Kvůli mlze, to ať vykládá holubům. Na socsítích má svoje špehy všude a jistě zachytil nevůli rodičů, který by za ním měli poslat svoje děti ![]()
Koronavirus
Já jen nevěřím, že je ČR v tomhle nějaká výjimka, se klidně vsadím, že to probíhá ve všech zemích víceméně stejně.
Může bejt, ale i kdyby ne, v tom mým oblíbeným Švédsku (ano, už zase
) jsou hospody otevřený oficiálně celou dobu a lidi se nijak neostýchaj je navštěvovat, člověk sotva sežene stůl!
Důsledek čehož je, že jsme je ve výsledku dávno předehnali. Takže ne, hospodama to nebude.
barbucha nevěřím mu ani slovo, ale musím potvrdit, že ve Kbelích byla dnes mlha hodně hustá ;)
barbucha aspoň to nebude taková darda, až se tady jednou všechno otevře ![]()
To nebude, anžto do tý doby už tady nezbyde nikdo živej ![]()
barbucha Mě z nenávštěvy zaujalo, že i Rakušáci diskutují o účelnosti testování ve školách, jelikož z 470 000 otestovaných bylo pozitivních 180.
Ano, to bylo zajímavý číslo. Von tam měl jet poradit Rakušákům, jak to zhoršit? ![]()
nonemy Zajímavé téma. Jistě nějaké sociologické průzkumy jsou. Roli může hrát možná to, že jsme příliš zvyklí na to, že nám vládnou nějací "oni". Nejen komunisti, ale i hostoricky. První republika trvala krátce a i ta vznikla shora, zdaleka ne všem vyhovovala.
Liesel jenom dotaz - po antigennim testu pozit uz na pcr nemusi?
barbucha myslím, že jo.
viktorka_od splavunetuším, myslela jsem si, že ano. Ale když jsem to hlásila PL, tak říkala, že nikam už máma nemusí... fakt nevím
viktorka_od splavu pokud máš zároveň příznaky tak ne.
euridike Těch na tajno otevřených hospod je dost, to je bez debat. Ono myslet si, že všichni ti násoskové, gambleři, štamgasti, smažky, undergroud, zlatá mládež a další skupiny seděj od listopadu poslušně doma na zadku jak na odvykačce, by byla iluze. Já jen nevěřím, že je ČR v tomhle nějaká výjimka, se klidně vsadím, že to probíhá ve všech zemích víceméně stejně.
Moje kamarádka bydlí na dědině v Rakousku. Hospody mají být zavřené, ale ona zrovna v jedné dělá (ve městě) a jednak tam lidi normálně chodí a jednak tam i jsou ubytovaní lidé, kteří jedou lyžovat a podobně. Je to hodně podobné. Jen oni jsou menší nezajímavé město a lidi tam na testy nechodí. Lehnou si a je. Sama říkala, že ze sousedů už to měli asi všichni a na testech nikdo, tak nevím.
barbucha jo, papaláši lítaj ze Kbel. Bydlím v údolí, sleduju to z obýváku
nejlepší byly letecký dny, vždycky to všechno kroužilo nad námi, než se přesunuli nad letiště - letky vrtulníků, přelety stíhaček, koukali jsme na to z balkonu.
Ani u nás teda mlha nebyla, měl smolíka, že si to sedlo na ten kbelský kopec.
Renusatko nakonec se ještě přijde na to, že Češi blbci poctivě chodí na testy a hlásí čísla ![]()
Já vím, blbej vtip, ale mně to dneska nějak všechno přijde absurdnější než doteď.
Kokoska Hele, to mě taky už několikrát napadlo (i když to asi bude blbost). Abychom nakonec nezjistili, že nám to tu vlastně perfektně funguje ![]()
tady neco pro ty co si mysli,ze jen v cesku je vsechno nejhorsi.![]()
continuity ale kdyz mas priznaky, tak nesmis na antigenni testy, ne?
baltik Neměla bys, ale lidi chodí a nevyženou je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY