brrr nase holky taky tak, možná jich nebude 20 ani včetně dozoru. Ale toto zrovna by to šlo asi posunout.
Koronavirus
Hele, možná teď lidi sháněj chalupy apod., protože se bojej, že nebudem mít co žrát - jako že si poříděj slepice, prasátko, králíci
k tomu pár řádek erteplí a cajk! ![]()
Jinak souhlasím s Jiná Realita ... sice jsem chalupu i chatu využila na dlouhý mateřský, ale už ani bohovi. Už jen to stěhování vždycky
a pozdějc to člověku zase nedá, musí tam každej víkend (posekat trávu/shrabat listí/opravit střechu... místo co by člověk coural po zahradních hospůdkách - fakt jak koule u nohy. Ale mně příroda celkem nic neříká (stromy vidim i z okna
), malý děti nemam a nevadí mi město v létě...
I když, dneska jsem jela kolem místních rybníků a zrovna jsem si říkala, jestli tam koupaliště letos vůbec otevřou - aspoň kvůli pivku u vody!
barbucha kolega dnes přišel s tím, že jestli nerisknout možný velký kauf a nepronajmout si místní koupaliště, prý je k pronájmu :) třeba by tam byla mega ultra narváno a narýžovali bychom tam velký balík!
Jak jsem si myslela, že jsem celkem nad věcí (teda kromě paniky z budoucnosti ala zadrátovaný hranice, vyvlastňování, znárodňování, ekonomický i morální úpadek atp.), tak včera mě dostala zdánlivá banalita. Jela jsem domů, stavila se v obchodě a když jsem šla k autu, proti mě přicházel můj přítel a já pod rouškou neviděla jak se tváří! Já ho vlastně v první chvíli ani nepoznala! Úplně mě to rozhodilo, vyděsilo. Dyť já se těch zarouškovanejch lidí vlastně dost bojim, nemůžu si je "přečíst". Fuj, třikrát fuj.
jezis jo, ja se skoro lekla, kdyz jsem nevidela vousy. Vsechno povedome, az na oblicej a v duchu, co to sakra...? akorat me to teda rozesmalo :)
no a chatu, to snad ani nahodou. Sice se navzdory planum uz letos nikam nepojede, ale proc ji kupovat, kdyz lze mit vse az pod nos se vsim komfortem a bez starosti :)
andulka01 Byli jsme se v pozdním odpoledni projít kolem vody, veslařů se vyrojilo mraky. Nádhera jen na to koukat.
jinx To jsem právě taky vždycky říkala, ale teď by teda bylo fajn mít možnost změny vzduchu. No kupovat honem nebudu, už to vydržím, snad v červnu ta ubytovací zařízení fakt uvolní.
brrr ani nemluvte, ten náš je zase o zpíváni, hraní a moderování, děcka chystají celý tábor divadelní představení a to na konci zahrají rodičům. Jak by to ale hrály s rouškami...
Sweet Potato mne osobne mesto vyhovuje, takze nijak nestradam. A az uvolni, tak i v cesku jsou krasna mista a hotely, kam zajet. Skoda tech letosnich nerealizovanych zahranicnich cest, ale situace je bezprecedentni a jsou horsi veci na svete, co uz. Nebude letos, bude pozdeji :-) A navic jsem vlastne v te mensine, ktera letos dlouhou dovolenou v zahranici stihla.
jinx To jsem právě taky vždycky říkala, ale teď by teda bylo fajn mít možnost změny vzduchu. No kupovat honem nebudu, už to vydržím, snad v červnu ta ubytovací zařízení fakt uvolní.
snad uvolni, rozhodla jsem se verit a zrovna dneska nam neco na konec prazdnin zarezervovala.
Už bychom pomalu mohly začít tipy, kam letos na dovolenou. Mácháč... Brdy... Slapy... ![]()
My jsme si misto chaty poridili maly byt v mem rodnem meste. Takze se o nic nestarame, prijedem, je tam teplo, tepla voda, kdyz mam naladu, uvarim, kdyz ne, je kam jit na obed. Okoli mesta krasne na chozeni i na kolo, nam to vyhovuje. Pestovani cehokoli nenavidim a neumim, zahrada mi nechybi.
Priznam se, ze me docela prekvapilo, ze muj kadernicky salon oznamil na IG, ze jeste neprijima objednavky, at zakaznice vyckaji. Neni to jediny salon, ktery to tak ma. Myslite, ze se obavaji podminek otevreni nebo co za tim muze byt jineho?
Lamicka já jsem objednávat začala, ale mám obavy.Můžou to ještě posunout a potom budu muset zase všechny přeobjednat. A přiznám se, že včera večer a dnes jsem nedělala nic jiného než objednávky. A pak ty větší salony určitě čekají s jakými podmínkami bude provoz možný. Já jsem v mém kadeřnictví s jednou kolegyní a myslím si, že tam bude moct být jen jedna z nás plus jedna klientka. No, prostě je průšvih, že nastínili datum, které ale není úplně jisté a podmínky neuvedli žádné.
barbucha spíš jde o to, jestli budou nějaký atrakce a ubytovací zařízení vůbec otevřený. že je v čr spousta krásných míst k vidění to teda rozhodně ano
sleduju jednoho velmi vzdáleně známého němce na fb, kde postuje obavy o německou demokracii kvůli koronaviru. dnes jsem mu napsala, že pokud se v německu udrží demokracie a u nás by nadále rozhodovali komunisti, že asi snad emigruju do německa. a on "omg, plánoval jsem emigraci do čech" :D
Tak to mě vážně pobavilo. Já bych mohla na Slovensko, ale nevím, jestli si pomůžu.
Pokud budou povinné roušky tak , jak jsou povinné dnes, zůstanu doma.Nevidim důvod pobývat v hotelu, kempu s rouškou, když muzu být doma na své zahradě bez ní. Takže nepojedu ani na Mácháč ani na Slapy????
Kamarád je v karanténě, volali mu z hygieny a řekli mu, at je v klidu, ze by musel být s nakaženým min 15 min na max délku paže, aby to chytil. Zajímavé a v kontrastu se spoustou doporučení bych řekla.
nonemy hmmm. Ted jsem mluvila s kamoskou (molekularni biolozka) a pry virus v aerosolu vytrva ve vzduchu 3 hodiny, na povrsich az dny.
Ale tak snad jsem někde zahlídla, že na léto by se mohly hotýlky apod. otevřít. Jinak by taky nemusely otvírat už vůbec nikdy.
Atrakce... čo také si predstavujete?
Hrady snad jo... koupaliště pochybuju. Viděla bych to v nejhorším na nějakej wellness, ale vono to bude všude omezený, ta návštěvnost, řekla bych. Do vířivky po jednom! Teda ne že by mi to vadilo.
Ale já jsem tak vzteklá, že se nikam pořádně nedostanu, že mě nějaká z nouze ctnost asi stejně nebude bavit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY