Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 15. února 2021 16:35

andulka01 hele kukátko bylo i na tom Pryglu. Lidi se tam na sebe navzájem usmívali, děcka šťastný...

Isca Já byla od Sirky, tam to bylo tlustý dost a moc daleko jsem nejela..

Garfie Zamilec neznám, ale dobře vědět..! A pán s autem ve vodě, no..

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. února 2021 16:37

Garfie To se musím kouknout. Díky.

Pavlena To seš odvážná, ale tak sama jsi tam asi nebyla. U nás ve středu Brna je každý den přes den nad 0, v noci mráz, ale nemám tušení, jak moc zamrzne taková velká plocha. Na rybníku za Brnem se bruslilo super, tam jsem strach neměla. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2021 16:38

Garfie ten polder, to je od Brna moc hezké. Když jsme byly malý, tak u nás ve vnitroblocích stříkali taková ty oplocená hřiště na basket. Zrovna včera máma vzpomínala, jak tam s ostatními mívali brigádu na odrhnování sněhu.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 15. února 2021 16:40

Evaeva jé postříkané sídlištní hřiště... Jak za komoušů bylo jaksi všechno všech, tak ta voda nikomu nescházela a já tam v bruslení udělala největší pokrok.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 15. února 2021 16:40

Renusatko právěže tam byly davy. Ne nahusto (epidemiologicky bezpečně), ale spousta lidí..

Offline Garfie
28624 příspěvků moje polička 15. února 2021 16:44

Evaeva  Taky se mi to líbilo. 

Renusatko Pavlena Už jsem to dohledala, je to někde v Řečkovicích, ale já Brno moc neznám. A má to cca 2 hektary, tak myslím, dostatečně. :-)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. února 2021 16:44

Pavlena Já Zamilec znám. Je to V Řečkovicích, kousek před Glóbusem na té stejné straně. Je to tam super na procházky a je tam hřiště na baseball. Už jsem koukala na fotky a vypadá to dobře, nebude tam asi žádná velká hloubka a bude to dobře zamrzlé, ale lidí o víkendu mraky.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. února 2021 16:48

Evaeva Jsme teda trochu mimo ve vlákně, ale tady kde bydlíme my, se to dělalo ještě když byl starší syn malý. Jenže to byla zima, kdy to vydrželo a všichni jsme se ochotně složili na vodu. Teď na týden to nemá cenu, vyplácat tolik vody. 

Offline brrr
12389 příspěvků moje polička 15. února 2021 16:59

Renusatko U nás tak stříkali tenisové kurty.

Offline brrr
12389 příspěvků moje polička 15. února 2021 17:00

Ještě k těm hejtmanům, ráno jsem poslouchala rozhovor s nějakým hejtmanem za ČSSD na Radiožurnálu a úplně jsem čuměla. Ten chlap šil do Babiše a do vlády zleva, zprava.

Offline Isca
4895 příspěvků moje polička 15. února 2021 17:04

Pavlena Renusatko Pokračování OT - pokud nejdete s tříleťákama jako doprovod, na Zamilec (retenční nádrž na Ponávce kus za nádražím v Kéniku)  bruslit nechoďte - včera soustava odhrabanejch malejch zvlněnejch plácků  přerušovaná zasněženou trávou a vodními plochami s natátým ledem. 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 15. února 2021 17:04

Pavlena Jo, to mě v sobotu úplně dostalo: LIDI SE NA SEBE USMÍVALI Jen tak, úplně cizí!

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 15. února 2021 17:06

andulka01 No tak to jsi mě uklidnila, já jsem trochu uvažovala, jestli nemám nějakou mimořádnou šlehu..

Offline Garfie
28624 příspěvků moje polička 15. února 2021 17:12

Isca No vidíš a to se Zamilcem Brno dneska chlubí v tiskové zprávě!!! Já z toho pochopila, že je sice trochu problém o to pečovat, ale že to právě budou dělat, takže snad bude město ledovou plochu průběžně upravovat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2021 17:15

Pavlena tohle nebylo za komunistů, řekla bych tak okolo 96, 98. Ale přesně, jak psal někdo níž, tenkrát to bylo třeba měsíc zamrzlé.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. února 2021 17:16
Reakce na andulka01:

Zarinya Já to ale nepsala že bych tě chtěla poučovat, to neee :-) Jen jsem se prostě rozkatila, no.

​ to ja ani tak nebrala.:-)

Pavlena hezky,zavidim.:-)

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 15. února 2021 17:18

Evaeva tak u nás dřív, myslím 88, ale stejně. Nepamatuji si zimu, kdy bychom nevytáhly sáně, skoro každý rok se brusililo na řece. Je fakt, že jsem vyrostla na severu, teď jsem v Brně, ale sníh a led už moc není ani na severu..

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 15. února 2021 17:22

Pavlena my jsme byli o víkendu na rybníce, kde byla vysekana díra pro otužilce. Muž si to pro zajímavost měřil a 15 cm. 

Teď se vrátili z džbánu. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 15. února 2021 20:48
Reakce na baltik:

continuity ale kdyz mas priznaky, tak nesmis na antigenni testy, ne?

​Ale tady šlo o nemocnici a tam to nejdříve zkoušejí antigenama, kor v případě příznaků. kdyby měl táta tehdy s embolií pozitivní antigen, taky by ho, protože vykazoval příznaky, PCR nepřetestovávali.....

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 15. února 2021 23:26
Reakce na andulka01:

Pavlena Jo, to mě v sobotu úplně dostalo: LIDI SE NA SEBE USMÍVALI Jen tak, úplně cizí!

​Jo, na to jsem asi přišla teď o vikendu! Me teď venku zdraviva dost lidí, co neznám a asi je to tím, že já se fakt dost směju. Vono taky když konečně člověk vyleze ven a bez rousky, tak má tu hubu od ucha k uchu hned;-).