Karlicka já taky. Nevím, proč nejdřív neotevřou školy, obchody později. I tak musí školy otevirat postupně. Navíc to zas roste, je otevřou na chvíli a stejně zase zavřou. Ach jo
Koronavirus
Jiná Realita taky uz jsem slysela spoustu historek, jak zamestnavatel nabada pozitivniho zamesrnance, at rekne, ze ted nemel 3 dny smenu, aby nikdo nemusel z ostatnich do karanteny....
Dnes byl v Interview ct24 doc. Madar.
Jiná Realita taky myslim, ze to bezne neni. Vim o 2 firmach (vyroby), kde se zakazuje mit covid...
V tom pripade jdu taky zalozit nejakou tu iniciativu,aspon budem slavny...
My jsem pred vanoci(!)zavreli kvuli jedne (autocenzura!),ktera prisla do prace vedome s priznaky,prestoze od jara tluceme vsem do hlavy,ze kdo ma jakykoli malinky priznacek,at drepi doma,zavreli celou jednu vyrobu:(pro jistotu. Skody nedozirne,ale prislo nam to logicke.
Jiná Realita Založ. Bez legrace. Evidentně osvěta chybí.
Jiná Realita tak oni to mají docela promyšlené, Průša taky. Není to jenom karanténa, preventivně testují. Ten Průša má třeba povinné respiratory, v kanclech plexisklo. Není to opravdu standard.
continuity my to mame lepsi,mame kazdy vlastni kancelar:))ale ono asi mysleno plexisklo vuci osobam zvenci.
nonemy přesně, i to Havlíčkovo vyjádření, že otevřou obchody a uvidí, co se stane. Když nic, můžou se otevřít třeba školy
To by snad mělo být opačně, ne?![]()
Jiná Realita ne, mají plexiskla mezi sebou v kanceláři
continuity Evaeva ale s temi plexiskly se stejne vracim k tomu,co jsem tu onehdy psala,ze pokud se virus siri jako aerosol,tak zejmena v kancelarich,kde jsou lidi delsi dobu,mi z logiky veci prijde naprosto zbytecny.studii ma to nemam.
Jiná Realita já s tebou souhlasím. Faktem ale je, že u Průši se prý žádný zaměstnanec nenakazil v práci, tvrdil teda někdy v prosinci.
Jiná Realita no to,že se šíří jako aerosol platí teď v zimě v suchém vzduchu. Když je dost vlhko, ty kapky padnou k zemi než stihnou vyschnout. Rozhodně to smysl má, v kombinaci s větráním určitě.
continuity Petr Ludwig odkazuje na nějakého doktora z Akademie věd, který tvrdí opak, tj. že ve vlhkém vzduchu zůstavají mnohem déle, než spadnou na zem.
Je pravda, že Němci vykazují jen pozitivně testované s příznaky? Protože pak by ta čísla byla úplně mimo. ![]()
Prosim vas, proc presne otevirame obchody, kdyz mame plne nemocnice? Co mi uniklo?
baltik já jsem to přestala podrobně sledovat, abych si zachovala zdraví, ale mám matný dojem, že to souvisí s rozsudkem ústavního soudu, který má vyhlásit právě v pondělí (že zavření obchodů je neústavní). Snad mě někdo opraví nebo upřesní...
Je pravda, že Němci vykazují jen pozitivně testované s příznaky? Protože pak by ta čísla byla úplně mimo.
O tomhle jsem teda nikde neslyšela...... A přijde mi to nelogicky vzhledem k tomu že Němci taky testují a trasují (plus teda BTW Sasko na tom bylo v prosinci číselně podobně hrozně jako ČR adost pochybuji,ž e to všechno byli jen příznakoví.....)
baltik Protoze to byla blbost od zacatku stejne jako omezena doba uradu?
Prosim vas, proc presne otevirame obchody, kdyz mame plne nemocnice? Co mi uniklo?
a k tomu za včerejšek krásných 12 tisíc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY