nika barbucha Jako chápu rozčarování....ale to mate fakt blby, sedět doma
Koronavirus
barbucha někde jsem zahlídla, že hrady snad od června, nebo tak nějak. říkají teď. co bude do června, ví čert.
Pavlena To tvrdí zástupci CDC a Národního ústavu zdraví, kteří to testovali v laboratořích, naproti tomu ovšem němečtí virologové prý provedli vlastní testování a ti viry na površích u infikovaných sice objevili, ale prý byly mrtvé nebo jen velmi krátce životaschopné.
Aby k té nákaze skutečně došlo tímhle způsobem, musel by se prý napřiklad někdo vykašlat do své ruky, dotknout se kliky a někdo jiný by na tu kliku musel sáhnout hned po něm a vzápětí by se musel začít dotýkat obličeje a mnout si třeba oči.
A jako příklad uvedli nějakého chlapa, který se nakazil od kolegyně z Číny, která sice bydlela v hotelu, ale nakazila jen kolegy v práci.
Potrefenáhusa tak půl roku doma pro děcko je dost dlouhá doba, by dospělí budem chodit aspoň do hokny, pokud teda bude ještě kam ????
Proč? Jako když se pro to rozhodnu, tak asi proto, že mi to bude vyhovovat víc, ne? Nebudu přece sedět doma a přitom dychtit po nesedění, copak jsem cvok? ![]()
A jak jsem už řekla, mně město nevadí, ani doma mi to nevadí... navíc nikde není psáno, že se nakonec někam nedohrabu. Aktuálně mam akorát prostě po náladě.
Som nikdy doposiaľ nerozmýšľala o kúpe chaty a na základe diskusie už dom si pozrela inzeráty ![]()
barbucha někde jsem zahlídla, že hrady snad od června, nebo tak nějak. říkají teď. co bude do června, ví čert.
Jo, může to bejt eště stokrát jinak. I když si nedokážu představit, že by ten nouzovej stav (zavřený všecko) trval i přes prázdniny, to by se lidi pomátli. A fakt už by tady pak nezbylo nic, pod tou laskavou péčí státu by všechno zkrachovalo.
letfenixa Na to ze mas celkem slusnou zahradu, co jsem tak pochytila z prispevku, tak dobra prace:-D. Mne teda ty chalupy taky nejdou z hlavy, spis si rikam, ze ted pujdou na odbyt i ty mistni ,,lezaky,,. Ja teda mam jak se vysmivala barbucha osazeno no:-D Zadny kytky, vsude zelenina:-D Ja si myslim, ze fakt bude draha, sambo se mi desne smal, ze na zeleninu muzeme pouzit uspory, ale kdo se smeje naposledy ten se smeje nejvic:-D:-D
Počkej, eště ti budu závidět ![]()
Dneska jsem někde zahlídla předpověď, že zelenina strašlivě podraží. No to je mi překvapení, když tady místo mrkve a těch erteplí máme samou řepku ![]()
Karja záhradka je fajn, ale je tam veľký nedostatok - nie je tam voda, pár záhradkárov už tam malo aj prutkarov, aj studňu kopali, ale voda nikde, je to kopec, ale zas tam aj s malým prídeme aj pešo z domu, chatka je 4 roky opravená, na to tzv. venčenie je super
A zasadila som reďkovky a kôpor, malý má pod mohylami mrkvu a petržlen
Karja no vidíš to, a já se loni na konci sezóny rozhodla, že na zeleninu už kašlu, že se to nevyplatí, a letos všude zasadila růže, pivoňky a skalničky! Já jsem prostě jako vždy mimo ![]()
jinak mi přijdou ta opatření ve školách dost absurdní, když vidím, jak to vypadá u nás.
opravdu snad nikdo nevěří tomu, že puberťáci na vesnicích již dva měsíce dodržují nějaký social distancing?
tady se slézají ve skupinkách bez roušek, a to z několika vesnic. přijdou klidně i pěšky. uklidí se někam na hřiště, kde vedou řeči, hulí a sprostě se oslovují, načež se opět odeberou do domovů.
o víkendu mě pobavila skupinka, kterou jsem míjela. já s rouškou, oni na to kašlali. první šly dvě holky, nic neřekly. pak šla holka s klukem, taková hustá, šíleně výrazně namalovaná, na sobě metalickou bundičku a prostě cool styl. a ta holka, které bylo snad 16, mi řekla dobrý den, a těm holkám vepředu řekla "neumíte zdravit, vy pi.e?" já jsem se skoro zadusila smíchy pod rouškou.
letfenixadej na chatku okapy, a pod ně zakopej nádrž, stačí, aby den pršelo a máš vody zásobu.
Jiná Realita ani nepamatuju, kdy u nas naposled prselo, natoz celej den.
Kokoska u nás předevčírem!
@Jiná Realita pak ze prej prazaci vsechno vyzerou!
Som nikdy doposiaľ nerozmýšľala o kúpe chaty a na základe diskusie už dom si pozrela inzeráty
A co jsi zjistila?
Jiná Realita boží scénka s tou puberťačkou, úplně to vidím ![]()
Jiná Realita máme, ale tak to je voda na poliatie, a vzhľadom k zrážkam je jej málo
continuity že sa mi páčia myjavske chalupy, zdravim janulika
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY