nikka75 zrovna jsem psala ve Stiznostech, ze budu muset k zubari, tak jsem zvedava. Viru se nebojim, moje zubarka celkem dodrzuje casy objednani, nezazila jsem v cekarne vic nez 2 lidi. A pouzivala stit a rukavice i pred virem, jen aby fungovala.
Koronavirus
Kokoska tak to myslim bude v poradku, ze sveho okoli uz vim o trech zubarich, kteri ordinuji zcela bez problemu, moje dela i preventivni prohlidky. Ted uz snad ochranne prostredky bezne maji vsichni
nikka75 taky myslim, ze to spis nevzdala. Bohuzel v pondeli je tam az odpoledne.
Zarinya dekuji ![]()
Fiction tohle me stve asi nejvic. My dodrzujeme pravidla, jsme 20 dni zavreni a hradni panove na vsechno zvysoka kaslou...
mně se líbil komentář pod článkem o nesmyslných "ochranných" nařízeních při rozvolňování:
většina těchto opatření je jak z deníčku školáka, jak by vedl svět, kdyby mohl.
velmi výstižné.
Musím říct, že moje švagrová byla teď na testu. V únoru se vraceli se zápalem plic s malou z hor (Jeseníků), protože tam onemocněli. Měli přesně ty šílené příznaky, strašný kašel a teplotu a víceméně všichni čtyři doma. Švagrová s malou i v nemocnici. Tak si celou dobu myslela, že už to měli, v té době se vůbec netestovalo. No a vše negativní...nemá a neměla.
Renusatko Tak to určitě nebude mít ani tvůj synek![]()
Renusatko tak třeba to bude, jak jsem někde četla, že v itálii je covid tak silný, protože měli slabou chřipkovou epidemii. my jsme třeba měli silnou, a proto tu máme mírnější průběh (aneb další z milionu možná).
Já vím, že tu včera proběhlo, že by měla být i pozitiva, ale dneska jsem těsně po sobě narazila na tyto dva články a přijde mi to tak strašně absurdní:
Pána z Německa, co už měl vše zařízené pro přestěhování se k dceři sem nepustí, protože tu zatím nemá pobyt, ale bude se vyjednávat o možnosti turistických zájezdů do Chorvatska? Ano, Chorvatsko je na tom s nakaženýma lépe než ČR, ale třeba mé současné bydliště má počet nakažených na 100 tisíc obyvatel srovnatelný s ČR a výrazně lepší než Praha a přesto za mnou nemůžou rodiče z Prahy jednoduše přijet (je normální návštěva dostatečný důvod? Navíc 14-ti denní následná karanténa je u nich nereálná, potřebují se starat o dědu...) ![]()
brrr mne to taky vrta hlavou, ja neznam nikoho.
brrr neznám.
brrr neznám. teda jeden kolega, kterého neznám osobně (mám jich stovky) se prý nakazil už začátkem března a v práci nebyl.
brrr Já mám kamarádku v nemocnici. Už tři týdny, ale jen na kyslíku. Měla vysoké teploty a dusila se, strašně kašlala. Takže není v ohrožení života, ale má 42 a průběh nic moc.
Korsičanka Se švagrovou se syn vůbec neviděl tak půl roku. Ona tam byla kvůli tomu, že to má její kamarádka, se kterou se viděla. Zítra budu volat doktorce, co máme dělat, protože dneska fakt nevíš. Může to být zub, angína i korona. Všechno podobný příznaky, minimálně v začátku.
brrr Znám zemřelého, od vidění nakazenou první rodinu. A nějak nevím, co na tom komu vrtá hlavou?
brrr Tak těch nakažených je oficiálně 6 a půl tisice, republika má přes 10 milionu, taky mi nepřijde divny, ze nikoho osobne neznám
jinak si myslím, že každý známe nakaženého a někteří z nás jsou sami nakažení.
pokud se vrátilo z itálie několik desítek tisíc lidí, tak i kdyby to měla třetina nebo čtvrtina, tak se to muselo šířit jak stepní požár.
mně v tomto ohledu vrtá hlavou zlínský kraj, kde s ohledem na jarní prázdniny bylo v itálii zřejmě nejvíc lidí, přesto nejsme nejzasaženější kraj. (přičemž první případy byly de facto všechny spojeny s itálií).
Už nějakou dobu mi to vrtá hlavou? Znáte někoho nakaženého (kromě Lamicka a tatínka od MP Marge )?
Ja znám. U nás prakticky lekar pro dospělé, nakazil ho "rychle se vracející lyžař z Itálie".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY