, že ten člověk by byl dobrým příkladem pro jejich děti.
![]()
barbucha no já bych na masáž do garáže taky nešla.
ale od začátku se tahle diskuze točí o tom, že já nechápu, proč si někdo myslí, že se češi nějak chystají na nějaké osobní lockdowny, když já naopak pozoruju, že např. právě ta garážová ekonomika prudce bují. a že si neumím moc představit, co by se muselo stát, aby ne že přestaly tyhle tajnosti, ale navíc se tihle lidi dobrovolně zavřeli doma úplně. když tam jsou čím dál méně zavření, přestože je to zakázané.
V pondělí bude návrh pandemického zákona, helene se, najednou to jde.
Sweet Potato no nechval dne před večeří, já třeba snad ani radši nechci vědět, jak ten návrh bude vypadat. s ohledem na bohaté zkušenosti s tvořivostí našich zákonodárců, co se protiprávnosti a protiústavnosti týče.
Jiná Realita to vieš, Slováci sú tiež len ľudia a navyše toho máme už plné zuby. Nemyslím, že až také hrozné počty nakazených sú, ako skôr zdravotníctvo v prd...
Ještě si trochu odložím.
Koroner který přijel kvůli mojí zesnulé mamince, vlezl s botama od sněhu až do obýváku, a s nějakou rouškou se vůbec neobtěžoval. Hovado bez jakékoliv úcty a respektu. Zmetek
33lejaby Je mi strašně líto čím si procházíš, ale u nás doma se záchranka, praktická, pohřební služba a koroner, nikdy nezouvali. Zkušenost před covidem.
Jako u záchranky chápu, zachraňují se životy, tam na to není čas, pohřební služba ta zase nemá volné ruce. Hlavně a predevsim všichni měli rukavice a roušky. Ale koroner, který přijde do bytu s prázdnýma rukama, s trekovýma botama od sněhu až do obýváku a bez roušky v této době??? Jeho kolega si nasadil návleky, tahal brašnu a nasadil si roušku. By mne zajímalo kolik domácností ten den navštívil a s "jakými" nemocemi se potkal.
A trochu slušnosti k zesnulému a pozůstalým by projevit mohl. Být jeho kolega tak se za něj stydím.
Dodatečně upřímnou soustrast, drž se.
Koroner je zjevně otrlý hovado, pro roušku bych ho hnala.
33lejaby uprimnou soustrast. A co nejmene setkani s blb... v teto osobnim smutkem zjitrele dobe.
Garážová ekonomika bují, protože ty lidi patrně - a překvapivě - nechtěj chcípnout hlady. To je zase přesně vo nastavení pravidel tady, a krupicapísek už to přestaňte svádět na prostej lid furt, kterej za všechno může!
Kdyby ten prostej lid dostal solidní kompenzace, jak tvrdím furt dokola že mají v civilizovanejch zemích, tak si troufám tvrdit, že by vesele za těch 80% nemocenský trávil v karanténě třeba půl roku... a za slušnou náhradu výdělku by ty garáže zůstaly zavřený taky!
Ale to bychom nesměli mít "vládu", která všecky prachy utratí za píčoviny aka úplatky voličům, notabene eště z mínusu.
33lejaby To je hovado, vážně. Chápu, že člověk trochu okorá, ale bože...
Upřímnou soustrast ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY