Lamicka Díky, podle toho to vypadá, že minimálně bezprostředně (v řádu hodin) po nakažení to člověk nepřenáší hned okamžitě dál ... tak to mě celkem uklidnilo :)
Koronavirus
MP Meri to určitě ne, muž měl příznaky od soboty večera, ještě v pondělí jsem byla negativní.
Lamicka Btw ty kolegové - do karanteny je sice poslal bezpečák, ale jelikož měli prokazatelně pozit. kontakt, prostě zavolali obvodní a ta jim bez problému vypsala žádanku na testy.
MP Meri dekuju :)
A666 negativni test jsem měla v pondělí odpoledne a ve čtvrtek ráno už regulerni příznaky, že se něco děje jsem věděla už ve středu večer.
Já předpokládám, že je to zase něco jako střední doba..... Jasný, pak máš lidi jako má mamka, co měla ukázkové příznaky a test nebyl nikdy pozitivní ![]()
Kamarád, táta dvou malých dětí, je v nemocnici na kyslíku
Sweet Potato držím palce.
U nás v nemocnici na kyslíku skončil tchán (70+ a CHOPN) i švagr 43. Zvládli to oba, akorát poté co přišli z nemocnice, tchán po třech týdnech, švagr po dvou, nemohli dojít ani na záchod. Pět metrů a dvě přestávky. Bydlí ve stejném baráku, a 3 ženský to daly jako větší rymicku.
Sweet Potato Držím palce
.
Sweet Potato Strašný. Držím pěsti!!
Sweet Potato Moc držím palce.
barbucha já z toho mám pořád takový nějaký podivný pocit. Tomu, že se zalekli,co se stane dál, tomu bych i rozuměla (i když mi teda vadí, že nebyli nějak domluveni se svými poslanci na dalším postupu, jak jsem z toho pochopila). Myslím, že je strhlo těch pět hejtmanů z ANO, kteří s nimi nechtěli táhnout za jeden provaz v opatřeních, které by byli schopni sami zajistit. A pak na tom samotném jednání bych nedala nic za to, že je Babiš vmanévroval kam chtěl - ať už po dobrém - sliby, nebo po zlém - výhrůžkami, že jim nějakým způsobem naháže hodně klacků pod nohy a za vše ostatní budou moci oni.
Tak s těma hejtmanama to bylo tak, že Babiš jim vyhrožoval - když o ten nouzovej stav (nebo jak to nazvali) nepožádaj, nedostanou žádnou podporu od státu, to jest všechno (odškodnění podnikatelů, mimořádný výdaje dejme tomu na očkování apod.) budou platit z rozpočtu kraje. Na což nemají. K tomu jim nasliboval dodržet jejich požadavky, protože o tu jejich žádost - vzhledem k jednání parlamentu - hodně stál. Jedním, pokud ne rovnou hlavním důvodem bylo právě vytření zraku opozici ![]()
A jak to dopadlo? Už za pár hodin s nima vyběhnul.
Sweet Potato drzim palce!
Sweet Potato taky držim palce moc!
ad ti moji známí: sestra zemřelého sice furt na ARO, ale lepší se to - a po konzultaci s lékaři jí konečně směli oznámit, že brácha to nedal... opravdu to teď kosí ty mladší ročníky ![]()
Sweet Potato
Držím palce.
Sweet Potato držím palce! ![]()
Po rannom očkovaní má pobolievala ruka,binak v pohode, večer som dostala silnú zimnicu, a teraz sa cítim skoro dobre, až na veľmi silnú bolesť ruky.
Torrah a to je to takovy problem udelat to tak i v jinych krajich???
rasaNori já myslím, že ne... pokud vím, jihočeský kraj už má taky slušně našlápnuto, až dorazí vakcíny, snad by se to mohlo pohnout... doufám teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY