Jak jsem si myslela, že jsem celkem nad věcí (teda kromě paniky z budoucnosti ala zadrátovaný hranice, vyvlastňování, znárodňování, ekonomický i morální úpadek atp.), tak včera mě dostala zdánlivá banalita. Jela jsem domů, stavila se v obchodě a když jsem šla k autu, proti mě přicházel můj přítel a já pod rouškou neviděla jak se tváří! Já ho vlastně v první chvíli ani nepoznala! Úplně mě to rozhodilo, vyděsilo. Dyť já se těch zarouškovanejch lidí vlastně dost bojim, nemůžu si je "přečíst". Fuj, třikrát fuj.
Koronavirus
andulka01 jo, to je hodně divný. a mně to vadí asi ještě víc obráceně, já nejsem dvakrát výřečná a docela spolíhám na mimiku, úsměv, různé neverbální projevy.. a teď houbec
Karja já věřím, že lidí si chtějí koupit chalupu. jenom nevím, kde ty chalupy budou brát. Sehnat nějakou chatuna chlusnem místě a v pricetnem stavu je velký problém už několik let.
Chalupy ve slušném stavu jsou většinou obývány a motivace prodávat bude nízká. uměla bych si to představit, kdyby nás opravdu zasáhla krize, tak lidi prodají rekreační objekt, aby si udrželi stále bydlení. ale to momentálně nehrozí vzhledem k odkladu splátek hypoték, ktery ten problém posunone minimálně o půl roku.
MP Meri Jo, ja to chapu. Nekomu to sedne, nekdo to zase proda.
...jestli se usmíváš i očima, je to vidět, i na úsměv oči stačí...
(z výrazu očí se dá dost vyčíst, a jsou vidět event. vrásky od smíchu kolem očí, tvar čela -nakrčené třeba, nebo povytažené obočí, různě...)
Miru no bohužel pokud ta rouška sahá až ke spodnímu víčku tak je vidět prd. taky mě to štve, je to nepříjemný fyzicky i psychicky
...tak když je člověk jako bubák, tak jo no, to je blbý.
(Já to mám ale jen nad špičkou nosu a nemám látku až úplně k uším...)
Miru já mám vyzkoušené různé typy a je to velký rozdíl
jo, je
continuity To si taky myslim, ja jako prazak (z baraku na periferii) se s muzem prestehovala do jednech znamych ceskych hor, kde jsme koupili velky dum v dobrem stavu s pozemkem...no a behem tri let uz je neco podobneho aspon tady nemozne, zistaly jen ruiny nebo priserne drahe nemovitosti. Ale pozoruju, ze mnoho mladych lidi se takhle na trvalo presouva a zajem je obrovsky. Az me to prestane bavit, tak se vratim treba do te prahy.
Garfie ten tábor má tři turnusy, první půlka července, druhá půlka července, první půlka srpna, já pořád doufám, že třeba přesunou jeden turnus do druhé půlky srpna a všechny děti třeba nebudou chtít rodiče na tábor dát, takže se na ty, co mají zájem, dostane. Je to tábor beznadejne naplněný uz od ledna.
Co s těma deckama? K prarodičům by neměly, rodiče nemají dovolenou celé dva měsíce a jak bude fungovat nějaké vyžití ,to je s otazníkem.my bydlíme u rybníka, kde se dá koupat, ale co třeba koupaliště ve městě,budou vůbec fungovat? S povinnými rouškami..
baltik co si myslím, ale nevím to jistě.
na zahraniční občany sem se vztahuje tahle úžasná tabulka, na vás by se podle mě mohl vztahovat v současné situaci jen ten poslední případ úplně dole, naléhavé mimořádné situace. ale spíš myslím, že ani to. ale zkusila bych se zeptat na číslech na ministerstvu vnitra.
nejde o přeshraničního pracovníka (i kdyby mu smlouvu napsali a zaměstnali ho, tak by musel být 14 dnů v kranténě, což asi nechcete). předpokládám, že jde o výrobu potravin? když jde o košer, i když košer můžou být i jiné věci (asi?). tam ještě připadá v úvahu možnost, že jste tak velký výrobce, že spadáte do kategorie prvek kritické infrastruktury (na to je nařízení vlády, kde je to všechno vyjmenované s podmínkami).
pokud nic z toho, tak bych raději zkusila týden nebo dva počkat, protože pokud začnou čísla tento víkend růst na základě uvolnění přes velikonoce, tak to bude přístí týden stejně všechno jinak.
Priznam se, ze me docela prekvapilo, ze muj kadernicky salon oznamil na IG, ze jeste neprijima objednavky, at zakaznice vyckaji. Neni to jediny salon, ktery to tak ma. Myslite, ze se obavaji podminek otevreni nebo co za tim muze byt jineho?
andulka01 viktorka_od splavu Pak zajisté chápete, jak mě se.e kolega, který si k roušce nandá sluneční brýle. Já pak nepoznám, kdy si ze mě dělá srandu. ![]()
Další kolega má syna s Aspergem nebo něčím takovým a syn prý napsal zamyšlení, že to co teď prožívají lidi v rouškách (není možné vidět mimiku) je to, co prožívají autisti celý život.
já jsem nedávno nepoznala souseda, přestože jsem za ním deset minut stála ve frontě do lékárny...
Trochu mě dorazila informace, že do škol jen děti, které nebydlí se staršími 65 let. To je co za nápad? Např. našim (bydlíme v jednom domě) je 66, otec je doktro, každý den v práci. Jestli chytne bacil tam nebo doma.. (nemluvím o tom, že mamka se téměř urazila
).
nika Naši mají tábor prvních 14 dnů v červenci (pro 20 dětí v totální divočině). Pevně doufám, že se to nějak vyřeší. Kluci se hrozně těší, starší pro skaut totálně žije, pro mladšího to měl být první tábor.
continuity Mne tuhle nekdo rika pred obchodem Ahoj, ses to ty? A ja rikam, Ja vas neznam, takze asi nejsem.
A ja si taky pletu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY