Catherinne Štít se považuje především za ochranu očí.
Koronavirus
Fiction je mi jasný, že rouška na obou stranách bude potřeba, ale jak ty lidi s rouškou ostříhat (to možná ještě jo), nabarvit...?
Edit čtu pomalu, už o tom taky píšeš...
EDITH4B já pracovsla v rukavici (jedné) asi měsíc a půl poté, co jsem si nařízla půl prstu a děs. Takže obě, 30 *C a ještě roušku...no nevím.
EDITH4B Ty rukavice mi připadají šílený, pokud si nebudete v průběhu péče o zákazníka okusovat nehty nebo sahat do očí, ale nepřekvapí mě, když budou nutný.
EDITH4B s gumičkama za uši to půjde
EDITH4B Já to potom editovala, že ta rouška u zákazníka bude na obtíž a to si myslím i ta s gumičkama.
Catherinne Ty už to máš promyšlený ![]()
![]()
Fiction a jak ty gumové rukavice pěkně kudlí...
Fiction jasně, že bude problém i ta s gumičkama.
EDITH4B s gumičkama za uši to půjde
Budou zabarvený, mokrý.... Bude celkem spotřeba.
A666 Myslí, že tebe by mohlo zajímat /zmiňovala jsem uz včera/:
https://www.infekce.cz/zprava20-46.htm
A ještě to ukončování prostě podle těchto pravidel:
Díky za odkazy, jsou dost zajímavé (zejména ta kauzistika, kdy člověku po 10 dnech od začátku horeček - a předpokládám i obtíží - určili koronavirus už jen z protilátek a klinického nálezu na ct plic.....).
Mě by hrozně zajímalo, jak moc je pravděpodobné, že lidi budou stále ještě pozitivní i po těch 14 dnech a jestli se dá ěnjak vyzkoumat, jak moc jsou reálně infekční...... Víš co, jaké riziko to v reálu představuje, jak moc je důležité to stále dokola testovat. Ale je mi ajsné, že tyhle data budou nejspíše k dispozici až ke konci pandemie, když se budou srovnávat přístupy jednotlivých států......
EDITH4B no a budem je muset mít my nebo si budou nosit svoje?
Já už teda nabídky okukuju
Catherinne a jak budeš stříhat kolem uší, mužský strojkem atd...? Navíc bude ta rouška plná vlasů. A zase jsme u té spotřeby roušek. Budeš mít na den krabici, kterou vypotřebuješ nebo každýmu řekneš, přijďte se třemi rouškami...? No nevím, jsem zvědavá na praxi.
Jiná Realita Šmucler, t.č. velký populista, tvrdí, že stomatologové nemají problém. Tak nevím...
Hele není to jediný případ, jinde jsem taky četla o problémech se zuabřema - tam tedy šlo o zánět nervu a vyšlo z toho, že byl problém sehnat zubaře, co by rovnou netrhal.......
EDITH4B no a budem je muset mít my nebo si budou nosit svoje?
Já už teda nabídky okukuju
Tak mi potom hoď kdyžtak odkaz. Ale jak říkám, jsem zvědavá...
Hele není to jediný případ, jinde jsem taky četla o problémech se zuabřema - tam tedy šlo o zánět nervu a vyšlo z toho, že byl problém sehnat zubaře, co by rovnou netrhal.......
Jo, já to myslela v nadsázce, štve mě ten Šmucler, snaží se být Balík 2. A kecá o zubařích, provozuje si svůj Asklepion a dělá si promo na prezidentskou kandidaturu, asi..
Fiction diky, zajimavy. Benes je dobrej. co si myslis o tomto? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/uzdraveni-pacienti-maji-virus-opet-v-tele-priklad-163-pacientu-z-jizni-koreje-varuje-100925?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
A666 Jj, i já jsem zvědavá, jestli se časem ukáže, jak to s tou nakažlivostí, přenosem, vlastně je. Všechno bude zajímavý, až se to nějak shrne, i když já jsem taková pesimistka stran studií. V mém oboru už se stalo, že se výsledek určité studie přehodnotil a její výsledky se začaly vykládat o 180 st. jinak.
EDITH4B jak se dá stříhat v rukavicích, proboha?
A666 Jj, i já jsem zvědavá, jestli se časem ukáže, jak to s tou nakažlivostí, přenosem, vlastně je. Všechno bude zajímavý, až se to nějak shrne, i když já jsem taková pesimistka stran studií. V mém oboru už se stalo, že se výsledek určité studie přehodnotil a její výsledky se začaly vykládat o 180 st. jinak.
Já se endivím, taky jsem skeptická, potom, co se prohrabuju studiema řešícíma mé onemocnění a zírám, z jakých dat jsou lékaři schopní provést jaké závěry........ Ale říkám si, že tohle by mohli mít v rukou vyloženě vědci a pak by to třeba bylo alespoň trošku věrohodné.......
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY